05 / 05 / 2024

Tara Boru

Tara Boru

Mobilya, otomotiv yan sanayii ve konstrüksiyon alanında inşaat sektörüne yönelik hizmet veren Tara Boru. satışın yanı sıra imalat alanında da sektörde yer alma hedefiyle yeni tesis yatırımına hazırlanıyor.

Tara Boru, yüzde 20 büyüme sağladı!

Borusan'ın ülke genelindeki beş büyük bayisinden biri olan Tara Boru ve İnşaat Malzemeleri Sanayi, 2013 yılında bir önceki yıla oranla Borusan bazında yüzde 20'ye yakın büyüdü...

Tara Boru'nun yeni tesisinin inşaatı 2016'da tamamlanacak!

Mobilya, otomotiv yan sanayii ve konstrüksiyon alanında inşaat sektörüne yönelik hizmet veren Tara Boru. satışın yanı sıra imalat alanında da sektörde yer alma hedefiyle yeni tesis yatırımına hazırlanıyor.

Çelik boru sektörünün ihracatı 1 milyon 740 bin ton oldu!

Türk çelik boru sektörü tüm dünyayı etkisi altına alan olumsuzluklara rağmen yılsonu hedefine doğru temkinli adımlarla ilerliyor. Çelik boru sektörünün 11 aylık ihracatı 1 milyon 740 bin ton oldu.

Rusya ile yeni boru hattı projesinin gerçekleşeceğine inanıyorum!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Rusya'nın Türkiye'den geçecek yeni boru hattı teklifine ilişkin "Ben bu projenin gerçekleştirilebileceğine inanıyorum" dedi...

Türkiye'ye yeni boru hattı mı kurulacak?

GAZPROM Resmi Sözcüsü Sergey Kupriyanov, şirketin Türkiye'ye boru hattı inşaatı için "Gazprom Russkaya" adlı işletme kurduğunu bildirdi.

Gazprom, Türkiye'ye boru hattı inşaatı için şirket kuruyor!

Gazprom Resmi Sözcüsü Sergey Kupriyanov, şirketin Türkiye'ye boru hattı inşaatı için Gazprom Russkaya adlı işletme kurduğunu bildirdi. Kupriyanov, Gazprom Russkaya'nın St. Petersburg'da kayıtlı olacağını açıkladı.

Şırnak Doğalgaz Boru Hattı'nın inşaatı 2015'te başlıyor!

Proje, yapımı devam eden 40 inç çapındaki Mardin Doğalgaz Boru Hattı’ndan çıkış alarak, Mardin'in Savur, Midyat ve Nusaybin ilçeleri ile Şırnak'ın İdil, Cizre ve Silopi ilçeleri üzerinden geçerek Türkiye-Irak sınırında son bulacak.

Güney Akım Doğalgaz Boru Hattı'nda belirleyici ülke Türkiye!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Güney Akım Doğalgaz Boru Hattı 'nın Bulgaristan yerine Türkiye'den geçebileceğine yönelik açıklaması, Rusya'nın batıya karşı stratejik hamlelerinden biri olarak nitelendirildi...

Yeni boru hattı projesinde belirleyici ülke Türkiye!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Güney Akım Doğalgaz Boru Hattı'nın Bulgaristan yerine Türkiye'den geçebileceğine yönelik açıklaması, Rusya'nın batıya karşı stratejik hamlelerinden biri olarak nitelendirildi.

Taner Yıldız: Yeni boru hattı projesi TANAP'a zarar vermez!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Rusya'dan inşa edilmesi planlanan yeni boru hattına ilişkin, "TANAP'ın böyle bir projeden zarar görmesi diye bir şey söz konusu olmaz" dedi.

Gazprom'dan 63 milyar metreküplük yeni boru hattı!

Rus Enerji şirketi Gazprom Üstyöneticisi Aleksey Miller, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Güney Akım projesinden vazgeçildiğini belirtmesinin ardından, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'de yeni bir doğalgaz boru hattı inşa edileceğini kaydetti

Gazprom Türkiye'ye 63 milyar metreküplük boru hattı inşa edecek!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Güney Akım projesiyle ilgili değerlendirmesinin ardından Gazprom'dan açıklama geldi. Firma, Türkiye'ye 63 milyar metreküp kapasitesinde yeni bir boru hattı inşa edecek.

Gazprom'dan Türkiye'ye yeni boru hattı!

Gazprom Üstyöneticisi Aleksey Miller, Güney Akım projesinin sona erdiğini, Türkiye topraklarında 63 milyar metreküp kapasiteli yeni boru hattı inşa edileceğini belirtti. İşte hatla ilgili ayrıntılar...

Pakpen Plastik Boru 7. Kupon ödemesi faiz oranını yayınladı!

Pakpen Plastik Boru ve Yapı Elemanları San. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pakpen Plastik Boru 7. Kupon ödemesi faiz oranını yayınladı.

Tara Boru Haberi

Tara Boru

Mobilya, otomotiv yan sanayii ve konstrüksiyon alanında inşaat sektörüne yönelik hizmet veren Tara Boru. satışın yanı sıra imalat alanında da sektörde yer alma hedefiyle yeni tesis yatırımına hazırlanıyor. Firma. Çalı Sanayi Bölgesi'nde inşa edeceği 4 bin metrekarelik alana sahip yeni tesisini 2016 yılında devreye almayı planlıyor 


Borusan Mannesmann'ın münhasır bayisi olarak çalışmalarını sürdüren Tara Boru; bine yakın ürünü ile alanında marka olmuş firmalarla çalışıyor. Tara Boru, bin metrekare kapalı alana sahip deposunun ihtiyacı karşılamaması ve satışın yanı sıra imalat alanında da sektörde yer almak hedefiyle yeni tesis yatırımına hazırlanıyor. 


Çalı Sanayi Bölgesi'nde yatırımına başladığı 4 bin 400 metrekarelik arsa üzerine yıl içinde yeni tesis inşa etmeyi hedefleyen firma, 2016 yılında yeni tesisine taşınmayı planlıyor. Tara Boru, 2013 yılında 6 bin 550...