28 / 04 / 2024

tapu 65 yaş sınırı

tapu 65 yaş sınırı

Tapu dairesinde taşınmaz mal alım satım işlemlerinin gerçekleşmesi için tarafların alım satım yapma ehliyetine sahip olması gerekiyor. Peki, tapuda yaş sınırı var mı? Tapuda yaş sınırı nedir?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşını duyan buz kesti! Hemen hesaplanan 1 Ocak 2023 zammına bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım maaşı Ocak 2023 zammı merakla araştırılıyor. Asgari ücretin ardından hangi maaşın kaç lira olacağı merak ediliyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşını duyan buz kesti! Hemen hesaplanan 1 Ocak 2023 zammına bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım maaşı 1 Ocak 2023 zammı peş peşe hesaplandı!

Milyonlarca vatandaş 65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım maaşına gelecek zammı merak ediyor. Peki 65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli aylığı ne kadar olacak? İşte 2023 kalem kalem hesaplanan rakamlar...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında asgari ücret depremi! Hemen bir bir hesaplanan rakamlara bakın

65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım maaşı da 2023'te zamlı ödenecek. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım maaşı ne kadar olacak? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı 1 Ocak 2023 zammı buz kestirdi! Hemen bir bir hesaplanan rakamlara bakın

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 1 Ocak 2023 zammı tek tek hesaplandı! Rakamı gören şaşkına döndü! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım maaşına gelecek yeni yıl zammı hesaplamaları merakla araştırılıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 1 Ocak 2023 zammı peş peşe hesaplandı! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşına Ocak sürprizi! Görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın!

Birçok kişinin sık sık araştırdığı 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 1 Ocak zammında son hesaplar yapılıyor. Hesaplanan yeni rakamları görenlerin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bu rakamlara bakın...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 1 Ocak zammı bir bir hesaplandı! Rakamı görenin ağzı 1 karış açık kaldı

Pek çok kişinin gündeminde yer alan 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 1 Ocak zammı bir bir hesaplandı... Hesaplanan bu rakamı görenin ağzı 1 karış açık kaldı... Hemen bakın...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası alanlar inanamadı! Hemen zamlı maaşlara bakın! Peş peşe hesaplandı!

65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım parası için yapılacak yeni yıl zammı dört gözle bekleniyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım parası 2023'te kaç lira olacak? Şimdi yeni maaşlara bakın! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı Ocak'ta kaç TL olacak? Hemen bu rakamlara bakın! Peş peşe hesaplandı!

65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım parası için yapılacak yeni yıl zammı merakla araştırılıyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım maaşı kaç TL olacak? Hemen bu rakamlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım maaşında zam depremi! Ocak maaşları peş peşe hesaplandı! Şimdi bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım parası Ocak zammı sık sık gündeme geliyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım parası ne kadar zamlanacak? Ocak maaşları peş peşe hesaplandı! Şimdi bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında zamlı maaşlar peş peşe hesaplandı! 2023 zamlı maaşlara hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım parası asgari ücret zammı ile birlikte güncellenecek. Sosyal yardım paralarına Ocak sürprizi gelecek. Zamlı maaşlar kalem kalem hesaplandı. İşte detaylar...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında Ocak sürprizi! Zamlı maaşlar kalem kalem hesaplandı! Şimdi bakın!

Asgari ücret zammı ile sosyal yardımların da tutarları değişecek. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında Ocak sürprizi! Zamlı maaşlar kalem kalem hesaplandı! Şimdi bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, GSS primi ve kıdem tazminatında zam kapısı aralandı! Hemen Ocak zamlı rakamlara bakın!

Asgari ücret zammı ile pek çok alanda da maaş ve ödemeleri değişecek. Peki staj ücreti, işsizlik maaşı, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, GSS primi ne kadar olacak? İşte ayrıntılar...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası için Ocak zammı peş peşe hesaplandı! Kim kaç lira maaş alacak?

Milyonlarca vatandaş Ocak zamlı maaş hesaplamalarını merakla araştırıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası için Ocak zammı peş peşe hesaplandı! Kim kaç lira maaş alacak? Şimdi bakın!

tapu 65 yaş sınırı Haberi

tapu 65 yaş sınırı

Tapuda yaş sınırı var mı?

Taşınmaz malların alım satım işlemleri, tapu dairesinde yapılıyor. Bu işlemin gerçekleşmesi için tarafların alım satım yapma ehliyetine sahip olması gerekiyor.


Tapuda yaş sınırı 18 ve 65 yaş sınırı olarak belirleniyor. 18 yaşının altındakiler işlem yapamazken; 65 yaşının üzerindekilerin de gerekli sağlık raporları temin etmesi gerekiyor.


Miras yolu ile ya da anne babanın çocukları adına gayrimenkul alımı ile 18 yaşından küçük bir kimsenin sahibi olduğu Emlak üzerinde tasarruf işlemi yapılabiliyor.


Tapuda yapılacak alım satım işlemlerinde tarafların yaşının tutması gerekiyor. Tapu işlemlerinde yaş sınırı 65 yaş olarak belirleniyor.


65 yaşın üzerinde bir alım satım işleminde bulunmak isteyen kimseler için tapu müdürlüğü tarafından akli dengesinin yerinde olduğuna ilişkin bir raporun talep ediliyor. 


Bu rapor doğrultusunda ise tapu işlemlerinin yapılmasına onay veriliyor. Böylece raporun...