04 / 05 / 2024

Taraklı Termal projesi

Taraklı Termal projesi

Türkiye'nin sakin şehirlerinden Taraklı'da Askon Grup'un 400 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen Taraklı Termal projesi, üç nesli bir arada ağırlayarak Türkiye'deki "termal tatil" algısını değiştirmeyi hedefliyor.

Taraklı Termal, sağlık ve eğlenceyi bir arada sunuyor!

Sağlık ve turizm sektöründe uluslararası marka olma yönünde ilerleyen Taraklı Termal, bin 300 daire, 31 bin 200 devre mülk ve sosyal tesislerden oluşuyor. Projenin değeri ise yaklaşık 400 milyon lira.

Taraklı Termal 'de Temmuz dönemi 20 bin 125 liraya!

Taraklı Termal 'de 1.300 adet daire bulunuyor. 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer aldığı proje Sakarya Taraklı bölgesinde yükseliyor...

TOKİ Sakarya Taraklı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Sakarya Taraklı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sakarya Taraklı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya Taraklı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Sakarya Taraklı sosyal konut projesi...

Fly Club Termal fiyat!

Fly Club Termal projesi satışa sunuldu. Fly Club Termal projesinin fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Fly Club Termal fiyat bilgisi ve proje detayları...

Fly Club Termal Mayıs'ta satışta! Yeni Proje!

Uçarlar Yapı tarafından İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçirilen Fly Club Termal projesi Mayıs ayında satışa çıkıyor. Devremülk projesinde yer alan dairelerin fiyatı 3 bin 500 Euro'dan başlıyor.

Taraklı Termal'de devre mülklerin gelir getirici olması için kira çalışmaları tamamlandı!

Sağlıklı yaşam konseptiyle 2010'dan bu yana yatırımlarını sürdüren Taraklı Termal Turizm, pandemide yol haritasını belirledi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tunç, termal tesis projesinin ikinci etabında çalışmaların hızlandığını belirtti.

Erzurum Aziziye'de Termal Aquapark'ın temeli atıldı!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde inşa edilecek olan Termal Aquapark Projesi'nin temeli törenle atıldı.

Diyarbakır Çermik Kentsel Tasarım Projesi görüşüldü!

Çermik Termal Turizm Planı ve Kentsel Tasarım Projesi"nin tanıtım toplantısı yapıldı. Diyarbakır Çermik ilçesi Kaymakamı Nazlı Demir, “Sahip olduğumuz doğal ve kültürel değerlerin hak ettiği değeri görmesiyle Çermik orta vadede önemli bir cazibe merkezi haline gelecek." diye konuştu...

Darıca Termal Grup projesi yargıya taşınıyor!

CHP Darıca İlçe Örgütü, Termal Grup projesini yine yargıya taşıyacak. Başkan Gürer Yıldırım projenin Darıca için aslında bir fırsat olduğunu ancak belediye yönetiminin değerlendiremediğini söyledi.

Çeşme Termal Sağlık Merkezi için imzalar atıldı!

İzmir Çeşme'de yılın 12 ayı boyunca turizmin canlı kalmasını sağlayacak "termal sağlık merkezi" projesi için imzalar atıldı.

Sakarya Taraklı Kentsel Tasarım Projesi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve MARKA işbirliğiyle hayata geçirilen “Kentsel Tasarım Rehberi” projesi için çalışmalar tamamlandı. MARKA yetkilileri, Taraklı’daki sokakları iyileştirecek.

Bursa, Termal Turizm Şehir Projesi ile şifa merkezi olacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Türkiye'nin termal şifa merkezi haline gelmek için düğmeye bastı. Sıcaksu – Tabakhaneler Bölgesi'n, termal turizm merkezine dönüştürecek proje hazır. Proje kapsamında hayata geçirilecek Termal Turizm Şehir Projesi 4 etaptan oluşuyor.

Sakarya Geyve ve Taraklı’ya dev yatırım!

Geyve ve Taraklı’nın 47 mahallesini kapsayan içmesuyu projesi için ihaleye çıkacaklarının müjdesini veren SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Geyve ve Taraklı’ya bağlı 47 mahallemizi daha sağlıklı ve bol içmesuyu ile buluşturacak önemli bir projeyi daha hayata geçiriyoruz." ded

Bingöl Simani'ye termal otel yapılacak!

Bingöl Simani’de 500 yataklı otel, yüzme havuzları, termal tesis yapılacak. Kent Park projesi hakkında detay bilgiler paylaşıldı.

Hüseyin Tosun termal otel bilmecesine son noktayı koydu!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 2012 yılında jeotermal turizm amacıyla özel bir şirkete satılan Şehitlioğlu Mahallesi Çakırca Mevkii’ndeki araziyi tekrar Kula Belediyesi’ne kazandırarak Termal Otel ve sosyal yaşam alanı projesi için kolları sıvadı.

Taraklı Termal projesi Haberi

Taraklı Termal projesi

İstanbul'a mesafe açısından yakın, hayatın sakin akışıyla da bir o kadar uzak olan Taraklı'yı hareketli günler bekliyor. Müdavimleri ilçenin tarihinin ne kadar eskiye dayandığını, Taraklı'nın Osmanlı'nın beylik olduğu dönemlerde aldığı ilk topraklardan olduğunu biliyor. Ancak bazı insanlar da Taraklı'yı 'Mümkünlü Köy"ünyer aldığı başrollerini Şener Şen ve Olgun Şimşek'in paylaştığı televizyon reklamı ile duydu. "Uluslarası sakin şehir (Cittaslow)" ağına giren Türkiye'deki 8 adresten biri de olan Taraklı'nın bu ismini ilçedeki halkın şimşir tarak ve kaşık yaparak geçinmesinden aldığı biliniyor. 


Mimarisi, tarihi ve doğasıyla adeta açık hava müzesini andıran bu ilçe Türkiye'nin enbüyükkapasiteli tatil köylerinden birine ev sahipliği yapacak. Bu tesisi hayata geçiren şirket ise Askon Grup Yatırım. Projelerini tamamen bir tatil köyü mantığıyla tasarladıklarını anlatan Askon Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı...