04 / 05 / 2024

Targa serisi lavabo

Targa serisi lavabo

RocaKale'den uyumlu tasarımıyla her banyoda tercih edilebilecek yepyeni bir armatür serisi Targa piyasaya çıktı.

Vitrifiye ColorIsvea serisi ile banyolara yazı getiriyor!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider markası İtalyan ISVEA; rengarenk alternatifler sunan ColorIsvea Serisi lavabo ve klozetler ile tekdokunuşta banyolara yazı getiriyor.

Serel'den Poseidon lavabo ve klozet serisi!

Serel, Poseidon lavabo ve klozet serisi ile fonksiyonellikte ve hijyende yine bir adım öne çıkmayı başarıyor. Poseidon klozetler Serel’in geliştirdiği Easywash yıkama sistemi sayesinde suya hükmederek su sıçratma problemini minimize ediyor.

Creavit Diamond serisi ile banyolara güneş doğuyor!

Creavit Diamond serisi, banyonuzda sizleri sabah güneşi gibi karşılamaya geliyor. Creavit’in ürün portföyüne yeni giren Diamond banyo ve lavabo armatürleri banyosunda modernlik ve şıklık arayanlara merhaba diyor.

Edra Serisi ise ahşabın pozitif enerjisi evlerinizde!

Ahşabın verdiği doğallığı ve pozitif enerjiyi Edra Serisi ile evlerinize taşımaya ne dersiniz? Edra’nın dinginlik sağlayan ahşap dokusu ile daha sıcak ve samimi bir ortam elde edebilir, evinizde çok daha şık ve özel bir görünüm sağlayabilirsiniz.

Patricia Urquiola'nın Leisure Ankastre Serisi mutfaklara boyut kazandırdı!

Dünyaca ünlü ve lüks markaların tasarımcısı Patricia Urquiola tarafından yeni bir bakış açısıyla tasarlanan, farklı ihtiyaçları karşılayacak en geniş Leisure Ankastre Serisi mutfaklara yeni bir boyut kazandırıyor.

GoldMaster'ın elektrikli ev aletlerinde mor serisi!

GoldMaster, mor serisi ürünleriyle evleri renklendiriyor . GoldMaster, elektrikli ev aletlerinde çaycıdan, saç kurutma makinesine, mutfak terazisinden, kahve makinesine kadar seçenekleriyle morun cazibesini evlere taşıyor...

Ideal Standard’dan Vito serisi!

Ideal Standard’dan her banyo stiline uyum sağlayan dikkat çekici bir armatür serisi “Vito” Ideal Standard Vito Armatürler, bu özellikleriyle ideal bir banyo oluşturmanız için çözümler sunuyor.

Doğtaş Dolce Vita Serisi ile daha modern evler!

Modern ve klasik tarzın şıklıkla buluştuğu Dolce Vita Serisi evlere estetik bir dokunuş getiriyor. Dolce Vita Serisi’nin el işçiliği ile yapılan kapitone ayrıntısı ve renk ahengi tarz sahibi bir duruş sergiliyor.

AGT Natura Parke Serisi ile hayata doğallık katıyor!

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, yeni laminat parke koleksiyonu “Natura Parke Serisi” ile dikkat çekiyor. Doğanın güzelliğinden ilham alan AGT, doğal malzemeleri kullanarak Natura Parke Serisi’ni yarattı.

Creavit Minimal Lavabo, sadeliğin en iddialı tarzını sergiliyor!

Özel olarak tasarlanan Creavit Minimal Lavabo, minimalist ama iddialı çizgilerin özgürce dışa vurumuna tanık etmeleri için kullanıcılarıyla buluşuyor.

VitrA’nın Ice & Smoke serisi mekanlara prestij katıyor!

VitrA’nın Ice & Smoke porselen karo serisi, buz ve duman renklerinin oluşturduğu doğal görünümü ve geometrik desenleriyle, ferah bir mekân yaratmaya olanak sağlıyor.

Çanakkale Seramik, J’adore serisi ile banyolarda şıklık sunuyor!

Seçkin mekanlar için estetik çözümler sunan Çanakkale Seramik, ilham veren, ahenkli koleksiyonu White&More’da yer alan J’adore serisi ile şıklığı ve asaleti banyolara taşıyor.

VİKO, İtalyan tarzı Thea Ultima serisi ile şıklığı yansıtıyor!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan VİKO, Thea ailesinin en gözde üyesi ULTIMA Serisi ile yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor.

Targa serisi lavabo Haberi

Targa serisi lavabo

Targa serisi, başarılı bir geometrik yapının öne çıkardığı keskin doğrusal hatları ile dikkat çekiyor. Banyolarda lavabo, banyo ve duş bataryaları ile yer alan Targa, aynı zamanda döner borulu eviye armatürü ile de mutfaklara minimalist çizgisini taşıyor.

Targa'nın sağlam yapısının altında, yıllara meydan okumasına ve güvenle kullanılmasına imkan veren seramik diskli kartuş yatıyor. Isı ve debi ayarlı seramik diskli kartuş, çift kademe sistemi ile su tüketimini azaltıyor. Ayrıca çıkış ucunda bulunan perlatörle su ve havayı karıştırarak, hem daha az su tüketimi sağlıyor hem de suyun vitrifiyeden dışarı sıçramasına engel oluyor.

Banyo esnasında su basıncında düşüş yaşandığında, suyun el duşuna yönlendirilmesinde sıkıntı yaşanır. Ancak Targa...