27 / 04 / 2024

İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: Yapı Fuarı’na gösterilen ilgi sektöre umut verdi!

İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: Yapı Fuarı’na gösterilen ilgi sektöre umut verdi!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 44. Yapı Fuarı ile ilgili önemli açıklamalar yapan İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, “Fuara gösterilen yoğun ilgi bu anlamda hepimizi mutlu etti, umut verdi” şeklinde konuştu.



Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ve bu sene 44. defa yapılan Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen sektörün gelişimi ve dünyaya tanıtımı açısından en köklü buluşmalar arasıdna yer aldığını söyledi.

İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: Yapı Fuarı’na gösterilen ilgi sektöre umut verdi!

Yaptığı açıklamada yerli ve yabancı pazarların ihtiyacını anlayabilmek açısından fuarların öneminin çok büyük olduğunu kaydeden İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminin izlerinin silinmeye çalışıldığı bir bir dönemde sektör olarak bir başka zorlu sınavla karşı karşıya kaldıklarını söyledi. Yaptığı açıklamada kurlarda yaşanan hareketlilik, maliyet artışları, enerji sıkıntısı, tedarik zorlukları derken son olarak da savaşın etkileri altında işlerini yürütmeye çalıştıklarını söyleyen Küçükoğlu, son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat malzemeleri sanayisinin üretiminde çok yüksek bir maliyet artışı olduğunu da kaydetti.

Yaptığı açıklamada Türkiye inşaat malzemesi sanayisi olarak, geçen yılı ihracat rekoru ve büyümeyle verimli bir biçimde kapattıklarını söyleyen İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu, söz konusu fuara gösterilen yoğun ilginin sektöre umut verdiğini söyledi.


Geri Dön