27 / 04 / 2024

Taputakas ile gayrimenkul alım satımlarında güven problemleri ortadan kalkıyor!

Taputakas ile gayrimenkul alım satımlarında güven problemleri ortadan kalkıyor!

Gayrimenkul alıcı ve satıcısı, Takasbank ‘TAPUTAKAS' sistemini kullanarak gayrimenkul alım satımlarında söz konusu güven sorunlarını en aza indirgiyor.



Takasbank tarafından hayata geçirilen gayrimenkul alım ve satımında tarafları korumaya alan "TapuTakas Sistemi" ile alıcı ve satıcıların yaşadığı dolandırıcılık, hırsızlık problemlerini ortadan kaldırılıyor. Akşam'da yer alan habere göre; taraflar güvence altına alınıyor. Kullanıcılar nakit taşıma, hırsızlık, sahte para ve dolandırıcılık gibi riskler olmadan düşük maliyetle, gayrimenkul işlemlerini TapuTakas sistemi sayesinde kolaylıkla yapabiliyor. 

Her geçen gün kullanıcı sayısı artıyor

Takasbank Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Avşar R. Sungurlu; "Ülkemizin sermaye piyasalarında global değer yaratan, uzun yıllardır sermaye piyasalarında takas, teminat, risk ve nakit yönetimi hizmeti veren Takasbank ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü işbirliğiyle hayata geçirilen TapuTakas Sistemi'nin, gayrimenkul alım satım işlemlerinde ortaya çıkabilecek tüm olumsuz durumları engellemeyi amaçlayan bir hizmet" olduğunu ifade etti. Sungurlu, sistemi kullanan kişi sayısının da her geçen gün artış gösterdiğini dile getirdi. 

Taputakas ile gayrimenkul alım satımlarında güven problemleri ortadan kalkıyor!

Düşük maliyet yüksek hız 

TapuTakas web sitesi ve mobil uygulamasının vatandaşların gereksinimleri göz önünde bulundurularak dizayn edildiğini ve hizmete sunulduğunu dile getiren Sungurlu, TapuTakas Sistemi ile kullanıcıların, gayrimenkul bedelinden bağımsız olarak sabit ve düşük bir maliyet karşılığında kendilerini koruma altına alabileceklerini dile getirdi. Son zamanlarda haber mecralarında herkesin sıkça tanık olduğu olumsuz durumlarla karşılaşılmaması için vatandaşları TapuTakas Sistemi'ni kullanmaya davet eden Sungurlu, sisteme ilişkin detaylı bilginin www.taputakas.com.tr web sitesinden ve TapuTakas mobil uygulamasından edinebileceğini belirtti. 'Takasbank olarak vatandaşlarımıza hizmet vermekten memnuniyet duyduklarını' sözlerine ekleyen Sungurlu, "Güvenli, hızlı ve son derece ekonomik sistemi tüm vatandaşlarımızın gayrimenkul alışverişlerinde gönül rahatlığı ile kullanmasını tavsiye ediyoruz" dedi.

Taputakas ile gayrimenkul alım satımlarında güven problemleri ortadan kalkıyor!

'TAŞITTAKAS' VATANDAŞI KORUMAYA DEVAM EDİYOR

Takasbank tarafından geliştirilen ve Güvenli Ödeme Sistemi olan 'TaşıtTakas' ile, araç alım ve satım işlemlerinde yaşanan dolandırıcılık, hırsızlık, nakit taşıma ve güven problemleri ortadan kalkıyor, taraflar güvenle işlemleri uyguluyor. Kullanıcılar nakit taşıma riski olmaksızın çok düşük maliyetle alım bedelinin ve mülkiyet hakkının 'TaşıtTakas' aracılığıyla eşanlı el değiştirmesini gerçekleştirebiliyor. Takasbank Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Avşar R. Sungurlu; "Ülkemizin finansal ekosisteminin en önemli unsurlarından biri olan Takasbank'ın, sahip olduğu teknolojik altyapı, Ar-Ge tecrübesi ve sektörel birikimi kılavuzluğunda Türkiye Noterler Birliği işbirliği ile geliştirilen TaşıtTakas Sistemi'nin, ülkemizde ilk Güvenli Ödeme Sistemi olma özelliğini taşımakta olduğunu" belirtti.

Ev alırken paranızı kaptırmayın!


Geri Dön