05 / 05 / 2024

tanyer inşaat staj

tanyer inşaat staj

Tanyer inşaat tarafından Narlıdere'de yapımı devam eden ve haziranda bitirilmesi planlanan Asma Bahçeler projesi, Yaşar Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü 2'nci sınıf öğrencilerini konuk etti.

Münir Tanyer: Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü!

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Münir Tanyer, 2017 yılına dair görüşlerini belirtti. Tanyer, ''Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü olacak'' dedi.

İnşaat sektöründeki gelişmeler umut verici!

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, inşaat sektöründeki gelişmelerin umut verici olduğunu belirterek, sektörün genel durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Tanyer İnşaat'tan yüzde 0.80'den başlayan faiz kampanyası!

TANYER İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, inşaat sektöründeki gelişmelerin umut verici olduğunu belirterek, Asma Bahçeler ve BulutOrman Evleri'nde Eylül ayı sonuna kadar 0.80'den başlayan faiz oranlarıyla kredi kampanyası düzenleyecekleri müjdesini verdi.

Tanyer İnşaat BulutOrman Evleri 3 yılda tamamlanacak!

Tanyer İnşaat’ın Narlıdere’deki projesi BulutOrman Evleri mimarisiyle yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor. 25 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen BulutOrman Evleri 3 yılda tamamlanacak.

Tanyer İnşaat'ın yeni gözdesi Narlıdere!

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, ilçenin yeni yatırımlarla birlikte daha da değer kazanacağım belirtti. Körfez geçişinin, otoyolla entegre olmasıyla birlikte ulaşımda yaşanacak gelişimin Narlıdere'ye ilgiyi artıracağını söyledi.

Tanyer İnşaat'tan TEV'e sponsor oldu!

TANYER İnşaat, Türk Eğitim Vakfı'nın 31 Mayıs Salı günü eğitime destek amacıyla düzenleyeceği konsere sponsor oldu. Düzenlenecek konserde All Stars Jazz Band ve TEV Eğitime Destek Korosu ile ömürlük şarkılar seslendirilecek.

Tanyer İnşaat, Bulut Orman Evleri'ni hayata geçiriyor!

Mavisu Evleri ve Asma Bahçeler'le konut anlayışına farklı bir boyut getiren Tanyer İnşaat, 25 milyon liraya malolacak yeni projeyle doğayla iç içe yaşam sunuyor.

Tanyer İnşaat Asma Bahçeler fiyat!

Tanyer İnşaat Asma Bahçeler fiyat hakkında detaylı bilgi alabilmek için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Projede toplam 98 konut bulunuyor.

Tanyer İnşaat konut projeleriyle doğayla iç içe yaşam vadediyor!

İnşaat sektöründe 22 yıldır hizmet veren Tanyer İnşaat, Altınvadi, Altınova, Mavisu ve Asma Bahçeler konut projeleriyle mimari ve doğanın güzelliklerini İzmirlilere bir arada sunuyor

Tanyer İnşaat Narlıdere'de doğayla iç içe yaşam sunuyor!

Tanyer İnşaat, Narlıdere'deki Altınvadi, Altınova, Mavisu ve Asma Bahçeler konut projeleriyle mimari ile doğanın güzelliklerini birarada sunuyor. Münir Tanyer; Narlıdere bölgesinde gerçekleştirdikleri projelerde yaşamın devam ettiğini söyledi.

Tanyer İnşaat projeleriyle doğayla iç içe yaşama şansı sunuyor!

Sektörde 22 yıldır hizmet veren Tanyer İnşaat, Narlıderedeki Altınvadi, Altınova, Mavisu ve Asma Bahçeler konut projeleriyle mimari ve doğanın güzelliklerini bir arada sunuyor.

Tanyer İnşaat Asma Bahçeler'in yüzde 95'ini tamamladı!

Tanyer İnşaat'ın Narlıdere'deki projesi Asma Bahçeler, yüzde 95 oranında tamamlanırken daire teslimlerine başlandı. Asma Bahçeler'in peyzaj düzenlemesiyle sosyal alanlardaki çalışmalarını tüm hızıyla sürdüğü belirttildi.

Tanyer İnşaat Asma Bahçeler'in yüzde 95'i tamamlandı!

Tanyer İnşaatın Narlıdere'deki projesi Asma Bahçeler'in yüzde 95'i tamamlandı; kentte yaz keyfi yaşatacak daire teslimlerine haziran ayı sonu itibariyle başlandı.

tanyer inşaat staj Haberi

tanyer inşaat staj

Asma Bahçeler projesini inceleyen geleceğin mimarları, proje hakkında ayrıntılı bilgi edinirken, zemin ve yalıtım konusundaki örnek uygulamaları da yerinde inceleme fırsatı buldu. Asma , TU Bahçeler projesini oluşturan D Mimarlık Ofisi'nin mimarlarından Metin Kılıç ve Tanyer İnşaat Proje Müdürü Nuray Yüceer, öğrencilere arazi yapısı, projenin konumlandırılması, ali ve üstyapıların yanı sıra; sosyal donatılar ve çevre düzenlemeleri hakkında da geniş bilgi verdi. 


Asma Bahçelerin mimari yapısı, doğayla iç içe konumu ve yetkili kurumlarca tescillenen temiz havasıyla İzmir'de eşine rastlanmayan bir proje olduğuna dikkat çeken Nuray Yüceer, "Asma Bahçeler, öğrenciler için çok güzel bir örnek oluşturuyor. Gelecekte bu tür projelerin tasarım ve hazırlık sürecinde yer alacak genç mimar, akademik bilgilerini uygulamayla bütünleştirme fırsatı buldu" dedi. 


Milliyet...