04 / 05 / 2024

tanyer mavi su evleri

tanyer mavi su evleri

İzmir Mavi Su Evleri'nde fiyatlar 335 bin lira ile 400 bin lira arasında değişiyor, proje kapsamındaki konutlar hemen teslim ediliyor

Mavi’nin ilk çeyrek net karı yüzde 71 artışla 515 milyon TL oldu!

Jean markası Mavi ilk çeyrekte konsolide gelirlerini yüzde 109 oranında artırdığını açıkladı. Şirketin net karı yüzde 72 oranında büyüyerek 515 milyon lira olurken, Mavi CEO’su Yavuz, yılın geri kalanında aynı performansı sürdüreceklerini belirtti.

Elon Musk karar değiştirdi! “Mavi tik” onay sistemi değişiyor!

“Sana Özel” seçeneği getirilen sosyal medya platformunda yeni değişikliği açıklayan Twitter CEO’su Elon Musk, “mavi tik” olarak bilinen hesap onay sisteminde değişikliğe gidileceğini ve  kapsamının genişletileceğini duyurdu.

Bakanlıktan mavi bayraklı Sarısu Plajı'na akaryakıt iskelesi teklifi!

Beydağları Sahil Milli Parkı yer alan Sarısu Plajı'na Ulaştırma Bakanlığı'nca yapımı teklif edilen petrol iskelesi tepkilere sebep oldu. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, “Bu proje Sarısu'ya ihanettir” dedi.

Mavi yurt dışında 20 yeni mağaza açacak!

All Blue'yu global marka stratejisi olarak belirleyen Mavi, yeni stratejisini İstanbul ile birlikte New York, Berlin ve Vancouver'da tanıttı. Mavi CEO'su Cüneyt Yavuz, "Yurtdışındaki büyümemiz de sürecek. 2020’de Rusya ve Türk Cumhuriyetleri ağırlıklı hedeflerimiz var. Bu bölgede 20 mağaza açmak ist

Konya Mavi Tünel İçmesuyu İsale Hattı için kamulaştırma!

“Mavi Tünel (Konya İçmesuyu) Projesi (KOP)" Kapsamındaki Mavi Tünel İçmesuyu İsale Hattının Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Mavi Jeans mağaza sayısını 400'e çıkaracak!

Mavi Jeans, 25 yılı geride bıraktı. Markanın 50 ülkede, 5 bin noktada faaliyet gösterdiğini belirten Mavi CEO'su Cüneyt Yavuz, 2016 yılında da yüzde 30 büyümeyi hedeflediklerini söyledi.

Mavi Tünel'in tamamlanmasıyla Konya Ovası'na su verildi!

GAP'tan sonraki en büyük sulama projesi Mavi Tünel'le Konya Ovası'na su verildi. Akdeniz'e akan su, 17 km'lik tünelle ovaya taşınacak.

Mavi Tünel projesiyle ilk kez Konya Ovası'na su veriliyor!

Türkiye'nin GAP'tan sonra en büyük sulama yatırımı olan Konya Ovası Projesi kapsamında çalışmaları yürütülen "Mavi Tünel" ile Akdeniz'e dökülen sular, ovaya akmaya başladı.

Tekirdağ sahilleri mavi bayraklı olacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yaptığı açıklamada Tekirdağ'ın atık su arıtma projesi tamamlandıktan sonra geniş bir sahil bandının mavi bayrak statüsüne kavuşacağını dile getirdi...

Altınoluk’ta termal su sevinci yaşanıyor!

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, Heramis Termal Tatil Köyü’nde 44 derece olan termal su bulunmasının sevinci yaşanıyor. Heramis Termal Turizm olarak mavi bayraklı plajda, 5 bin m2 kapalı alan, SPA merkezi ile bölgeye hizmet veriyor.

Mavi Su Residence Ataşehir'in havadan görüntüleri!

Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Mavi Su Residence projesi Ataşehir'de yer alıyor. Mavi Su Residence projesi 31 Ekim 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

Mavi Su Evleri 'nde son 5 konut 400 bin liraya!

Mavi Su Evleri 'nde fiyatlar 400 bin TL 'den başlıyor, 4 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı projede son dairelerin satış süreci devam ediyor...

Mehmet Emin Birpınar Atık Su Otomasyon Sistemi'nin açılışına katılacak!

Mehmet Emin Birpınar, yarın Muğla Fethiye ’de “Atık Su Otomasyon Sistemi ”nin açılış programı ile “Atık Alımı ve Mavi Kart Sistemi Değerlendirme Toplantıs ı”na katılacak

tanyer mavi su evleri Haberi

tanyer mavi su evleri

Tanyer İnşaat'ın İzmir Narlıdere'de 14 dönüm alan üzerindeyaşama geçirdiği Mavisu Evleri 10 katlı 9 blok halinde inşa ediliyor. Her katta 2 dairenin yer aldığı Mavi Su Evleri'nde 174 konut bulunuyor.


Narlıdere Mavi Su Evleri 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor, projede yer alan daireler 151 metrekare ile 166 metrekare arasında tasarlandı.