19 / 05 / 2024

Tara de Vries istanbul

Tara de Vries istanbul

Miss Turkey 2018 ikincisi Tara de Vries temelli olarak İstanbul'a yerleştiğini açıkladı.

Tara de Vries İstanbul'a yerleşti!

Miss Turkey 2018 ikincisi Tara de Vries temelli olarak İstanbul'a yerleştiğini açıkladı.

Tara Desıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tara Desıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Beyza Can Kurter ve Enes Kurter ortaklığında kuruldu.

Hıncal Uluç'tan Şarık Tara'ya bin teşekkür!

Hıncal Uluç, ENKA İnşaat ve Sanayi AŞ'nin hem kurucusu hem de onursal başkanı Şarık Tara'ya teşekkür etti.. 

Şarık Tara'nın ismi Sutopu Süper Lig'e verildi!

Sutopunda Spor Toto Süper Lig'e, bu yıl hayatını kaybeden ENKA İnşaat ve Sanayi AŞ'nin hem kurucusu hem de onursal başkanı Şarık Tara'nın ismi verildi....

2017'de Türkiye’nin gelir vergisi rekortmeni Şarık Tara oldu!

Türkiye’nin gelir vergisi rekortmenleri açıklandı. Buna göre, 2017 yılında Türkiye’nin gelir vergisi rekortmeni el değiştirerek Şarık Tara oldu.

Şarık Tara, Enka'yı üçüncü kuşağa emanet edip gitti!

Enka'nın kurucusu ve onursal başkanı Şarık Tara, 88 yaşında hayata veda etti. İş hayatında tecrübeye değil, gençliğin dinamizmine inandığını söyleyen Şarık Tara, grubun başkanlığını oğlu Sinan'a, icranın kaptanlığını ise torunu Mehmet Tara'ya emanet etti.

Şarık Tara: Tecrübeye değil, gençlere güvenin!

Enka’nın onursal başkanı Şarık Tara,şirketlerin yurtdışında başardı olmalarının en önemli adımının dürüstlük olduğunu söylüyor. Yeni Türkiye’de başarıya giden yolda gençliğin enerjisinin de önemli olacağını anlatan Tara, “Başarı için tecrübeye değil, gençliğin dinamizmine güvenin” diyor.

Şarık Tara Türkiye ile Rusya arasındaki krizi değerlendirdi!

Türkiye ile Rusya arasında derinleşen krizi değerlendiren iş dünyasının duayen isimlerinden Şarık Tara diyalog çağrısında bulundu. Tara, 5 Ocak'ta Moskova'ya önemli bir ziyaret yapmaya hazırlanıyor.

Şarık Tara: 12 senedir Türkiye’de iş alamadık!

ENKA’nın Fahri Başkanı Tara, hayat hikâyesini Çiğdem Tüzün’e anlattı. Tara: "12 senedir Türkiye’de iş alamadık" dedi.

Şarık Tara nasıl vergi rekortmeni oldu?

Gelir Vergisi’nde ilk sırayı alan Şarık Tara, iyi para kazanıp vergisini ödemeyenleri eleştirdi ve “Vergi ödemek haslet değil görevdir. Eğer çok kazanıp da vergi ödemiyorsanız milletin parasını çalıyorsunuz demektir” dedi.

Şarık Tara Türkiye’de ilk kez vergi rekortmeni oldu!

Son 4 yıldır gelir vergisi rekortmenleri listesinde ilk sıraları kimseye kaptırmayan Koç ailesi bu kez Şarık Tara’ya geçildi. Enka Şirketler Grubu Fahri Başkanı Şarık Tara 2014’te 37.6 milyon liralık vergiyle birinci sırada yer aldı.

Leyla Tara Suyabatmaz kimdir?

Mimar Leyla Tara Suyabatmaz, Suyabatmaz Demirel Mimarlık firmasının ortaklarından. Leyla Tara Suyabatmaz, 1997'de Ela Tasarım Merkezi'ni ve 2010'da RAMPA İstanbul Sanat Galerisi'ni açtı. Peki Leyla Tara Suyabatmaz kimdir? İşte biyografisi...

Seydişehir'in kaderi değişiyor!

Seydişehir' in kaderi değişiyor. Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, iş adamı Osman Nuri Bakırcı ve Taraşçı Belediye Başkanı Yasin Şahin ile makamında bir araya geldi...

Tara de Vries istanbul Haberi

Tara de Vries istanbul

Miss Turkey 2018 ikincisi Tara de Vries, bir süre sosyal medyadan uzaklaşacağını söyledi. Milliyet'te yer alan habere göre; Özlem Kaymaz’ın kızı, “Her şey Instagram’da güzel bir post koymaktan ibaret değil. Bir şey üretmek, paylaşmak ve bilgilendirmek bence en önemlisi...” dedi.

Hollanda’da eğitim gören Vries, temelli olarak İstanbul’a yerleştiğini dile getirdi.


Özlem Kaymaz, Acarkent'teki villasının kapılarını InStyle Home'a...