15 / 05 / 2024

Tarhan Dekorasyon Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Tarhan Dekorasyon Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Tarhan Dekorasyon Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 12 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Sultangazi'de, İzzet Tarhan ve Behzat Tarhan ortaklığında kuruldu.

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Karaçam tarafından kuruldu.

Erd Design Dekorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erd Design Dekorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem İlhan tarafından kuruldu.

Rönesans Estetik İnşaat Dekorasyon Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Rönesans Estetik İnşaat Dekorasyon Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Şile'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Avcı tarafından kuruldu.

Fiore Turizm Otelcilik Ve Mimarlık Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Fiore Turizm Otelcilik Ve Mimarlık Dekorasyon Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Edibe Köprülü, Elif Sena Silan, Yusuf Köprülü, Hikmet Coşkun ve Halil Mert Çelebi ortaklığında kuruldu.

Ugk Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Dekorasyon Ve İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ugk Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Dekorasyon Ve İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Demirbaş tarafından kuruldu.

Esast İnşaat Dekorasyon Turizm Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esast İnşaat Dekorasyon Turizm Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Esma Örücü tarafından kuruldu.

Id İnşaat Dekorasyon Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Id İnşaat Dekorasyon Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de İrfan Dilek tarafından kuruldu.

Koch Seyahat Acenteliği Turizm İnşaat Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koch Seyahat Acenteliği Turizm İnşaat Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Burak Koç tarafından kuruldu.

U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Number8 Mimarlık Dekorasyon Gayrimenkul Turizm Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Number8 Mimarlık Dekorasyon Gayrimenkul Turizm Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Şİşli'de Saeıd Yousefı Mamaghanı ve Zakıeh Asle Kandroodı ortaklığında kuruldu.

Er Vefa İnşaat Taahhüt Turizm Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Er Vefa İnşaat Taahhüt Turizm Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Ramazan Öztürk tarafından kuruldu.

Cmk Dekorasyon İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Cmk Dekorasyon İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cem Kırmut tarafından kuruldu.

Ankara 06 Yapı Dekorasyon İnşaat Mimarlık Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ankara 06 Yapı Dekorasyon İnşaat Mimarlık Otomotiv Gıda Ve Turizm Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ankara 06 Yapı Dekorasyon İnşaat Mimarlık Otomotiv Gıda Ve Turizm Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Gaziosmanpaşa'da yapıldı.

Tarhan Dekorasyon Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Tarhan Dekorasyon Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Tarhan Dekorasyon Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 12 Şubat 2015'te, İzzet Tarhan ve Behzat Tarhan ortaklığında kuruldu.


Tarhan Dekorasyon Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...