25 / 07 / 2024

Taraklı Termal ne zaman teslim edilecek

Taraklı Termal ne zaman teslim edilecek

Taraklı Termal dönem fiyatları kapsamında Temmuz dönemi fiyatı 20 bin 125 lira olarak belirlendi.1.250 adet dairenin yer aldığı projede devremülk satışları 15 günlük olarak belirlendi...

TOKİ Sakarya Taraklı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Sakarya Taraklı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sakarya Taraklı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya Taraklı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Sakarya Taraklı sosyal konut projesi...

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni termal otel geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa’nın termal turizm merkezi olan Tümbüldek Kaplıcalar Bölgesi’ne otel inşa edilmesi için düğmeye bastı. 

Taraklı Termal'de devre mülklerin gelir getirici olması için kira çalışmaları tamamlandı!

Sağlıklı yaşam konseptiyle 2010'dan bu yana yatırımlarını sürdüren Taraklı Termal Turizm, pandemide yol haritasını belirledi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tunç, termal tesis projesinin ikinci etabında çalışmaların hızlandığını belirtti.

Körfez Termal Devre Mülk projesindeki 444 devre mülk 5,7 milyona satıldı!

Körfez GYO, Körfez Termal Devre Mülk projesinde yer alan toplam ekspertiz değeri 4 milyon 511 bin TL olan 444 adet devre mülkü Körfez Tatil Beldesi Turistik Tesisler ve Devre Mülk İşletmeciliği'ne KDV dahil 5 milyon 728 bin 677,33 TL'ye sattı...

Çanakkale Çan'da 13 milyon TL'ye satılık termal otel!

Çan Belediyesi'ne ait 4 yıldızlı Termal Otel & SPA İşyeri mevcut olan bütün ekipmanları ve arsası satılıyor. İhale 27 Şubat'ta gerçekleşecek..

Bursa Orhaneli'ne 2 termal otel geliyor!

Bursa Orhaneli Devlet Hastanesi'ne kaplıca suyu getirilerek fizik tedavi merkezi kurulacak. İlçeye 2 bin yatak kapasiteli iki termal otel inşa edilecek.

Hüseyin Tosun termal otel bilmecesine son noktayı koydu!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 2012 yılında jeotermal turizm amacıyla özel bir şirkete satılan Şehitlioğlu Mahallesi Çakırca Mevkii’ndeki araziyi tekrar Kula Belediyesi’ne kazandırarak Termal Otel ve sosyal yaşam alanı projesi için kolları sıvadı.

Kentplus Yalova teslimleri ne zaman?

1001 konut, devremülk, 1000 yatak kapasiteli beş yıldızlı üç termal otel ve AVM alanından oluşan Kentplus Yalova projesinde avantajlı satışlar sürüyor. Peki, Kentplus Yalova teslimleri ne zaman?

Termal yatırımlar Taraklı'ya değer katacak!

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, ‘Taraklı doğal güzellikleri ile herkesin mutlaka görmesi gereken bir yer’ diyerek ilçede son dönemlerde önemli yatırımlar gerçekleştirildiğini söyledi.

Kütahya Ilıca Termal Tatil Köyü'nün ihalesi Mart'ta!

Kütahya'da 510 yatak kapasiteli olarak inşa edilecek Termal Tatil Köyü projesi Gediz Belediye Meclis Üyeleri'ne tanıtıldı. Projenin Mart ayında ihaleye açılacağı belirtildi.

Akropol Termal Şehir'de devre konut satışları sürüyor!

Termal turizm sektörüne yeni bir soluk getiren Akropol Termal Şehir'de devre konut satışları tüm hızıyla devam ediyor. Akropol Termal Şehir turizm sektöründe alışılmışın dışına çıkarak, konut sahiplerine yaşanabilir bir 'termal şehir' imkânı sunuyor.

Uşak Kayaağıl termal aqua park ve markette sona doğru!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kayaağıl Termal Tesisleri’ne gelen vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak ve tesislerin daha fonksiyonel olması adına çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Sakarya Taraklı Meydan projesinde son durum ne?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Taraklı Meydan Projesi’nde ilk kazmayı kısa süre içerisinde vuracaklarını açıkladı. Toçoğlu, 2 bin 500 metrekarelik yeni meydan için sözleşmenin imzalandığını ve yer tesliminin gerçekleştirildiğini söyledi

Taraklı Termal ne zaman teslim edilecek Haberi

Taraklı Termal ne zaman teslim edilecek


Ada Çelik İnşaat 'ın Sakarya Taraklı 'da yaşama geçirdiği Taraklı Termal 'de satış süreci devam ediyor.


Taraklı Termal dönem fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Taraklı Termal dönem fiyatları hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


1.250 adet konutun yer aldığı Sakarya Taraklı Termal 'de devremülk satışları 15 günlük olarak belirlendi. 


Taraklı Termal dönem fiyatları!

10 Temmuz-24 Temmuz dönemi peşin fiyatı 20 bin 125 lira, vadeli fiyatı 23 bin 261 lira,

6 Ocak-20 Ocak dönemi peşin fiyatı 13 bin 225 lira, vadeli fiyatı 15 bin 293 lira,

12 Mart-26 Mart dönemi peşin fiyatı 11 bin 500 lira, vadeli fiyatı 13 bin 292 lira olarak belirlendi.


İstanbul'a 2 saat mesafede yer alan Taraklı Termal 'de Zümrüt Evler, Yakut Evler ve Safir Evler adlı etaplar yer alıyor.


Ada Çelik...