12 / 05 / 2024

Tanyer İnşaat okul

Tanyer İnşaat okul

Narlıdere'de 'Asma Bahçeler' projesini hayata geçiren Tanyer İnşaat, Narlıdere İnönü İlköğretim Okulu'na yardım eli uzattı.

TOKİ'den İzmir Bayraklı'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

İzmir İli Bayraklı İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Okul(Şehit Cesur İlkokulu), Bayraklı Mahallesi (Sabiha Ahmet Tabak Ortaokulu ve Sabiha Ahmet Tabak İlkokulu) 1'er Adet 16 Derslikli ve 24 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 12:00'de yapılacak.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Tan Urla'da ön talepler toplanıyor! Yeni proje!

Tanyer İnşaat tarafından hayata geçirilecek Tan Urla projesi 500 daireden meydana geliyor. Projede daire fiyatları henüz açıklanmadı...

Muğla Defterdarlığı'nın 4 okul inşaat işi ihalesi 8 Mayıs'ta!

Muğla Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı okul inşaat işi ihale ediliyor. İhale 8 Mayıs'ta yapılacak..

Ankara'da arsa karşılığı okul inşaatı ihalesi 13 Mart'ta!

Ankara Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, arsa karşılığı okul yaptırıyor. İnşaat işi için ihale 13 Mart'ta gerçekleşecek..

Tanyer Metal Elektrik İnşaat Sıhhi Tesisat Orman Ürünleri Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanyer Metal Elektrik İnşaat Sıhhi Tesisat Orman Ürünleri Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yusuf Tunçköylü tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nazilli Devlet Hastanesi'nin eski binasının yerine okul!

Aydın Nazilli Devlet Hastanesi'nin 4 yıl önce yeni binasına taşınmasından sonra atıl durumda kalan eski binanın yerine okul inşa edilecek.

Bulut Orman projesi başladı!

Tanyer İnşaat yeni projesine başladı. 5 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Bulut Orman projesi doğayla iç içe bir yaşam sunmayı hedefliyor.

Narlıdere Bulut Orman Evleri fiyat listesi!

Bulut Orman Evleri 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri bulunuyor. Tanyer İnşaat imzası taşıyan projede fiyatlar 420 bin TL'den başlıyor...

Asma Bahçeler'de kahvaltı etkinliği!

Tanyer İnşaat imzası taşıyan Asma Bahçeler'de site sakinleri kahvaltıda bir araya geldi. Ev sahipleri, keyifli saatler geçirdi.

Münir Tanyer: Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü!

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Münir Tanyer, 2017 yılına dair görüşlerini belirtti. Tanyer, ''Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü olacak'' dedi.

İzmir'de ev satışları 2017'de artışa geçer!

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer yaptığı açıklamada 2017 yılında da sektörün önünün açık olacağını söyledi

BulutOrman'ın yüzde 80'i satıldı!

İzmir'de Tanyer İnşaat tarafından hayata geçirilen ve temel aşamasında olan BulutOrman projesinin yüzde 80'i satıldı.

Tanyer İnşaat okul Haberi

Tanyer İnşaat okul

Daha önce Koruncuk Vakfı yararına sanat gecesi düzenleyen Tanyer İnşaat, şimdi de Narlıdere İnönü İlköğretim Okulu bünyesinde hizmet veren anaokulunun yıpranan zemin, pencere ile bahçe korkuluklarını onarıp bir de yeni bölüm ekledi. Okul duvarlarını da boyayan Tanyer İnşaat, öğrencileri hediyelerle sevindirdi. 


İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülkadir Yıldız ve Kaymakam Osman Aslan Canbaba'nın da katıldığı törende konuşan Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, eğitime katkılarının artarak süreceğini dile getirdi. Bu süreçteki Narlıdere Kaymakamlığına teşekkürlerini sunan Tanyer, "Yarının büyükleri olan çocuklarımızın eğitimine destek vermekten büyük memnuniyet duyuyorum. Okullara yapılan yatırımı, çocuklarımızın geleceğine yapılan yatırım olduğunu düşünüyorum. 


Eğitimin önemine inanan bir firma olarak sosyal sorumluluk projelerine de katkı sağlamak istiyoruz" dedi. 


Habertürk...