28 / 07 / 2024

Tanzanya Ulusal İdaresi varyap meridian

Tanzanya Ulusal İdaresi varyap meridian

Tanzanya Ulusal İdaresi (National Housing Corporation-NHC) Tanzanya 'da artan konut ihtiyacını karşılamak, konut sektöründe gerekli reformları yapabilmek için örnek ülke olan Türkiye 'yi ziyaret etti.

Mimar Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri Sergisi 12 Mayıs'ta!

Antalya Kepez Belediyesi Mimar Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri Sergisi 12 Mayıs 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde açılıyor.

Arnavutluk Tiran'a Ulusal Arena Stadı inşa edilecek!

Arnavutluk'un başkenti Tiran'da "Ulusal Arena" adıyla bir stadyum inşa edilecek. Tiran'da bir otelde düzenlenen basın toplantısında, 50 milyon avroya mal edilmesi öngörülen Ulusal Arena'nın tanıtımı yapıldı.

Samsun'da 14. Ulusal Mimarlık Sergisi açıldı!

Mimarlar Odası Samsun Şubesi tarafından "14. Ulusal Mimarlık Sergisi" açıldı. . 19-30 Nisan tarihleri arasına kadar açık olacak olan serginin açılış konuşmasını Mimarlar Odası Samsun Şube Başkanı İshak Memişoğlu yaptı.

MOSDER 12. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması 18 Temmuz'da!

MOSDER tarafından bu yıl 12. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’na başvurular başladı. Son başvuru tarihi ise 18 Temmuz 2016.

Yeni Zelanda'daki Awaroa Plajı ulusal park olacak!

Yeni Zelanda’da Awaroa adlı özel bir plajı satın alarak herkese açık bir kamu alanı haline getirmek isteyen çevreciler, 2.3 milyon dolar (6.9 milyon TL) topladı. Plaj, ulusal park olacak.

Yeşil bina için ulusal sertifika geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, çevre dostu yeşil binaların yaygınlaşması için ulusal sertifikasyon sistemini başlattı. Bu sayede yurtdışına sertifika için yüksek paralar ödenmeyecek.

İkinci Ulusal Mimarlık Ödülleri sonuçlandı!

Antalya Kepez Belediyesi'nin, Antalya doğumlu 'Bilge Mimar' Turgut Cansever'in hatırasını yaşatmak amacıyla 2'ncisini düzenlediği Ulusal Mimarlık Ödülleri sonuçlandı.

Ulusal Ulaştırma Ana Planı 25 ayda hazırlanacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, hazırlanacak Ulusal Ulaştırma Ana Planı'nda, işin merkezine insanın alınması, kazaların azaltılması ve yol güvenliğinin esas alınması gerektiğini belirtti.

Rigips Türkiye Ulusal Alçı Yarışması ödülleri dağıtıldı!

Saint-Gobain Rigips’in düzenlediği Ulusal Alçı Yarışması Ödülleri, 30 Ocak Cumartesi akşamı Sakıp Sabancı Müzesi The Seed’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Coşkunöz Radyatör, Türkiye’nin Ulusal Şampiyonlar’ından biri oldu!

Coşkunöz Holding’in iklimlendirme sektöründeki öncü firması Coşkunöz Radyatör; COPA markalı ürünleriyle, 2015/16 Avrupa İş Ödülleri’nin ilk turunu tamamlayarak Türkiye’nin Ulusal Şampiyonlar’ından biri oldu.

Ulusal Elektromekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulusal Elektromekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Servet Keskin tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi, Eyüp Yolu Caddesi, Dünya İş Merkezi'nde kuruldu.

En büyük nükleer santral kapasitesi Çİn'den!

Çin Ulusal Enerji İdaresi Başkanı Nur Bekri, ''Çin, inşa aşamasında olan nükleer santral kapasitesinde dünyada en büyük" dedi. Çin, Kurulu nükleer enerji kapasitesinde ise dünyada beşinci sırada bulunuyor.

Fitch Ratings İzmir'in ulusal uzun vadeli notunu onayladı!

Fitch Ratings Aralık 2015 raporunda, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yerel ve yabancı para cinsinden uzun vadeli ‘BBB-’ olan kredi notunu ve ‘AA+(tur)’ olan ulusal uzun vadeli notunu onayladığını duyurdu.

Tanzanya Ulusal İdaresi varyap meridian Haberi

Tanzanya Ulusal İdaresi varyap meridian


Türk inşaat sektörü dünya gayrimenkul piyasasına yön vermeye ve örnek ülke olarak gösterilmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl özellikle kentsel dönüşüm üzerine Avrupa ülkelerinden ziyaretler alan Türkiye, son dönemde kalkınmakta olan Afrika ülkelerinden ziyaretçileri ağırlamaya başladı. Son olarak Tanzanya Ulusal İdaresi (National Housing Corporation-NHC) Tanzanya'da artan konut ihtiyacını karşılamak, konut sektöründe gerekli reformları yapabilmek için örnek ülke olan Türkiye'yi ziyaret etti. 28 kişilik bir ekipten oluşan Tanzanya delegasyonu, Emlak Konut GYO A.Ş'nin gelir paylaşımı iş modelini incelemek üzere Ataşehir'deki Varyap Meridian ve Metropol İstanbul projelerini sahada gezerek incelemelerde...