04 / 05 / 2024

Taraklı Termal Tesisi

Taraklı Termal Tesisi

İstanbul'a mesafe açısından yakın Sakarya'nın Taraklı ilçesine, Türkiye'nin en büyük kapasiteli tatil köylerinden biri kuruluyor. Askon Grup bünyesinde inşa edilen Taraklı Termal Tesisi, 400 milyon liralık yatırımla hayata geçecek.

Taraklı Termal Tesisi 400 milyon liralık yatırımla hayata geçiriliyor!

Askon Grup bünyesinde Sakarya Taraklı ' da inşa edilen Taraklı Termal Tesisi, 400 milyon liralık yatırımla hayata geçiriliyor. Projede tüketiciye özel kira garantili kampanya düzenlendi...

Taraklı Termal'de devre mülklerin gelir getirici olması için kira çalışmaları tamamlandı!

Sağlıklı yaşam konseptiyle 2010'dan bu yana yatırımlarını sürdüren Taraklı Termal Turizm, pandemide yol haritasını belirledi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tunç, termal tesis projesinin ikinci etabında çalışmaların hızlandığını belirtti.

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir İli, Edremit İlçesi Güre Mahallesinde kain Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu satış ve kira değer tespiti raporu yayınlandı.

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk Tesisi değerleme raporu!

Körfez GYO, Balıkesir İli Edremit İlçesi Güre Mahallesinde bulunan Körfez Termal Devremülk Tesisine ilişkin Revize Değerleme Raporunu yayınladı. 

Termal dolandırıcılık iddiasına Royal Doğa Turizm'den açıklama!

Royal Doğa Turizm Yonetim Kurulu Başkanı Güray Öngen, Hürriyet'in gündeme getirdiği haberlerin ardından termal devremülk tesisi ile dolandırıcılık iddiaları ile ilgili olarak Dolandırıcılık iddialarına yanıt verdi...

Gemlik Termal Turizm Tesisi'nin inşaatı hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gemlik’e kazandırılacak olan Termal Turizm Tesisinde inşaat hızlandı

Marmaris'in ilk termal tesisi açıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Güney Ege'nin turizm merkezi olan Marmaris'in ilk termal tesisinin açılışını gerçekleştirdi.

Pamukkale'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık termal turizm tesisi!

Denizli İli Pamukkale İlçesi Karahayıt Mahallesi'nde yer alan 92 odalı, açık-kapalı termal havuzları bulunan termal turizm tesisi 8 milyon 176 bin 520 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bursa Selçuk Hatun Termal Tesisi tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Bursa'nın Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Selçuk Hatun Termal Tesisi tamamlandı.

Körfez Termal Devremülk Tesisi'nde daire teslimleri başladı!

Körfez GYO'nun Balıkesir Güre'de yer alan Körfez Termal Devremülk Tesisi bugün itibariyle hizmete açıldı ve daire teslimleri başladı.

Doğan Jeotermal Group'tan 2 yeni termal tesis geliyor!

Mühendislik okuduğu yıllarda Türkiye’nin jeotermal potansiyeli ile tanışan Mehmet Ali Doğan, 1994’ten itibaren adeta kafayı bu konuya taktı. Bu alanda ülkemizin en büyük girişimcilerinden biri haline gelen Doğan, 3 büyük termal tesisi kurdu ve 2 tesisin yatırımını başlattı.

48 yeni termal otel geliyor!

Türkiye'de 48 yeni kaplıca oteli, termal tatil köyü ve termal devre mülk tesisi planlama ve inşaat aşamasında.Bu tesislerin 2020 yılına kadar tamamlanması planlanıyor.

Çin'de termal tesis inşaatı çöktü!

Doğudaki Fengcheng'deki bir termal enerji tesisi inşaatında gerçekleşen kaza sonucunda, bölgeye onlarca itfaiye aracı gönderildi.

Termal yatırımlar Taraklı'ya değer katacak!

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, ‘Taraklı doğal güzellikleri ile herkesin mutlaka görmesi gereken bir yer’ diyerek ilçede son dönemlerde önemli yatırımlar gerçekleştirildiğini söyledi.

Taraklı Termal Tesisi Haberi

Taraklı Termal Tesisi


İstanbul'a mesafe açısından yakın Sakarya'nın Taraklı ilçesine, Türkiye'nin en büyük kapasiteli tatil köylerinden biri kuruluyor. Askon Grup bünyesinde inşa edilen Taraklı Termal Tesisi, 400 milyon liralık yatırımla hayata geçecek. Projelerini tamamen bir tatil köyü mantığıyla tasarladıklarını anlatan Taraklı Termal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Tunç, "Türkiye'deki termal tesis algısını değiştireceğiz. O yüzden burayı bir tatil köyü mantığıyla tasarladık" dedi. 


KİRA GARANTİLİ KAMPANYA 

Projede yatırımcılar için de üç farklı kampanya düzenlendi. 1+23 kampanyası kapsamında 365 bin lira yatırım yapan tüketiciye, 5+3 yıl boyunca her ay 2 bin 900 lira kira garantisi veriliyor. Kampanya dahilinde 198 bin lira yatırım yapan tüketiciler ise 5+3 yıl boyunca her yıl 19 bin TL kazanç elde ediyor. 166 bin 500 liralık yatırım yapanlar ise yıllık 16 bin...