05 / 05 / 2024

tarihi imza Ankara Palas

tarihi imza Ankara Palas

Hükümetin ısrarlı tutumu sonucunda imzalanacak tarihi anlaşmaya Başbakan da katılacak. Süreçte sıkıntı yaşanmazsa, Türk vatandaşları en geç 3.5 yıl içinde AB'den vize muafiyeti hakkı kazanacak...

Galatasaray Adası için tarihi imza atıldı! Tapusu alındı…

Milyonlarca Galatasaraylının yüzünü güldüren bir son dakika gelişmesi yaşandı. Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası'nın Milli Emlak'taki parsellerinin tapularını aldı.

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları başladı! Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge son başvuru tarihi ne zaman?

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları başladı. Peki Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge son başvuru tarihi ne zaman? İşte Kuzey Ankara Kent Girişi ile ilgili merak edilen detaylar...

Hilton Türkiye’de 100 otele ulaşarak tarihi rekora imza attı! Canopy by Hilton geliyor!

Hilton'dan tarihi rekor. Türkiye'deki otel sayısını 100'e ulaştırdı. Hilton, Taksim Meydanı'na birkaç adım uzaklıkta, Taksim 360'ın bir parçası olacak Canopy by Hilton İstanbul Taksim için anlaşmaya imza attı.

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap ihalesi 1 Şubat'a ertelendi!

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ihale tarihi ertelendi. Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ihalesi 1 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek. 

Ankara'daki tarihi konak yıkılma tehlikesi altında!

Ankara'da Mangal Et Lokantası’nın bulunduğu tarihi konak kaderine terk edildi. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Fatih Tekeci söz konusu konağın akıbetini kaleme aldı. 

Ankara-Yerköy-Sivas YHT projesinin maliyeti ve açılma tarihi mecliste!

Ankara-Yerköy-Sivas hızlı tren hattı projesinin maliyetine ve açılma tarihi meclis gündemine taşındı. CHP'li Yeşil, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Ankara Altıağaç son başvuru tarihi 2020!

TOKİ Ankara Altıağaç son başvuru tarihi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Mamak Altıağaç proje detayları...

Konut satışları tarihi rekora imza attı!

Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye genelinde konut satışları 2020 Temmuz ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 125 artarak tarihi bir rekora imza attı" dedi.

TOKİ Ankara Kuzeykent son başvuru tarihi 2020!

TOKİ Ankara Kuzeykent son başvuru tarihi 2020 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konut sayısı 52.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2.300 konut kura tarihi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2.300 konut kura tarihi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2.300 konut kura tarihi ne zaman? Ankara Sincan Saraycık kura çekiliş ne zaman yapılacak?

Ankara TOKİ 2019 son başvuru tarihi!

Ankara TOKİ 2019 son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Ankara Yapracık 2019 son başvuru tarihi!

TOKİ Ankara Yapracık 2019 son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 10 adet konut bulunuyor.

TCDD'nin tarihi binası Medipol Üniversitesi'ne verildi!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'nın Hazine ve Maliye Bakanlığı ile TOKİ’ye devrettiği Ankara'daki tarihi binası, Ankara Medipol Üniversitesi’ne verildi.

tarihi imza Ankara Palas Haberi

tarihi imza Ankara Palas

Türkiye ile Avrupa Birliği arasında yarım asrı aşan üyelik sürecinde bir dönemeç daha geçiliyor. Türk vatandaşlarına uygulanan Schengen vizesinin kaldırılması konusunda ısrarcı bir yaklaşım sergileyen hükümet, Avrupa Birliği (AB) makamlarıyla vizeler konusunda uzlaşıya varmıştı. Bu çerçevede, vize muafiyeti sürecinin en önemli unsurlarından biri olan Geri Kabul Anlaşması, Türkiye tarafından 21 Haziran 2012'de parafe edildi. Ardından, Avrupa Komisyonu tarafından hazırlanan Vize Muafiyeti Yol Haritası, bu yıl içinde Türkiye'nin hassasiyetleri çerçevesinde gözden geçirilerek, AB tarafı ile "Meşruhatlı Yol Haritası" üzerinde uzlaşıya varıldı. Bu uzlaşı sonucunda, Türkiye ile AB arasında Geri Kabul Anlaşması imzalanması benimsendi.


İMZALAR, ANKARA PALAS'TA


Tarihi imzaların adresi olarak ise tarihi bir mekan belirlendi. Devlet Konukevi olarak da bilinen Ankara Palas'ta düzenlenecek törene, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da katılacak. Dışişleri Bakanı...