28 / 04 / 2024

Taraklı Termal'de devre mülklerin gelir getirici olması için kira çalışmaları tamamlandı!

Taraklı Termal'de devre mülklerin gelir getirici olması için kira çalışmaları tamamlandı!

Sağlıklı yaşam konseptiyle 2010'dan bu yana yatırımlarını sürdüren Taraklı Termal Turizm, pandemide yol haritasını belirledi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tunç, termal tesis projesinin ikinci etabında çalışmaların hızlandığını belirtti.



Sağlıklı yaşam konseptiyle 2010'dan bu yana yatırımlarını sürdüren Taraklı Termal Turizm, pandemide yol haritasını belirledi. Termal tesis projesinin ikinci etabında çalışmaların hızlandığını belirten şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tunç, 100 milyon dolarlık bir yatırım değerine ulaştıklarını söyledi.

Bin 481 bağımsız üniteden oluşan Taraklı Termal projesinde 30 bin 360 devre mülk, 11 bin 232 devre tatil ve sosyal tesisleri bulunuyor. Tamamlandığında 400 kişiye doğrudan, 2 bin kişiye de dolaylı olarak iş olanağı sağlayacak olan projenin 430 daireden oluşan ilk etabının dört yıl önce hizmete açıldığını belirten Tunç, COVID-19 salgınının etkisiyle satışların yüzde 90 oranında düştüğüne dikkat çekti.

Taraklı Termal de devre mülklerin gelir getirici olması için kira çalışmaları tamamlandı!

Taraklı Termal projesinin bir Osmanlı kasabası olan Taraklı'nın mimari dokusuna uygun projelendirildiğini de dile getiren Tunç; helal turizmi, sağlık konseptiyle birleştirerek en üst seviyede memnuniyet sunmaya gayret ettiklerini ifade etti.Tunç, projenin geleceğiyle ilgili şu bilgileri verdi:

"Projemizin başlangıcından günümüze üyelerimizden 230 milyon lira tahsilat yapıldı. Toplam harcama rakamımız ise 360 milyon lirayı aştı. Projemizin varlıkları, tüm borçlarımızı ödemek ve yatırımlarımızı tamamlamak için yeterlidir. Sağlıklı yaşam ünitelerimiz yüzde 90 oranında tamamlanmıştır. Kalan işlerin bitirilmesi ve hizmete girmesi için iki sağlık grubu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Diğer taraftan devre mülklerin daha düzenli ve gelir getirici bir şekilde kiraya verilebilmesi için teknik çalışmalarımız da tamamlandı. Söz konusu çalışmanın detayları kısa süre içerisinde internet sitemizden duyurulacak."

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekimi 12 Şubat'ta!


Geri Dön