07 / 05 / 2024

Tapular Göçerler mahallesi

Tapular Göçerler mahallesi

Göçerler Mahallesinde vatandaşlarla açık hava toplantısında bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Ay sonu tebligatlar yapılacak. Ödeme planları hazırlanması ve tapu sözleşmesi süratiyle vatandaşlarımız tapularını ceplerine koyacak'' dedi.

Kepez Göçerler Mahallesi'nin imar planı değişiyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Göçerler Mahallesi sakinlerine imar planı revizyonunun meclis sürecinin tamamlandığını ve parselasyonunu da mahallelinin istediği şekilde yapacağını dile getirdi. 

Antalya Göçerler'in 2B sorunu çözüldü!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yaptığı açıklamada “Göçerler Mahallesi’ne tarihinde bu kadar hizmet asla yapılmamıştır. Bu bir rekor olarak kayıtlara girecektir” dedi.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi Alt Gelir Grubu başvuruları!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2.Etap AGG Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 76 konut satışa sunuluyor. Projedeki konutlar için başvurular 18 Ocak – 30 Haziran 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru tarihleri!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Standart Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 37 konut satışa sunuldu. Projedeki konutlar için başvurular 18 Ocak-30 Haziran tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap Alt Gelir başvuru 2017!

Toplamda 76 adet daireden meydana gelen TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesindeki dairelerin başvuruları bugün başladı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvurusu başladı!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Standart Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 37 konut için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap alt gelir son başvuru!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2.Etap AGG Konut Projesi kapsamında İdaremiz stoğunda bulunan 76 konut için başvurular sürüyor. İşte, TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap alt gelir son başvuru...

Atakule GYO Çankaya Güven Mahallesi arsa değerleme raporu yayınlandı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule GYO Çankaya Güven Mahallesi arsa değerleme raporu yayınlandı.

Manisa Göktaş Mahallesi sağlıklı altyapıya kavuşuyor!

Mahallelerin kaderini değiştiren işlere imza atan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma Göktaş Mahallesi’nde eski kanalizasyon hattında yenileme çalışmasına başladı.

Meram Gödene Mahallesi’ne kapalı pazar yeri!

Meram Belediyesi tarafından Gödene Mahallesi’nde yapıma devam eden kapalı Pazar yeri inşaatı hızla devam ediyor. İnşaat alanında incelemede bulunan Başkan Toru, 2 ay içerisinde Pazar yerindeki çalışmaları tamamlayarak halkın hizmetine sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Kepez Göçerler'e 7 kat müjdesi!

KEMDER Başkanı Süleyman Akbıyık, Göçerler Mahallesi'nde yapılaşma hakkının 7 kata çıkarılmasının, son derece memnuniyet verici bir gelişme olduğunu söyledi

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap Alt Gelir Grubu 2016 başvurusu!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2.Etap AGG Konut Projesi kapsamında İdaremiz stoğunda bulunan 115 konut için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 1. Etap Alt Gelir Grubu başvuru!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1.tap AGG Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 26 konut için başvurular yarın başlıyor.

Tapular Göçerler mahallesi Haberi

Tapular Göçerler mahallesi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ''30 senedir beklenen imarda tapu da hizmetler de "Ak Belediye' anlayışıyla Göçerler'e gelecek." dedi. Otuz seneden fazla süredir mülkiyet problemleriyle uğraşan Göçerler Mahallesi'ne mutlu haberi Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü verdi. 


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, meclis üyeleri ve belediye bürokratlarıyla birlikte Göçerler Mahallesi'nde düzenlediği açık hava toplantısında, vatandaşlara birbirinden önemli konularda müjdelerini sıraladı. 

Sorunlar Aşılıyor Önceki zamanlarda mülkiyet problemini çözmek için birtakım sözler verdiğini ve onları tutarak mahalleye geldiğini belirten Başkan Tütüncü, "30 yıldan bu zamana kadar devam eden 2B sorunu ortadan kaldırdık. 2009 yılında vermiş olduğumuz sözü, 2012'de yerine getirdik. Buraya alnımız pak bir şekilde geliyoruz. 

Göçerler ve Fatih mahalleleri 30 senedir mülkiyet problemleriyle uğraşıyor. Biz geldik birer birer sorunları çözüyoruz." dedi. 


5 Yılda 30 Binden...