29 / 04 / 2024

Tansel Özcan baba oldu

Tansel Özcan baba oldu

Eroğlu Gayrimenkul'de Projeler Satış Müdürü olarak görev yapan Tansel Özcan 2. kez baba oldu. Özcan'ın 10 Şubat'ta bir oğlu dünyaya geldi. Tansel ve eşi Pınar Özcan, bebeğine Deniz Tansel ismini verdi...

Ali Özcan: Kentsel dönüşüm projeleri deprem odaklı olmaktan çıktı!

CHP İstanbul Milletvekili Özcan: "Depreme hazırlama diye ortaya atılan kentsel dönüşüm projeleri, deprem odaklı olmaktan çıkmış rantsal dönüşüm projelerine dönüşmüştür" dedi.

Mehmet Özcan'dan TOKİ'nin Keşan'daki projelerine destek!

Keşan TOKİ Sosyal Konutları Yönetim Kurulu, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Uçar ve yönetim kurulu üyeleri TOKİ Sosyal Konutları ile ilgili bazı taleplerini Özcan’a iletti.

Tahsin Babaş: İmarı halkla buluşturacağız!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş Kuzeykent'e yapılacak revize imar planı çalışması hakkında bilgi verdi. Babaş: '' Spekülasyonlara izin vermem'' şeklinde konuştu.

Özcan Tahincioğlu yeni şirket kurdu!

Tahincioğlu YT Gayrimenkul Yatırım Ananonim Şirketi 5 milyon TL sermaye ile bugün Ataşehir'de Özcan Tahincioğlu tarafından kuruldu.

Özcan Tahincioğlu'ndan yeni şirket!

Özcan Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndaki yeni şirket 2 Haziran'da 100 bin TL sermaye ile Ataşehir, Barbaros Mahallesi' nde kuruldu.

Manisa'daki Ali Baba Türbesi yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde bulunan Ali Baba Türbesi’nde tadilat çalışmasını tamamladı. Vatandaşlar çalışmalardan dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Özcan Tahincioğlu'ndan 2 yeni şirket!

Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm AŞ ile Nida İnşaat ve Turizm AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Özcan Tahincioğlu yeni şirket kurdu. Şirket 100 bin TL sermayeye sahip.

Tahsin Babaş Kastamonu'nun vizyon projelerini anlattı!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş Maliye Bakanı Naci Ağbal'ı makamında ziyaret etti. Başkan Babaş, Bakan Naci Ağbal'a kent merkezinde cazibe alanı oluşturmaya yönelik projelerini bir bir anlattı.

Ali Özcan: İnşaat projeleri hızlandırılmalı!

Birlik ve beraberlik içinde Türkiye'nin daha iyi yerlere geleceğini belirten Arslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kayseri Şubesi başkanı Ali Özcan,belediyelerin özellikle inşaat sektöründeki projeleri hızlandırmasını istedi.

Kartal Baba Camii ibadete açıldı!

Akdoğan, Vakıflar Genel Müdürlüğü ve Üsküdar Belediyesi tarafından restorasyonu tamamlanan Üsküdar'daki Kartal Baba Camisinin açılışına katıldı. Arslanbey Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından yaklaşık 5 milyon 500 bin lira harcandı.

Meryem Uzerli ve Alp Özcan, St. Tropez'de 8 bin Euro'ya villa kiraladı!

Meryem Uzerli, bu yazı Fransa’da geçirecek. Güzel oyuncu, kızıyla yat firması sahibi sevgilisi Alp Özcan’ın St. Tropez’de aylığı 8 bin euro’ya kiraladığı villasında tatil yapacak

Süha Özcan Afacan kimdir?

2010 yılında, Berkay Şeşen ile birlikte İki Mimar firmasını Ankara’da kuran ve çalışmalarına burada devam eden Mimar Süha Özcan Afacan kimdir? Süha Özcan Afacan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Süha Özcan Afacan..

Manisa Ali Baba Türbesi yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yaptığı hizmetlerle tarihi ve manevi mirasına sahip çıkmayı sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Ali Baba Türbesi’nde tadilat çalışması başlatıldı.

Tansel Özcan baba oldu Haberi

Tansel Özcan baba oldu

Eroğlu Gayrimenkul projeler Satış Müdürü Tansel Özcan 2. kez baba oldu. 2012 Ocak ayında ilk çocuğu olan kızı Yağmur Özcan'ı kucağına alan Özcan'ın 10 Şubat'ta bir oğlu dünyaya geldi. Tansel Özcan, bebeğine Deniz Tansel ismini...