26 / 05 / 2024

Tansu Çiller nerede oturuyor

Tansu Çiller nerede oturuyor

Aydın’ ın Kuşadası İlçesi’ nde, kimlikleri henüz belirlenemeyen kişiler, biri eski başbakanlardan olan Tansu Çiller’ e ait 2 çiftlik ile bir de butik oteli soydu.

İBB, Çiller'in arazisi için yapılan plan değişikliğini iptal ettirdi!

Tansu Çiller’e ait Kilyos’taki denize sıfır arazi için getirilen ve yapılaşmayı üç kat artıran imar kararlarına yargı ‘dur’ dedi. İstanbul 14. İdare Mahkemesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığını dava eden İBB’yi haklı buldu ve plan değişikliği iptal edildi.

Mustafa Tansu Uslu kimdir? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı?

Mustafa Tansu Uslu kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına ne zaman başladı? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı? İşte Mustafa Tansu Uslu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Az önce deprem nerede oldu? En son ne zaman deprem oldu? İşte tek tek deprem olan iller! Kandilli açıkladı...

Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? Yakınımdaki depremleri nasıl öğrenebilirim? bu soruların yanıtı merak ediliyor. İşte 13 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi kaydettiği son dakika depremlere dair detaylar!

Çiller ailesinin 30 dönümlük arazisinin imar değişikliği iptal edildi!

Eski başbakanlardan Tansu Çiller'in oğlu Berk Uçuran Çiller'in yönetiminde olduğu Marsan Marmara Holding A.Ş.'ye ait Sarıyer Kilyos'taki yaklaşık 30 bin metrekarelik arazinin imarı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 21 Mayıs 2020’de değiştirilmişti.

Kilyos'ta imar planı değiştirilen arsaya CHP'den dava!

CHP, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın eski başbakanlardan Tansu Çiller'in oğlunun yönetiminde olduğu şirkete ait Sarıyer Kilyos'taki 30 dönüm arazi için yaptığı ayrıcalıklı imar planının iptali için dava açmaya hazırlanıyor.

Mar Grup Yalıkavak ve Torba’da yeni otel açacak!

Tansu Çiller’in oğulları Mert ve Berk’in sahibi olduğu Mar Grup, Yalıkavak ve Torba’da yeni otel açacak.

Kepez Ayanoğlu'na çift şeritli cadde!

Kepez Belediyesi, Ayanoğlu Mahallesi’ndeki Tansu Çiller Caddesi’ni, genişliğini 8 metreden 20 metreye çıkararak çift şeritli bir yol haline getirdi.

Kepez Ayanoğlu'na çift şeritli cadde!

Kepez Belediyesi, Ayanoğlu Mahallesindeki Tansu Çiller Caddesi'ni, genişliğini 8 metreden 20 metreye çıkararak çift şeritli bir yol haline getirdi.

1995 yılında Borsa İstinye'deki yeni binasına taşınmış!

1995 yılında İstanbul Menkul Kıymetler Borsası, İstinye'deki 27 bin 500 metrekare kapalı alanı olan yeni binasına taşınmış. 60 milyon dolara mal olan binanın açılışını Başbakan Tansu Çiller yapmış.

Tansu Çiller'in evine hırsız girdi!

Aydın’ ın Kuşadası İlçesi’ nde, kimlikleri henüz belirlenemeyen kişiler, biri eski başbakanlardan olan Tansu Çiller’ e ait 2 çiftlik ile bir de butik oteli soydu.

Mesut Yılmaz'ın oğulları restoranlarını kapatıyor!

Akşam Gazetesi muhabirlerinden Orkun Bulut'un haberine göre; Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın oğulları Hasan ve Yavuz, restoranlarını bir bir kapatıyor. Tansu Çiller’in oğulları Berk ve Mert ise aynı sektörde hızla büyüyor...

Tansu Çiller'in yalısı restoran olacak!

Yeniköy'deki yalının ilk sahibi eski milletvekili ve Atatürk'ün can yoldaşı Rasim Ferit Talay'dı Yalı şimdi ise eski Başbakan Tansu Çiller'e ait...

Tansu Çiller'in yalısı restoran olacak!

İki hafta önce satılık yalı haberi yapıp genişçe bir liste sunmuştuk. Bu haberi yaptığımız sıralarda İstinye'de bir yalıda renovasyon çalışması yapıldığı dikkatimizi çekmişti.

Tansu Çiller nerede oturuyor Haberi

Tansu Çiller nerede oturuyor

Tansu Çiller’in evinden para ve ziynet eşyasını alan, butik otelde kendilerine müdahale eden bekçiyi tabancayla yaralayan soyguncular henüz yakalanamadı.


Tansu Çiller’in, Kuşadası’ndaki Kirazlı Yolu üzerindeki çiftliğindeki soygun geçen cuma günü gerçekleşti. Sabaha karşı Çiller’in uyuduğu sırada çiftlik evine giren ve 2 kişi oldukları belirtilen soyguncular, yaklaşık 6 bin dolar nakit para ve ziynet eşyası aldı. İstanbul’a dönmek üzere hazırlık yapan yapan Tansu Çiller’in soygunu fark edince öfkelendiği  ve hemen şikayetçi olduğu belirtildi.


Polisin aradığı soyguncular, bu kez pazartesi günü aynı bölgede Adnan Sarıdedeoğlu’nun çiftliğine soyguna geldi. Beyaz eşya ticareti yapan Adnan Sarıdedeoğlu yattığı odaya giren ve yüzlerine kadın çorabı geçiren hırsızları görünce müdahale etti ve arbede çıktı. Bu sırada Sarıdedeoğlu’nun oğlu Aybars da uyanıp babasının yardımına koşunca soyguncular hemen çiftlikten çıkıp...