15 / 05 / 2024

tarık tarcan muğla ev ceza

tarık tarcan muğla ev ceza

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne bağlı Bozburun Beldesi'nde oturan sinema oyuncusu ve manken Tarık Tarcan'a, imara aykırı bölgede ev yaptırdığı gerekçesiyle belediye tarafından 70 bin TL ceza kesildi...

Yılmaz Özdil'in villasındaki yıkımı Muğla Bölge İdare Mahkemesi durdurdu!

Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in Bodrum'daki evine ilişkin alınan yıkım kararını, Muğla Bölge İdare Mahkemesi durdurdu...

Milli Emlak'tan Muğla'da 20.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla'nın Yatağan İlçesi, Yayla Köyü'ndeki imarsız arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün bedeli 20 milyon 529 TL olarak belirlendi.

Muğla Yatağan'da 64.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü,Muğla'nın Yatağan İlçesi, Kırıkköy Köyü'ndeki imarsız arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün bedeli 64 milyon 882 bin TL olarak belirlendi.

Muğla Büyükşehir'den doğal yaşam alanlı barınak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi kentte 40 dönüm arazi üzerinde modern, doğal yaşam alanlı barınak yapıyor.

Muğla Marmaris'teki kaçak yapılar yıkıldı!

Muğla Marmaris'te Turistik İçmeler Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen büfeler belediye ekiplerinin çalışmalarıyla yıkıldı.

Muğla Milas'taki Rıfat Ağa Konağı yıkılıyor!

Muğla Milas'ta bulunan 100 yıllık Rıfat Ağa Konağı yıkılıyor. Hisarbaşı Mahallesi’nde bulunan konak mahallelilin can ve mal güvenliğini tehdit ediyor.

Muğla Milas'taki 100 yıllık tarihi bina yıkıldı!

Muğla Milas'ta yer alan tescilli tarihi binanın yıkımı gerçekleşti. Arasta Park’ı içerisinde bulunan 100 yıllık tarihi yapı, Milas Belediyesi ekiplerince yıkıldı.

Muğla Büyükşehir'den 249 milyonluk yol yatırımı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi şehirde yaptığı 565 Milyon TL yatırımın 249 Milyon TL’sini yollar için harcadı.

Muğla Çevre Platformu'ndan kıyıların imara açılmasına tepki!

Muğla kıyılarındaki 12 bin 500 dönümlük SİT alanı imara açıldı. Turizm yatırımlarına açılan alan için Muğla Çevre Platformu'ndan itiraz geldi.

Muğla Mimarlık Fakültesi merkezde olmalı!

Muğla Meslek Odaları bir araya gelerek, 2017 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının ilk gündem maddesinde yapılması planlanan Mimarlık Fakültesi'nin merkezde olması gerektiği hususunda görüş birliğine varıldı.

Muğla Datça Hükümet Konağı yıkılma tehlikesi altında!

Muğla Datça'da 2004 yılında meydana gelen deprem fırtınasından sonra, Hükümet Konağı için yıkılma riskinin bulunduğuna ilişkin rapor verilmişti. İki ayrı depremin ardından yeniden hasar görmesi, yetkilileri harekete geçirdi.

Muğla Köyceğiz'e yeni fakülte ve yüksek okul geliyor!

Muğla Köyceğiz Toparlar Mahallesindeki TOKİ alanında fakülte ve yüksek okul yapımı için anlaşma sağlandı. Belediye Başkanı Kamil Ceylan yerleşke için 6 milyon lira yatırım yapılacağını açıkladı.

Muğla Milas'ta şehit evi yıkılmayacak!

Muğla Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, basında çıkan şehit ailesi haberi üzerine basın toplantısı düzenledi. Tokat, şehit ailesinin evinin yıkılması hakkında çare arayacaklarını kaydetti.

tarık tarcan muğla ev ceza Haberi

tarık tarcan muğla ev ceza

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne bağlı Bozburun Beldesi'nde oturan sinema oyuncusu ve manken Tarık Tarcan'a, imara aykırı bölgede ev yaptırdığı gerekçesiyle belediye tarafından 70 bin TL ceza kesildi. Hakkında imar kirliliğine neden olduğu gerekçesiyle dava açılan Tarcan mahkemede evinin bulunduğu yerin imara aykırı olduğunu bilmediğini söyledi.


Tarık Tarcan, 2007 yılında, dönemin Bozburun Belediye Başkanı Salih Taşkın'ı makamında ziyaret ederek beldede satın alabileceği yerler hakkında bilgi istedi. Daha sonra da Merkez Mahallesi'ndaki plajın arkasında, kendisi gibi Bozburun'u çok seven sanatçı Bülent Ortaçgil'e 300 metre uzaklıkta bir arazi satın aldı ve 80 metrekarelik iki katlı ev yaptırdı. Ancak, Bozburun Belediyesi imar ekipleri bir süre önce Tarcan'ın evinin İmar Yasası'na aykırı olduğu gerekçesiyle işlem başlattı. Önce 70 bin lira ceza kesildi, peşinden de Marmaris Cumhuriyet...