02 / 05 / 2024

Tarabya helikopter pisti

Tarabya helikopter pisti

Huber Köşkü'nün de yer aldığı Cumhurbaşkanlığı Tarabya Yerleşkesinin nizamiyesine ikinci helikopter pisti yapılıyor.Aynı anda iki helikopterin inebileceği alandaki çalışmalar devam ediyor.

Chelsea'yı almayacak, Bodrum'dan malikane alacak! Muhsin Bayrak'ın yeni sözü!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak geçen haftalarda Chelsea'yi satın alacağını açıklayarak gündeme gelmişti. Basın toplantısıyla Chelsea'yi almaktan vazgeçtiğini söyleyen Muhsin Bayrak,  Rus iş insanı Roman Abramovich'e Bodrum'da helikopter pisti olan bir malikane hediye etmek istediğini açıkladı.

Enes Batur yeni evine helikopter pisti yaptırdı!

Ecenaz Üçer ile yeni bir aşka başlayan sosyal medya fenomeni Enes Batur, yeni aldığı evine helikopter pisti yaptırdı.

Adalar Kent Konseyi'nden pist yapımının önünü açan imar planına itiraz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Büyükada’ya helikopter pisti yapılmasının önünü açan imar planına onay vermesinden sonra Adalar Kent Konseyi, dün plan değişikliğine itiraz etti.

Trabzon Tonya'daki otele helikopter pisti mi yapılacak?

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili Atilla Ataman, Ağustos ayında Tonya Erikbeli yaylasındaki otelinin açılışını yaptı. Açılışa giderken ulaşımda zorluk çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, otele helikopter pisti gerekiyor dedi...

Kenan Evren’in köşkü kafeterya oldu!

Antalya Kurşunlu Şelalesi'nde 1980'li yıllarda Kenan Evren için, 7 küçük şelaleciğin olduğu alanda inşa edilen ve helikopter pisti yer alan iki katlı köşk kafeterya olarak kullanılıyor.

Çiftçi Towers ile ihtişamı hissedeceksiniz!

Konumu, tasarımı, muhteşem manzarası ile lüks tanımı ile dikkat çeken Çiftçi Towers projesinde kulelerin her ikisinde de helikopter pisti bulunuyor. Projedeki evler panoramik İstanbul manzarasına hâkim.

İstanbul'a 3 yeni heliport pisti geliyor!

İBB, Üsküdar-Kısıklı ve Kadıköy'ün ardından Hasdal, Sütlüce ve Yenikapı'da da helikopter pisti açacak.

Savoy'dan Kıbrıs'a 300 milyon dolarlık dev marina yatırımı!

Savoy Luxury Marin Resort Hotel yaklaşık 90 bin metrekarelik alan üzerinde dünya standartlarında ultra lüx bir tesis için 24 ayda tamamlanması bekleniyor. Yaklaşık 300 milyon dolara mal olacak Marina'da Bölgenin tek Helikopter pisti olan hotel olacak.

Aydın Nazilli'ye helikopter pisti geliyor!

Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, 6 milyon liraya mal olan ve geçen günlerde yeni binada hizmet vermeye başlayan NTO tesislerine helikopter pisti yapmayı planladıklarını açıkladı.

Dusco Tosic’in eşi helikopter pistli ev istiyor!

Beşiktaşlı yıldız Dusco Tosic’in şarkıcı eşi Jelena, lükste çıtayı zirveye taşıdı! Sırp yıldız, futbolcu eşinin uzun uğraşlar sonucu bulduğu rezidans daireden ‘Burada helikopter pisti yok’ diyerek taşınmak istedi. Tosic de yeni ev arayışına girdi

Cumhurbaşkanlığı Tarabya Yerleşkesi'ne ikinci helikopter pisti!

Cumhurbaşkanlığı Tarabya Yerleşkesi'nin nizamiyesine ikinci helikopter pisti yapılıyor. Aynı anda iki helikopterin iniş yapabileceği alandaki çalışmalar devam ediyor.

Tarabya'ya ikinci helikopter pisti geliyor!

Huber Köşkü'nün de yer aldığı Cumhurbaşkanlığı Tarabya Yerleşkesinin nizamiyesine ikinci helikopter pisti yapılıyor.Aynı anda iki helikopterin inebileceği alandaki çalışmalar devam ediyor.

Çiftçi Towers Zincirlikuyu'da yükseliyor!

İstanbul Zincirlikuyu'da hayata geçirilen Çiftçi Towers, 45 katlı iki kule halinde yükseliyor. 2+1, 3+1 ve 5+1'e kadar çeşitli seçeneklerde toplam 288 apart dairenin yer aldığı projede, helikopter pisti de bulunuyor.

Tarabya helikopter pisti Haberi

Tarabya helikopter pisti

Huber Köşkü'nün de yer aldığı Cumhurbaşkanlığı Tarabya Yerleşkesinin nizamiyesine ikinci helikopter pisti yapılıyor. Halen kullanılan ve tek bir helikopterin inişine imkan veren pistin yanına bir ikincisi yapılıyor. Aynı anda iki helikopterin inebileceği alandaki çalışmalar devam ediyor.


GÜL DÖNEMİNDE KOMAN'IN ESERİ KONULMUŞTU

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül döneminde girişteki asfalt meydana, Türk modern ve çağdaş sanatının önemli temsilcilerinden biri olan İlhan Koman'ın 'Sonsuzluk' isimli eseri, bir yansıma havuzu içerisinde yerleştirilmişti. Aynı zamanda protokol girişi olarak kullanılan kapıya yakın bu yansıma süs havuzu ve içindeki eser kaldırıldı. Bir süre boş olarak duran havuzun yerine ikinci helikopter pisti inşaatına...