10 / 05 / 2024

Tantouroğlu Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iletişim

Tantouroğlu Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iletişim

Tantouroğlu Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Y.M.T. ve Muwafaw Y.M.T ortaklığında kuruldu.

Virya Turizm Gayrimenkul Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Virya Turizm Gayrimenkul Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 60 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Punya Turizm Gayrimenkul Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Punya Turizm Gayrimenkul Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 60 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Alemdaroğlu Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alemdaroğlu Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mehmet Alemdaroğlu ve Nıdhal Brıngı ortaklığında kuruldu.

Turkoiz Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkoiz Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Muhammad Navaz Navaz ve Salman Ashık Dalvı ortaklığında kuruldu.

Rubyfors İnşaat Turizm Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rubyfors İnşaat Turizm Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Betül Gürkan, Mehmet Arpacı ve Özgür Elver ortaklığında kuruldu.

Alsiyahat Alduwalia Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Alsiyahat Alduwalia Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Soner Kaban tarafından kuruldu.

Kateroğlu Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kateroğlu Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Ekelik tarafından kuruldu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gayrimenkul anlaşmazlığı iddiası!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin emniyetten açıklama geldi. Yapılan açıklama ile birlikte cinayetle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gayrimenkul anlaşmazlığı iddiası gündeme geldi.

Ata Group Otelcilik Turizm Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ata Group Otelcilik Turizm Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Tomaj Rashıdı tarafından kuruldu.

Gc Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gc Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited  Şirketi Avcılar’da  500 bin  TL sermaye bedeli ile Gonca Kılıç ve Şerife Can kuruldu.

Elyar Turizm Gayrimenkul Gıda Tekstil Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elyar Turizm Gayrimenkul Gıda Tekstil Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  200  bin TL sermaye bedeli ile Elmıra Polat, Mazıar Mehranrezaeı tarafından kuruldu.

Tantouroğlu Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Tantouroğlu Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iletişim

Tantouroğlu Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Y.M.T. ve Muwafaw Y.M.T ortaklığında kuruldu.

Tantouroğlu Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Dünya piyasalarında genel kabul görmüş her türlü ürünün ithalatı , ihracatı , imalatını, toptan veya perakende iç ve dış ticareti yapmak , yaptırmak ve aracılık etmek. 2- Her türlü gayrimenkul almak, satmak , kiralamak ve komisyonculuğunu yapmak. 3- Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme,gezme,eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kıs sporları, doğa sporları, dağ turizmi,kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve...