21 / 05 / 2024

TapuTakas Uygulaması takasbank

TapuTakas Uygulaması takasbank

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile Takasbank arasında imzalanan bir protokolle oluşturulan TapuTakas Uygulaması 17 Nisan 2015 Cuma günü basın toplantısında tanıtılacak.

Taputakas ile gayrimenkul alım satımlarında güven problemleri ortadan kalkıyor!

Gayrimenkul alıcı ve satıcısı, Takasbank ‘TAPUTAKAS' sistemini kullanarak gayrimenkul alım satımlarında söz konusu güven sorunlarını en aza indirgiyor.

TapuTakas'tan yabancı yatırımcıya kolaylık!

Takasbank web sitesinden ve mobil uygulamalarından “TapuTakas Sistemi”ne ulaşılarak güvenli bir ortamda gayrimenkullerin alım satım işlemleri gerçekleştirilebiliyor. 

TapuTakas ve Gayrimenkul Fonu’ndan bir ilk!

Re-Pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi AŞ’nin kurucusu olduğu Gayrimenkul Yatırım Fonu, portföyüne gayrimenkul alırken Takasbank’ın işlettiği TapuTakas sistemini kullandı.

Takasbank, güvenli alım-satım işlemlerinde köprü olacak!

TapuTakas sistemiyle gayrimenkul alım-satımını risksiz ve güvenli bir şekilde yapılmasını sağlayan Takasbank, aracılıktaki ağını büyütüyor.

İşte TapuTakas uygulaması hakkında merak edilenler!

Gayrimenkul alım satım işlemlerini güvenli bir yapıya kavuşturan TapuTakas uygulamasını, Takasbank Genel Müdür Yardımcısı Dr. Sezai Bekgöz anlattı. İşte sorularla TapuTakas uygulaması..

Eskidji Gayrimenkul'e TapuTakas Uygulaması anlatıldı!

“TapuTakas” uygulaması 21 Mayıs 2015 Perşembe günü Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş.bölge ortaklarına tanıtıldı.

Tapu takasbank işlemi nasıl yapılır?

TapuTakas ile gayrimenkul alım satımı artık hem alıcı hem de satıcı açısından risksiz ve güvenli bir yapıda gerçekleşecek. Peki, tapu takasbank işlemi nasıl yapılır?

Tapu takas uygulamasında cayma hakkı!

Alıcı ve satıcı gayrimenkul satış işlemi sürecinde Takasbank sistemine girmiş olduğu kaydı iptal etmek suretiyle cayma hakkını kullanabilir mi? Tapu takas uygulamasında cayma hakkı nasıl kullanılır?

Takasbank tapu takas uygulaması başladı!

Tapu takas uygulaması; mülkiyet hakkı ve alım satım bedelinin el değiştirmesi sırasında alıcı ile satıcının karşılaştığı olumsuzlukların önlenmesi amaçlıyor. Söz konusu takasbank tapu takas uygulaması başladı...

Tapu Takas'da işlem başına 70 TL alınacak!

Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi (TAKBlS) ile Takasbank arasında kurulan web tabanlı 'TapuTakas' uygulamasıyla, gayrimenkul alım satımı artık hem alıcı hem satıcı açısından risksiz ve güvenli bir yapıda gerçekleşecek.

TapuTakas ile gayrimenkuller güvenilir şekilde el değiştirecek!

TAKBİS ile Takasbank arasında kurulan web tabanlı yeni TapuTakas' uygulamasıyla, gayrimenkul alan ve satan tarafların varlıkları aynı anda, hızlı ve güvenilir bir şekilde el değiştirecek.

Tapu Takas uygulaması ile gayrimenkul satışındaki olumsuzluklar engellenecek!

Web tabanlı 'TapuTakas' uygulamasıyla gayrimenkul alım satımlarında mülkiyet hakkı ve satış bedelinin el değiştirmesi sırasında yaşanan dolandırıcılık, hırsızlık gibi olumsuzluklara karşı alıcı ve satıcının haklarını korunacak.

Tapuda yeni dönem!

TAKBİS ile İstanbul Takas ve Saklama Bankası A.Ş. (Takasbank) arasında kurulan web tabanlı yeni ‘TapuTakas’ uygulamasıyla, gayrimenkul alan ve satan tarafların varlıkları aynı anda, hızlı ve güvenilir bir şekilde el değiştirecek.

TapuTakas Uygulaması takasbank Haberi

TapuTakas Uygulaması takasbank

Gayrimenkul alışverişinde yaşanan güven problemi, sahte para, hırsızlık ve dolandırıcılık riskleri artık tarihe karışıyor.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile Takasbank arasında imzalanan bir protokolle oluşturulan TapuTakas Uygulaması sayesinde alıcılar ve satıcılar, güvenli bir ortamda alım satımlarını gerçekleştirebilecekler.

Uygulamanın tanıtımı amacıyla düzenlenecek basın toplantısı Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce, Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Sayın Davut Güney ile Takasbank Genel Müdürü Sayın Murat Ulus’un teşrifleriyle Çırağan Sarayı’nda, 17 Nisan 2015 Cuma günü...