21 / 05 / 2024

tarihi evde yangı

tarihi evde yangı

Rize'nin Çayeli İlçesi'nde,150 yıllık ahşap evde yangın çıktı...

Konya'daki feci yangında kahreden kentsel dönüşüm ihmali!

Konya'da Suriyeli ailenin yaşadığı bir evde yangın çıkmıştı. Konya'da 3 kız kardeşin hayatını kaybettiği feci yangının çıktığı evin kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacağı öğrenildi. 

Fransa’daki tarihi Nantes Katedrali’nde yangın!

Fransa'nın Nantes şehrinde yer alan tarihi Saint-Pierre Katedrali'nde yangın çıktı. 

Safranbolu'da 100 yıllık tarihi konak çöktü!

Karabük Safranbolu'da 100 yıllık bir tarihi konakta yangın çıktı. Konak, yangın soğutma çalışmalarından sonra çöktü...

Çalıkuşu'nun yazıldığı ev kül oldu!

Tekirdağ'da Yazar Reşat Nuri Güntekin'in de bir dönem yaşadığı evde yangın çıktı. Ev yangından sonra kullanılamaz hale geldi...

8 yılda yangın sonrası zarar gören tarihi yapılar TBMM'de!

2010-2018 yıllarında yangınlar sonucu zarar gören tarihi yapılar meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İzmir Tarık Dursun K. Yazar Evi açılıyor!

Türk Edebiyatı’nın unutulmaz isimlerinden, İzmirli Yazar Tarık Dursun K.’nın adı Konak Belediyesi’nin restore ederek kente kazandırdığı Karataş’taki tarihi evde yaşayacak.

Neyzen Tevfik’in Bodrum'daki evi restore ediliyor!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Neyzen Tevfik’in büyüdüğü tarihi evde gerekli izinlerin tamamlanmasının ardından restorasyon çalışmaları başladı. Restorasyon çalışmaları sonucunda tarihi evin restoran veya kafe olacağı öğrenildi.

Manisa'daki tarihi Rum evi kütüphane oluyor!

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde 143 yıllık tarihi evde restorasyon çalışmaları devam ediyor. Tarihi Rum evindeki çalışmalar tamamlanınca İlçe Halk Kütüphanesi olarak hizmet vereceği öğrenildi.

Samsun Terme'de bir ahşap evde yangın çıktı!

Sansun Terme ilçesinde tek katlı ahşap bir evde çıkan yangında 85 yaşındaki yatalak hasta kadın hayatını kaybetti. Soğutma çalışmalarının ardından eve giren ekipler, bir kadının yanmış cesediyle karşılaştı.

Gümüşhane'de bir evde yangın çıktı!

Gümüşhane’nin merkeze bağlı Gökçepınar köyünde dün akşam çıkan yangında bir ev, bir samanlık ve bir ahır küle döndü. Yangında 10 küçükbaş hayvan da telef oldu.

Eskişehir İnönü'de bir evde yangın çıktı!

Eskişehir’in İnönü ilçesinde bir evde çıkan yangın maddi hasar meydana geldi. Alınan bilgiye göre, İnönü ilçesi Dereyalak köyünde bulunan bir evde sobadan çıkan kıvılcım sonrasında yangın başladı.

Balıkesir'de bir evde yangın çıktı!

Dursunbey’de meydana gelen yangında bir ailenin evi kül oldu.Yangın, Dursunbey İlçesi Üçeylül Mahallesinde saat 13.30 sularında meydana geldi. Yangının sebebi henüz belirlenemedi.

Tokat'ta çöp evde yangın çıktı!

Tokat'ın Niksar ilçesinde "çöp evde" çıkan yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü. Alınan bilgiye göre, Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde İbrahim Dumruk'a ait ahşap evin üst katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

tarihi evde yangı Haberi

tarihi evde yangı


Rize'de bulunan 150 yıllık ahşap evde yangın çıktı. Rize ve Çayeli Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdalahe ettiği yangın için mahalle sakinleri seferber oldu, hortumlarla alevleri söndürmeye çalıştı. Müdahaleler yetersiz kaldı tarihi ahşap ev kullanılamaz hale...