03 / 05 / 2024

Tanyıldızı İnşaat

Tanyıldızı İnşaat

Tanyıldızı İnşaat Otelcilik ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Zülfü Egemen Tanyıldızı, Ata Tanyıldızı tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 31 Ocak'ta Fatih, İskenderpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Yıldız tarafından kuruldu.

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Ayhan Yıldız tarafından kuruldu.

Famer Öz İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Famer Öz İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Fatih Özbilici ve Meriç Özbilici ortaklığında kuruldu.

Velux Yalıkavak’ın temeli atıldı! 2023'te teslim!

SF Yıldız İnşaat, Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup ortaklığıyla hayata geçirilen Velux Yalıkavak’ın temeli atıldı. Projenin teslimleri 2023 yılında gerçekleştirilecek.

Velux Yalıkavak'ta şimdi ön talep fırsatı başladı! Yeni proje!

SF Yıldız İnşaat, Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup ortaklığıyla hayata geçirilen Velux Yalıkavak projesinde ön talep süreci başladı. Projede 2+1, 3+1, 5+1 ve 6+1 konut tipleri yer alıyor. İşte Velux Yalıkavak detayları...

Ysr Öz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ysr Öz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ysr Öz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Küçükçekmece'de yapıldı.

Kayaöz İnşaat Temizlik Kimya Reklam Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayaöz İnşaat Temizlik Kimya Reklam Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  500 bin TL sermaye bedeli ile S.Hasan Özkan tarafından kuruldu.

Haydar Ali Yıldız'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde  Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'ın kentsel dönüşüm açıklamasını ve Zürafa Sokak ile Kadem Sokak'ın akıbetini kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldızlar İnşaat, Kartal projesi için düğmeye bastı. Peki Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede? İşte Yıldızlar İnşaat Kartal projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi fiyat!

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Yıldızlar İnşaat Kartal projesi fiyat bilgisi ve projeyle ilgili detaylar...

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede?

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Ars Yağız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars Yağız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Değirmenci tarafından kuruldu.

Tanyıldızı İnşaat Haberi

Tanyıldızı İnşaat

Tanyıldızı İnşaat Otelcilik ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Zülfü Egemen Tanyıldızı, Ata Tanyıldızı tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 31 Ocak'ta kuruldu. 


Tanyıldızı İnşaat Otelcilik ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi iş konusu; Otel motel kamping pansiyon tatil köyü dinlenme evleri termal istasyonu plaj pastane lokanta kafeterya çay bahçesi kıraathaneler...kiralayabilir kiraya verebilir devir alabilir devir edebilir inşaa edebilir veya satın alabilir satabilir işletebilir.


Tanyıldızı İnşaat Otelcilik ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi adres: Fatih, İskenderpaşa Mahallesi, Ahmediye Caddesi, Tanyıldızı İş Merkezi, No:2...