07 / 05 / 2024

Tarık Pabuççuoğlu nerede oturuyor

Tarık Pabuççuoğlu nerede oturuyor

İstanbul Altunizade'de oturan Tarık Pabuççuoğlu'nun evinin mutfak kısmında yangın çıktı. Evde küçük çaplı maddi hasar meydana geldi...

Tarım ve Orman Bakanlığından çiftçilere destek açıklaması! Kılıçdaroğlu gündeme getirmişti

Tarım ve Orman Bakanlığı Twitter hesabından, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de çiftçilerle buluşmasında söz alan 3 kadın çiftçiye verilen destekler ve dile getirdikleri iddialara ilişkin açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, açıklamaya 'Hazırlığınızı yapın' diyerek cevapladı.

Tavukçuoğlu Plus İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tavukçuoğlu Plus İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Tavukçuoğlu tarafından kuruldu.

Melih Tavukçuoğlu, Büyük Kulüp'ün İkinci Başkanı oldu!

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

Tarık Fettahoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarık Fettahoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Fettahoğlu Tarafından kuruldu.

Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nin restorasyonu 7 Haziran'da tamamlanacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nin restorasyonunun 7 Haziran tarihinde bitirilmesi planlandığını dile getirerek, "Bu merkez açıldığında birçok misafire kültür hizmeti verecek." diye konuştu.

Tarık Pabuççuoğlu'nun evinde yangın çıktı!

İstanbul Altunizade'de oturan Tarık Pabuççuoğlu'nun evinin mutfak kısmında yangın çıktı. Evde küçük çaplı maddi hasar meydana geldi...

Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi hizmet binası olacak!

İstanbul’da Beyoğlu Tünel’deki Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nin bulunduğu parsel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü’ne devredildi. 24 yıllık merkez hizmet binası olarak kullanılacak.

AYİDER'in yeni başkanı Melih Tavukçuoğlu oldu!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği'ne yeni başkan seçildi. Yeni dönemde AYİDER ismiyle yoluna devam edecek olan derneğin yönetim kurulu başkanlık görevini Melih Tavukçuoğlu üstlenecek.

Yakacık Hill Kartal Rezidans nerede?

Firma bünyesinde 36 ay vade imkanı ile daire sahibi olunabilen Hill Kartal projesi 13 ve 28 katlı 2 blok halinde inşa ediliyor. Peki Yakacık Hill Kartal Rezidans nerede?

Yakacık Hill Kartal Evleri nerede?

Hill Kartal Rezidans'ta teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 5 bin 821 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Yakacık Hill Kartal Evleri nerede?

Nidapark Bomonti Tahincioğlu nerede?

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte tasarlandığı Nidapark Bomonti Rezidans 18 bin 79 metrekare arsa üzerinde yükselecek. Peki Nidapark Bomonti Tahincioğlu nerede?

Kemal Kılıçdaroğlu: Prefabrik konut yapmak o kadar zor değil!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ana muhalefet partisinin genel başkanı olarak söylüyorum, bu ülkeye huzuru getirmek için bizim üstümüze hangi görev düşüyorsa, o görevi yerine getirmeye hazırız" dedi.

Ofton İnşaat Elysium Soul Beyoğlu nerede?

Elysium Soul Beyoğlu'nda daireler 1+0, 1+1, 2+1, çatı katı ve bahçe dubleksi olarak tasarlandı. Projede teslimlerin 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor. Peki Ofton İnşaat Elysium Soul Beyoğlu nerede?

Tarık Pabuççuoğlu nerede oturuyor Haberi

Tarık Pabuççuoğlu nerede oturuyor

Altunizade Mahallesi Sadettin Kaynak Sokağı'nda oturan oyuncu Tarık Pabuççuoğlu'nun evinin mutfak kısmında yangın çıktı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; yangına ilk müdahaleyi evde bulunan Pabuççuoğlu ve komşusu Lütfi Kara yaptı. Haber verilmesinin ardından kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

Dumandan etkilenen Pabuççuoğlu ve Kara'ya sağlık ekiplerince ambulansta müdahale edildi. Evde küçük çaplı maddi hasar meydana geldi.

Pabuççuoğlu, salonda oturduğu sırada mutfakta, bir anda yangın çıktığını ifade etti. Pabuççuoğlu, "Söndürmeye çalışırken komşum da yangın tüpüyle gelerek müdahale etti. İtfaiye ekipleri de yangını söndürdü. Bizim durumumuz iyi"...