02 / 05 / 2024

Kepez Ayanoğlu'na çift şeritli cadde!

Kepez Ayanoğlu'na çift şeritli cadde!

Kepez Belediyesi, Ayanoğlu Mahallesi’ndeki Tansu Çiller Caddesi’ni, genişliğini 8 metreden 20 metreye çıkararak çift şeritli bir yol haline getirdi.



Kepez Belediyesi, vatandaşlarına konforlu bir kent yaşamı sunabilmek için mahallelerdeki üst yapı eksikliklerini hızla bir şekilde tamamlıyor. Varsak Ayanoğlu Mahallesi’ndeki Tansu Çiller Caddesi’nin genişliği de imar planındaki konumuna uygun hale getirildi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, caddenin 8 metre olan genişliğini, 20 metreye çıkardı. Yol genişletme çalışmasının ardından Tansu Çiller Caddesi, çift şeritli bir yol olarak bölge halkına hizmet vermeye başladı.


41 bin ton zift, 410 ton mıcır 


Fen İşleri Müdürlüğü, yol genişletme çalışmasından sonra caddenin asfaltını da yapıyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün de katıldığı törenle 2016 sathi asfalt sezonunun açılışı da Tansu Çiller Caddesi’nde gerçekleştirilmişti.  General Hulusi Sayın ile Selçuklular caddeleri arasındaki yolun ilk olarak 1720 metre uzunluğundaki tek şeridine sathi asfalt döküldü. Asfaltlama çalışmasında 41 bin ton zift, 410 ton mıcır kullanıldı. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, yolun diğer şeridinin asfaltını da önümüzdeki günlerde yapacaklarını ifade ettiler. Kanalizasyon, elektrik iletim hatlarının yer altına alınması ve diğer alt yapıyla ilgili kazı çalışmalarının yapılmasından sonra da caddeye sıcak asfalt dökülecek.


Ayanoğlu’na dört dörtlük hizmet 


Ayanoğlu Mahallesi,  Başkan Hakan Tütüncü döneminde yapılan temel belediyecilik hizmetleriyle şehir görünümü kazanan bölgelerden biri oldu. Tütüncü iktidarında mahallede, 10 bin metre yeni yol, 31 bin metre sathi asfalt, 15 bin metre sıcak asfalt, 18 bin metre parke kaldırım, 6 adet yeni park,  toplamda 9 bin m2 yeşil alan çalışması yapıldı.



Antalya Manavgat'ın Sesi


Geri Dön