16 / 05 / 2024

Tarı Otelcilik Turizm Ve Emlak adres

Tarı Otelcilik Turizm Ve Emlak adres

Tarı Otelcilik Turizm Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burhancan Tarı tarafından kuruldu.

Deniz Köşk Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Köşk Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Selim Kuşbey tarafından kuruldu.

Hera Suit Otelcilik Turizm Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hera Suit Otelcilik Turizm Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Ekmekci tarafından kuruldu.

Masro Otelcilik Turizm Seyahat Organizasyon Medya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masro Otelcilik Turizm Seyahat Organizasyon Medya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar2da 400 bin TL sermaye bedeli ile Engin Şen ve Osams Zeinhom H aly ortaklığında kuruldu.

Verde Otelcilik Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Verde Otelcilik Turizm ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gün tarafından kuruldu.

Nostalji Otelcilik Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Nostalji Otelcilik Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Barış Alkan ve Mehmet Ali Geçer ortaklığında kuruldu. 

Toco Grup Emlak İnşaat Gıda Tarım Turizm Sanayi Ticaret İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Toco Grup Emlak İnşaat Gıda Tarım Turizm Sanayi Ticaret İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Öter tarafından kuruldu.

By İs Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By İs Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlknur Tataroğlu tarafından kuruldu.

Sng Otelcilik Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!  

Sng Otelcilik Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nazif Gönen ve Salim Gönen ortaklığında kuruldu.

Mitte Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Mitte Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Erdoğdu tarafından kuruldu.

Çetin Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Çetin Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Masum Çetin ve Şerif Çetin ortaklığında kuruldu.

Doha Otelcilik Turizm İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Doha Otelcilik Turizm İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Celil Ceylan tarafından kuruldu.

Dyk Otomasyon Tekstil Tarım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy 2 Şubesi açıldı!  

Dyk Otomasyon Tekstil Tarım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy 2 Şubesi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Naciye Öksüz tarafından açıldı.

Çizmeciler Otelcilik Turizm Taşımacılık Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!  

Çizmeciler Otelcilik Turizm Taşımacılık Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Çizmeci tarafından kuruldu. 

Tarı Otelcilik Turizm Ve Emlak adres Haberi

Tarı Otelcilik Turizm Ve Emlak adres

Tarı Otelcilik Turizm Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burhancan Tarı tarafından kuruldu.

Tarı Otelcilik Turizm Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi konusu:
TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Tarı Otelcilik Turizm Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi adres: Aksaray Mah.Namık Kemal Cd. Hotel Marme Apt.No.11...