10 / 05 / 2024

Tarık Aygün

Tarık Aygün

Çepoğlu Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Tarık Aygün Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Faruk Aygün Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 240 bin TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de kuruldu.

Avukat Tarık Çakmak kiracıları uyardı: Üçüncü kişiye yapılan ödeme kiracıyı borcundan kurtarmaz!

Avukat Tarık Çakmak, kiracıları kiralarını ödeme konusunda uyararak, kira bedeli aksi kararlaştırılmadıkça kiraya verene ödenmesi gerektiğini belirtti.

Deprem tarım sektörünü de vurdu! Tarım alanlarının yüzde 16'sı deprem bölgesinde!

Depremin etkilediği 10 şehirde yaşanan yıkımın insani ve ekonomik bilançosu ortaya çıkmaya başladı. Depremden etkilenen bölge, tarım arazilerinin önemli bir kısmını da içinde barındırıyor. İşte detaylar...

Aygün Harita Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Aygün Harita Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kağıthane'de Metehan Asım Aygün tarafından kuruldu.

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Sabri  Aygün tarafından kuruldu.

Tarık Fettahoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarık Fettahoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Fettahoğlu Tarafından kuruldu.

Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nin restorasyonu 7 Haziran'da tamamlanacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nin restorasyonunun 7 Haziran tarihinde bitirilmesi planlandığını dile getirerek, "Bu merkez açıldığında birçok misafire kültür hizmeti verecek." diye konuştu.

Tarık Proje Yönetim Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tarık Proje Yönetim Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Gültekin tarafından kuruldu.

Sinan Aygün'den Mansur Yavaş'a sert cevap! 

Togo İkiz Kuleleri ile ilgili açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a,  İş insanı Sinan Aygün'den cevap geldi...

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı'ndan Mansur Yavaş ve Sinan Aygün açıklaması!

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile eski CHP'li Sinan Aygün arasındaki "rüşvet" tartışmasına ilişkin açıklama yaptı....

Sinan Aygün CHP'den istifa etti!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile aralarındaki rüşvet tartışmasının ardından Sinan Aygün CHP'den istifa ettiğini açıkladı...

Mersin-Tarsus Tarımsal Ürün İşleme İhtisas OSB'nin temeli atıldı!

Mersin-Tarsus Tarımsal Ürün İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin temeli atıldı. Törende konuşan Bakan Varank, "Türkiye'nin Otomobili sayesinde 60 yıllık bir hayalin, gerçeğe dönüşmesine hep birlikte şahit olduk." dedi.

Mansur Yavaş'tan Sinan Aygün'e 2 ayrı tazminat davası!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP eski milletvekili Sinan Aygün'e iki ayrı tazminat davası açtı.

Sinan Aygün 3 saat boyunca rüşveti anlattı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, başkentteki TOGO Kuleleri’nin inşaatı için kendisinden 25 milyon lira istediğini iddia eden eski CHP milletvekili Sinan Aygün, üç saat boyunca rüşveti anlattı.

Tarık Aygün Haberi

Tarık Aygün

Çepoğlu Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Tarık Aygün Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Faruk Aygün Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 240 bin TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de kuruldu. 


Çepoğlu Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a)      Her türlü yapı ve yapıların inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya  başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek. b)      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, park ve bahçe düzenlemeleri ve  turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek. Satmak ve  kiraya vermek. c)      Türkiye...