09 / 05 / 2024

tarihi sarıyer

tarihi sarıyer

Reşat Altın'ın 33 lira olduğu 1942 yılında Sarıyer'de yenilenmiş bir odası bulunan dört dönüm bostan 2 bin 500 liraya satılacakmış. 76 altın parasına Sarıyer'den 4 dönüm arazi alınabiliyormuş.

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin açılış tarihi belli oldu! İki yer arası süre 30 dakika kısalacak!

İstanbul'a Sarıyer-Kilyos tüneli geliyor.  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'ninin açılışı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sarıyer'deki Bilezikçi Çiftliği restore edilecek!  

İstanbul Sarıyer'deki Bilezikçi Çiftliği restore edilecek. İstanbul Üniversitesi tarihi yapının restorasyon çalışmaları için hazırlıklara başladı. 

Sarıyer'de 9.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Maden Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 9 milyon 985 bin 724 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsa için ihale tarihi 4 Mart 2019 olarak belirlendi. 

Sarıyer'de 7.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Yenimahalle Mahallesi'nde yer alan bina vasıflı gayrimenkul 7 milyon 700 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 25 Temmuz olarak belirlendi. 

Sarıyer'in mülkiyet sorunu ile ilgili tarihi adım!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yoğun programına rağmen Derbent, Ferahevler, PTT Evleri ve Reşitpaşa Mahalleleri’nde bir bilgilendirme toplantısı yaptı. Genç Sarıyer'in mülkiyet sorunu ile ilgili tarihi bir adım atıldığını söyledi.

Vadi Koru Sarıyer teslim tarihi!

5 blok şeklinde yükselen Vadi Koru Sarıyer projesi 246 daire ve 92 ofisten meydana geliyor. Vadi Koru Sarıyer teslim tarihi Temmuz 2019.

Sarıyer'in mülkiyet sorunu çözülüyor!

Sarıyer Belediye Meclisi yeni yılın ilk oturumunda mülkiyet sorunun çözümüne yönelik tarihi bir adım attı. Meclis, yıllardır kangren olan soruna son noktayı Cuma günü atarak, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’ne iletmeye hazırlanıyor.

Sarıyer Panaroma Home teslim tarihi!

Panaroma Grup imzası ile inşa edilen ve içinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 1 oda 1 salon çatı dubleksi daire seçeneklerinin bulunduğu Sarıyer Panaroma Home teslim tarihi...

120 yıllık Tarihi Sarıyer Börekçisi icradan satılıyor!

100 yıldan fazla bir geçmişe sahip olan ve İstanbul'un kilometre taşı markalarından biri olan Tarihi Sarıyer Börekçisi'nin icralık olduğu ortaya çıktı. Tarihi Sarıyer Börekçi'si icradan satılıyor.

Sarıyer Börekçisi icradan satılıyor!

100 yıldan fazla bir geçmişe sahip olan ve İstanbul'un kilometre taşı markalarından biri olan Tarihi Sarıyer Börekçisi'nin icralık olduğu ortaya çıktı. Tarihi Sarıyer Börekçi'si icradan satılıyor.

Tarihi Sarıyer Börekçisi icradan satılık!

Tarihi Sarıyer Börekçisi ve Tarihi Sarıyer Karaköy Börekçisi markası icradan satışa çıkarıldı. İki marka için 1.5 milyon TL bedel belirlenirken ilk icra ihalesi 13 Ağustos 2014 Çarşamba günü yapılacak. İşte detaylar...

Sarıyer Belediyesi, 8. Semt Evi ve Spor Kulübü'nü Poligon'da açıyor!

Sarıyer Belediyesi tarafından hayata geçirilen 8. Semt Evi ve Spor Kulübü, Poligon Mahallesi'nde törenle açılıyor. Semt Evi ve Spor Kulübü, Poligon Mahallesi Girne Caddesi üzerinde yer alıyor. İşte o açılış tarihi ve saati...

Panorama Koç Life Sarıyer teslim tarihi! 291 bin liradan!

Panorama Koç Life Sarıyer teslim tarihi bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. Panorama Koç Life Evleri Sarıyer projesinde ev fiyatları 291 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

tarihi sarıyer Haberi

tarihi sarıyer

SARIYER'DEN İSKELEYE 5 DAKİKA - Meyveli, iki kuyu, müceddet bir oda ve müştemilatı, dört dönüm miktarında arazi, küçük bir bostan maktuan 2500 liraya satılıktır. 

Müracaat: Büyükdere Piyasa Caddesi 59 No.ya


(1942 yılında Reşat Altın 33 liraymış.)


Akşam Gazetesi 11 Temmuz 1942 


Abdullah Kutalmış...