19 / 05 / 2024

Tarek Almahyo

Tarek Almahyo

La Perle Gayrimenkul Temizlik Hizmetleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Musanna Alrae, Tarek Almahyo tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Kasım'da Başakşehir, İkitelli 'de kuruldu.

Extractom Biyoteknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Extractom Biyoteknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mark Majanı ve Tarek Alshayeb ortaklığında kuruldu.

Wıse Invest İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wıse Invest İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Tarek Baghded tarafından kuruldu.

Unıted Global Busıness Turizm İnşaat Ve Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Global Busıness Turizm İnşaat Ve Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Tarek İsmail tarafından kuruldu.

Voy Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Voy Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Hamvi ve Tarek Naser ortaklığında kuruldu.

Mıgo İnşaat Uluslararası Ticaret Danışmanlık İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Mıgo İnşaat Uluslararası Ticaret Danışmanlık İhracat Ve İthalat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Turan ve Tarek Omar Karım ortaklığında kuruldu.

Üç Atlar İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Atlar İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Tarek Al Hamod ve Yazan Alhammoud ortaklığında kuruldu.

Alzaim Emlak Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alzaim Emlak Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Tarek Alzaim tarafından kuruldu.

G5 Real Estate Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

G5 Real Estate Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Hafız Hamandı, Bassam Afıfı,  Hassan Bubtaına,  Majd Jamal Nasuli ve Mohamad Tarek Afıfı ortaklığında kuruldu. 

Al Khatıb Tradıng İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Khatıb Tradıng İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarek Alkhatıb tarafından kuruldu. 

Almouradi Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almouradi Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Tarek Al Moradı ve Ahmad Osama Almouradı ortaklığında kuruldu. 

Global Tradıng Servıces İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Tradıng Servıces İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Tarek Hammamı, Mohammad Dakkak ve Ahmet Hani Pamukcuoğlu ortaklığında kuruldu. 

J Global İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

J Global İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 110 bin TL sermaye bedeli ile Tarek Jamman tarafından kuruldu. 

Tasnem İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tasnem İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Tarek Osman tarafından kuruldu. 

Tarek Almahyo Haberi

Tarek Almahyo

La Perle Gayrimenkul Temizlik Hizmetleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Musanna Alrae, Tarek Almahyo tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Kasım'da kuruldu.


La Perle Gayrimenkul Temizlik Hizmetleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; GÜZELLİK MERKEZİ   -Güzellik veya estetik amaçlı sağlık merkezi, güzellik ve estetik merkezi, güzellik salonu, cilt ve vücut bakımı, masaj ve sauna  salonu, makyaj, lazer ve iğneli epilasyon,varis tedavisi,kolojen tedavisi,selülit  tedavisi,botoks,mezoterapi gibi her türlü estetik sağlık hizmetleri  ve benzeri hizmetler veren işletmeler açmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. -Her nevi saç ve suni olarak yapılmış perukların toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak, bakımı, onarımını yapmak. -Saç ekimi ve saç ekimi ile ilgili ürünlerin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını...