02 / 10 / 2024

Tarık Aloğlu rize dere üstünde kulübe

Tarık Aloğlu rize dere üstünde kulübe

Pratik zekası ile tanınan Karadenizliler bir çılgın projeye daha imza attı. Özellikle inşa ettikleri ilginç binalarla dikkat çeken Rizeliler görenleri hayrete düşüren işlere imza atabiliyor.

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Şehircilik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu gelecek nesiller için enerji verimli, çevre dostu, depreme dayanıklı güvenli yapıların inşa edilmesi gerektiğine değindi.

Profia Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Profia Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Hattaboğlu tarafından kuruldu.

Köroğlu Geoteknik Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Geoteknik Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Niyazi Gürgöl tarafından kuruldu.

Köroğlu İnşaat Bulvar Beytepe projesinde teslimler Mayıs 2024'te!

Köroğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Bulvar Beytepe projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bulvar Beytepe projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 

Ata Köseoğlu kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi Ata Köseoğlu kimdir? İşte HAta Köseoğlu'nun biyografisi...

Tarık Ongun kimdir? 

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Ongun kimdir? Tarık Ongun  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tarık Ongun'un biyografisi..

Köroğlu Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Önder Köroğlu tarafından kuruldu.

Türkiye İMSAD başkanı yeniden Tayfun Küçükoğlu oldu!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Tayfun Küçükoğlu seçildi.

Köroğlu İstanbul İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Köroğlu İstanbul İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Köroğlu tarafından kuruldu.

Seka Home Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seka Home Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Tarık Selimoğlu tarafından kuruldu.

Köseoğlu Enerji İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köseoğlu Enerji İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Cuma Köse tarafından kuruldu.

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: Yapı Fuarı’na gösterilen ilgi sektöre umut verdi!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 44. Yapı Fuarı ile ilgili önemli açıklamalar yapan İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, “Fuara gösterilen yoğun ilgi bu anlamda hepimizi mutlu etti, umut verdi” şeklinde konuştu.

Tarık Aloğlu rize dere üstünde kulübe Haberi

Tarık Aloğlu rize dere üstünde kulübe

Rize'de bir kişi, derenin ortasındaki kayaya ahşap kulübe, kulübeye ulaşılması için de 40 metre uzunluğunda asma köprü yaptı.


Çayeli ilçesi bağlı Karaağaç köyünde yaşayan Faruk Aloğlu, arkadaşları ile buluşmalarında kullanmak üzere köydeki dere üzerinde ahşap kulübe yapmaya karar verdi.  


İnşaat ustalarından yardım alan Aloğlu, deredeki taşa çelik direklerle destekleyerek 42 metrekarelik kulübe inşa etti. Bir ayda tamamladığı kulübeyi yaklaşık 35 bin liraya mal eden Aloğlu, kulübeye ulaşmak için de 40 metre uzunluğunda asma köprü yaptı.


Ahşap kulübe, dereden yaklaşık 4 metre yükseklikte bulunuyor.


Aloğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, kulübeyi yapmayı düşündüklerinde dere içerisinde taşa inşa etmeyi planlamadıklarını söyledi.


Köyde bir çay ocağı bulunduğunu ama sadece gençlerin oturabileceği rahat bir ortam olmadığını ifade eden Aloğlu, bu nedenle gençleri buluşturmak için böyle bir yola çıktıklarını kaydetti.


Yaşlı...