11 / 05 / 2024

tarabya muhtarı Refet Üstün

tarabya muhtarı Refet Üstün

83 yaşındaki Tarabya Muhtarı Refet Üstün 52 yıldır Tarabya'da muhtarlık yapıyor.Şimdi Tarabya'nın eski cazibesi kalmadı, her yer inşaatla doldu. Artık boş arazi kalmadı." şeklinde konuşuyor...

Şanlıurfa Haliliye'deki 19 mahallede muhtar evleri hizmete açılıyor!

Haliliye Belediyesi tarafından 19 mahallede yapımına başlanılan muhtar evleri birer birer hizmete açılıyor. Başkan Fevzi Demirkol tarafından ilçeye kazandırılan bu eserler, vatandaşların da kamu hizmetinden yararlanmalarında kolaylık sağlayacak.

Yorum İnşaat Tarabya projesinin imar planı iptal edildi!

Yorum İnşaat'ın Tarabya Makine Mühendisleri Sitesi'nde yapacağı lüks konut projesinin planları iptal edildi. İdare Mahkemesi planların nüfus, yapı ve araç yoğunluğunu artıran plan değişikliğinin bölgede sorun yaratacağına hükmetti.

Tarabya'daki Huber Köşkü restore ediliyor!

Cumhurbaşkanlığı tarafından kullanılan Tarabya’daki Huber Köşkü ve Faytonhane’de restorasyon çalışmaları başladı. Tarihi yapılar, dış etkilerden korunması için baskılı brandalarla kapatıldı.

MUBİM'den Manavgat'a muhtar evi!

Manavgatlı muhtarlar yolcu durakları ve muhtar evi isteğini MUBİM’e bildirdi. Talepler sisteme girer girmez harekete geçen birimler muhtarların isteklerini yerine getirdi.

Therrapark Tarabya projesinin kaba inşaatında sona gelindi!

Tarabya’da hayata geçirilen Therrapark projesinin kaba inşaatında sona gelindi. İnşaat çalışmaları hız kesmeden devam eden projenin, yüzde 20’si satıldı. Proje yetkilileri " Eylül 2016’da tamamlayıp, teslim etmeyi planlıyoruz” dedi.

Pınar Dilek, Tarkan'ın Tarabya'daki villasına taşındı!

Tarkan, önceki akşam stüdyo çıkışı yazın evleneceği Pınar Dilek'le ilgili sorulara 'Sizleri seviyorum' demekle yetindi. Gurbetçi yengenin de birkaç gün önce Megastar'ın Tarabya'daki lüks villasına yerleştiği öğrenildi

Ünye Muhtar Evleri projesi için çalışmalar başladı!

Muhtarların çalışma alanlarını düzeltmek ve daha iyi şartlarda hizmet vermelerini sağlamak amacıyla başlatılan proje kapsamında Muhtar Evleri’nin ikincisi, İlçenin Ortayılmazlar mahallesinde Yalı Kilisesi’nin arkasında bulunan alana inşa edilecek.

İskenderun'da muhtar evi çalışmalarının 1. etabı tamamlandı!

İskenderun Belediyesi'nin, muhtarların daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi amacıyla başlattığı muhtar evi çalışmasının birinci etabını tamamladı.

İskenderun Muhtar Evi projesinin 1. etabı tamamlandı!

İskenderun Belediyesi ilçe genelinde muhtarların daha iyi şartlarda mahalle sakinlerine hizmet verebilmesi amacıyla başlattığı muhtar evi çalışmasının birinci etabını tamamladı.

Şanlıurfa Haliliye'de 19 mahalleye muhtar evi yapılacak!

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde 19 mahalleye yapılan muhtar evinin temeli törenle atıldı. Törende Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 169 mahalle muhtarına daha önceden sözünü verdiğini dizüstü bilgisayarları hediye etti.

İzmir Büyükşehir'den 20 prefabrik muhtar ofisi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, sınırlarına sonradan dahil olup mahalleye dönüştürülen köylerden 34’üne prefabrik cami ve cemevi ile minare ve muhtar ofisleri inşa etti. Çok beğenilen prefabrik yapılar için köyler sıraya girdi.

Ünye'de 18 mahalleye muhtar evi yapılacak!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, ilçenin Saraçlı Mahallesi’nde Muhtar Evi’nin yapılacağını söyledi. Ahmet Çamyar, “Muhtar Evlerimiz 2 katlı tarihi Ünye Evleri görünümünde olacak" dedi.

Therrapark Tarabya'da yılbaşı kampanyası!

THERRAPARK TARABYA Projesi’nden konut sahibi olmak isteyenlere ‘yeni yıla özel’ kaçırılmayacak bir fırsat sunuluyor. Therra Park Tarabya projesi 8 bin 500 metrekarelik yeşil alana sahip olacak.

tarabya muhtarı Refet Üstün Haberi

tarabya muhtarı Refet Üstün

Refet Üstün, 52 yıldır Tarabya'da muhtarlık yapıyor. Önümüzdeki mahalli seçimlerde de aday olacağını açıklayan Üstün, "Ben vatandaşıma hizmet etmek istiyorum. Bize rakip çıkar; ama oy almadan dağılır." diyor. 83 yaşındaki Tarabya Muhtarı Refet Üstün "Mahallemizde insanlar birbirine çok saygılı. Bir çeşitlilik topluluğuyuz. Ermeni'sinden Rum'una kadar mahallemizde çeşitli etnik kimlik ve dinlerden insanlar senelerdir birlikte huzur içinde yaşıyor. Her şeyin başı saygı ve sevgi, insanlar birbirlerini sevmeli." ifadelerini kullanıyor.


Muhtarların artık eski yetkilerinin kalmadığını söyleyen Üstün, "1 Ocak 2014'ten itibaren evrak verme işlemlerinin hepsini nüfus müdürlüklerine devrediyoruz. Artık bir yetkimiz yok. Belge bile düzenlemiyoruz. Farklı yenilikler getirmek gerek." tespitinde bulunuyor. Üstün, Tarabya'nın kendine yakışır bir parkının olmadığını, vatandaşların deniz kıyısında oturabileceği bir yerin olmadığını dile getiriyor. 


Tarabya Parkı ve Tarabya Meydanı'nın yeniden...