28 / 04 / 2024

Türkiye İMSAD başkanı yeniden Tayfun Küçükoğlu oldu!

Türkiye İMSAD başkanı yeniden Tayfun Küçükoğlu oldu!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Tayfun Küçükoğlu seçildi.



Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Tayfun Küçükoğlu seçildi. Türkiye İMSAD tarafından yapılan açıklamaya göre, derneğin 38. Olağan Seçimli Genel Kurulu yapılırken, yeni yönetim de belirlendi.

Yeni dönemin ilk toplantısında, Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine oy birliğiyle yeniden Tayfun Küçükoğlu seçildi. Uzun seneler yönetim kurullarında görev alan Küçükoğlu, iki defa üst üste başkanlığa seçilmiş oldu.

Yapılan açıklamada genel kuruldaki görüşleri yer alan Tayfun Küçükoğlu, Kahramanmaraş merkezli depremlerden üzüntü duyduğunu belirterek, Türkiye'nin birlik ve beraberlik içerisinde tek yürek olduğunu, eşi benzeri olmayan Çanakkale ruhunu ve dayanışma şuurunu bir kez daha yaşadıklarını kaydetti.

Türkiye İMSAD başkanı yeniden Tayfun Küçükoğlu oldu!

Yaptığı açıklamada ilk günden bu yana deprem bölgesine sağladıkları desteklere değinen Tayfun Küçükoğlu, deprem güvenliği bilincini, farkındalığı tespit etmek ve geliştirme stratejilerini belirlemek için uzun vadeli bir seferberlik başlatılması gerektiğini kaydetti.

Tayfun Küçükoğlu açıklamasında deprem konusunda topyekun bir seferberliğe ihtiyaç duyulduğunu dile getirerek, deprem güvenliği bilincinin gelişimini orta ve uzun vadeli kalıcı tedbirler için önemli gördüklerini kaydederek, ihtiyaç yoksa mücadele olmayacağını belirtti. 

Açıklamasında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın Enerji Verimliliği Bilinç Endeksi benzeri bir yöntemle deprem güvenliği bilincinin farkındalık ve davranışa dönüşme boyutunu tespit ve geliştirme stratejilerini belirlemek adına uzun vadeli bir seferberliği başlatmak gerektiğini kaydeden, Tayfun Küçükoğlu, "Ama öncelikli hedefimiz depremin yaralarını sarmak." dedi.


Geri Dön