08 / 05 / 2024

Svm Peyzaj Mimarlık İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Svm Peyzaj Mimarlık İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi  Büyükçekmece’de   10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Sevim tarafından kuruldu.



Svm Peyzaj Mimarlık İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi  Büyükçekmece’de   10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Sevim tarafından kuruldu.

Svm Peyzaj Mimarlık İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi konusu:

1. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek 2. Seralar kurmak bu seralarda çiçek soğanları, çiçekler ve her türlü süs bitkileri yetiştirmek. 3. Fide, fidan, tohum, yem ve katkı maddelerinin üretimini yapmak. 4. Toprak alım ve satımını yapmak. 5. Yurt içinde ve yurt dışında bahçe dizaynı ile ilgili olarak peyzaj çalışmaları yapmak, yaptırmak, Bu konuda kullanılan malzemelerin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak ve düzenleme kapsamı içinde proje hazırlamak, hazırlatmak, etüd yapmak, yaptırmak, danışmanlık hizmeti vermek. 6-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 7-Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. 8-Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak,uygulamalarını yapmak. 9-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 10.Her türlü motorlu tasıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak.11. Sirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz tasıtlarının, grayder, silindir v.b. agır is ve sanayi makinelerinin, yükleme, bosaltma is makinelerinin yurt içinde ve yurt dısında imalatını ve ticaretini yapmak, acente, bayilik ve mümessilligini almak, ithalat, ihracat, toptan ve perakende ticaretini yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir, Amaç ve konusu ile ilgili yerli ve yabancı kişi ya da firmalardan mümessillik veya acentelik alabilir, mümessillik veya acentelik verebilir.


Geri Dön