07 / 05 / 2024

tarihi Eskişehir Han Oteli satışı

tarihi Eskişehir Han Oteli satışı

Bursa Büyükşehir, Osmangazi'de Kayhan Mahallesi’ndeki Tarihi Eskişehir Han Oteli’nin satılabilmesi için Büyükşehir Belediye Meclisi’nden onay alacak...

Eskişehir TOKİ kura tarihi açıklandı! 2 bin 297 konut sahibini buluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjdelenen sosyal konut projesi kapsamında Eskişehir Odunpazarı’nda hayata geçirilen 2 bin 297 konut için kura tarihi belli oldu. Peki TOKİ Eskişehir projesinin kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Eskişehir projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! Yeni konutlar için bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ Eskişehir projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... Yeni konutlar için bu tarihi sakın kaçırmayın...

Eskişehir Teknik Üniversitesi sözleşmeli personeller alıyor! Son başvuru 10 Şubat 2023!

Eskişehir Teknik Üniversitesi sözleşmeli personeller alacağını duyurdu. İlana son başvuru tarihi 10 Şubat 2023 olarak belirlendi.

TOKİ Eskişehir Han 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Eskişehir Han 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Han'nda kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Han'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Han sosyal konut projesi...

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi 3 işçi alıyor! Başvuru koşulları nelerdir?

Türkiye İş Kurumu'nadan (İŞKUR) yayımlanan ilana göre, Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'ne, sanat galerisi ve müze işçisi 3 personel alacağı bildirildi. İlana göre son başvuru tarihi ise 25 Nisan 2022.

Bursa Büyükşehir Tarihi Eskişehir Han Oteli'ni satacak!

Bursa Büyükşehir, Osmangazi'de Kayhan Mahallesi’ndeki Tarihi Eskişehir Han Oteli’nin satılabilmesi için Büyükşehir Belediye Meclisi’nden onay alacak...

Eskişehir Odun Pazarı'na ticari kompleks inşa ediliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde ‘Tarihi Odunpazarı Bölgesi Kentsel Gelişim Projesi’ kapsamında Sanat Sokağı, Hamam ve Hamam Müzesi, Kitabevi, Modern Sanatlar Müzesi, Avlu Odunpazarı ve ticari kompleksleri inşa ediyor.

Eskişehir Han'a 150 konutluk TOKİ müjdesi!

Eskişehir Han Belediyesi ve TOKİ tarafından inşaat edilecek 150 konut için müracaatlar başladı. Başvurular 15 Eylül 2017 tarihine kadar alınacak.

Eskişehir Yalçın Kılıçoğlu Plaza tanıtıldı!

Eskişehir Tarihi Kılıçoğlu Sineması yıkıldı. Sinemanın yerine yapılması planlanan plaza için çalışmalarda sona yaklaşıldı.

Eskişehir Tayfun Talipoğlu Daktilo Müzesi açıldı!

Eskişehir'in tarihi Odunpazarı bölgesindeki bir konakta "Tayfun Talipoğlu Daktilo Müzesi" açıldı. Müzedeki koleksiyonların büyük bir kısmı Tayfun Talipoğlu tarafından bağıışlandı.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura çekiliş tarihi!

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura çekiliş tarihi 22 Nisan 2016'dır.

Eskişehir Seyitgazi'de tarihi taş bina restore edildi!

Eskişehir Seyitgazi’de bulunan eski tarihi taş bina restore edildikten sonra Seyitgazi Halk Eğitim Müdürlüğüne tahsis edildi.

Eskişehir'de ulaşım sorunlarına son verildi!

Yapılan araştırmalara göre Türkiye'de insanların en fazla yaşamak istediği şehirler arasında zirvede bulunan Eskişehir, doğal ve tarihi yapısının yanı sıra sosyal yaşantısı ile de insanı kendine hayran bırakıyor...

tarihi Eskişehir Han Oteli satışı Haberi

tarihi Eskişehir Han Oteli satışı

Bursa Büyükşehir Belediyesi envanterindeki bir oteli satmak için harekete geçti. Osmangazi ilçesine bağlı Kayhan Mahallesi’nde önceki dönem restore edilen Tarihi Eskişehir Han Oteli’nin satılabilmesi için Büyükşehir Belediye Meclisi’nden onay alınmasına karar verildi. 

Turizm Ajansı'nda yer alan habere göre; 20 Mayıs Perşembe günü saat 15:00'de toplanacak Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin gündeminde tarihi yapının satışı için Başkan Alinur Aktaş’a yetki verilmesi talep edilecek. Emlak İstimlak Daire Başkanlığı’nın talebini inceleyen Plan Bütçe Komisyonu’nun raporu meclise sunulacak. Meclis kararından sonra otel için satış ihalesi yapılacak.

Davut Paşa tarafından 1517'de innşa ettirilen, zaman içinde yangınlar ve çöküntüler yaşayan Eskişehir Han, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 2015'te restore edilmişti.

Zonguldak Limanı projesi için 13 iş yeri yıkılacak!

Yusufeli Barajı'na su verilmesiyle 5 bin konut sular altında...