21 / 05 / 2024

tarım aletleri kredisi 2022

tarım aletleri kredisi 2022

Milyonlarca çiftçiye kredi müjdesi geldi. Ziraat Bankası, tarım aletleri kredisinde üst limitleri yükseltti. Peki Ziraat Bankası tarım aletleri kredisine nasıl başvurulur? Tarım aletleri kredisi kapsamında hangi ürünler yer alıyor?

Türk Traktör görülmemiş kampanyaya imza atıyor! T540 traktör, römork ve tarım aletleri hediye ediyor! İşte detaylar

Türk tarımının öncü kuruluşu Türk Traktör, Tarlam Cepte mobil uygulamasını akıllı telefonları üzerinden indirip bilgilerini doğru şekilde giren çiftçilere T540 traktörün yanı sıra römork, manuel dümenleme kiti, pulluk, Türk Traktör bakım kiti ve New Holland maketi kazanacak. Türk Traktörün kampanya

Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından çiftçilere verilen kredinin süresi uzatıldı

Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından tarımsal üretime dair düşük faizli yatırım ve işletme kredisi kullandırılması uygulamasında tarih bir yıl uzatıldı. Kredi kullandırma süresi 31 Aralık 2022 yerine 31 Aralık 2023 olarak düzenlendi.

Bakanlık açıkladı! 15 milyon TL'ye kadar indirimli tarım kredisi verilecek!

Tarım ve Orman Bakanlığı, balıkçıların işletme giderlerinin finansmanı için 15 milyon liraya kadar faiz indirimli tarım kredisi kullanabileceklerini bildirdi.

Balık sezonunun açılmasıyla birlikte, balıkçılara indirimli tarım kredisi!

Tarım ve Orman Bakanlığı resmi hesabından, balıkçıların işletme giderlerinin finansmanı amacıyla 15 milyon TL'ye kadar faiz indirimli tarım kredisi kullanabileceklerini açıkladı. İşte haberin detayları…

Çiftçilere müjde! Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri yüzde 100 faiz indirimiyle 10 milyon TL kredi verecek!

Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerince Tarımsal Üretime Dair Düşük Faizli Yatırım ve İşletme Kredisi Kullandırılmasına İlişkin Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Cumhurbaşkanı Kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı ve yürürlüğe alındı. 

Çiftçileri sevindiren haber! Başvuranlara düşük faizli 5 milyon TL kredi!

Milyonlarca çiftçiye kredi müjdesi geldi. Ziraat Bankası, tarım aletleri kredisinde üst limitleri yükseltti. Peki Ziraat Bankası tarım aletleri kredisine nasıl başvurulur? Tarım aletleri kredisi kapsamında hangi ürünler yer alıyor?

Çiftçiye 6 ayrı kredi müjdesi! Ziraat Bankası tarım kredisi başvuruları ne zaman başlayacak?

Milyonlarca çiftçiye kredi müjdesi geldi. Maliyet artışları sebebiyle üretimde güçlük çeken çiftçilere Ziraat Bankası tarafından açık çek veriliyor. Peki Ziraat Bankası tarım kredisi nedir? Ziraat Bankası tarım kredisine nasıl başvurulur? İşte ayrıntılar...

İtalya'da 3 çocuk teşviki: Tarım arazisi ve faizsiz ev kredisi!

Doğum oranının gittikçe azaldığı İtalya'da hükümet çocuk teşviki için yeni bir plan hazırladı. 2019 yılı bütçe tasarısına eklenen bir maddeyle, üçüncü çocuğunu doğuran ailelere tarım arazisi ve faizsiz ev kredisi verilmesi gündemde...

İcra yoluyla satılan tarım arazileri meclise taşındı!

2015-2017 döneminde tarım kredisi kullanan çiftçi sayısına ve icra yoluyla satılan tarım arazileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu yazılı soru önergesi hazırladı..

Kırşehir'de tarım müzesi kuruldu!

Kırşehir'de yüzyıl öncesine ait eski tarım aletleri ve eşyaları biriktiren meraklı üretici, köydeki çiftliğinde Anadolu'da kullanılan eşyaların yer aldığı müze oluşturdu.

2b tarım arazisi nedir?

6831 sayılı Orman Kanununun değişik 2 nci maddesinin birinci fıkrasının (B) bendine göre Hazine adına orman sınırları dışına çıkarılan ve çıkarılacak yerlere deniyor. Peki 2b tarım arazisi nedir?

Çankırı'da köy sakinleri tarım arazisine kurulacak tuz fabrikasını protesto etti!

Seyit Çelik, yaptığı açıklamada, köyün tek geçim kaynağının bulunduğu araziye tuz fabrikası kurulmak istendiğini öne sürerek, tuzun bölgedeki topraklara zarar vereceğini, bu nedenle artık tarım ve hayvancılık yapılamayacağını savundu.

Altınyağ Kombinaları Gürtaş Tarım Yatırımları'nı devralıyor!

Altınyağ Kombinaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Altınyağ Kombinaları Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'yi devralıyor.

tarım aletleri kredisi 2022 Haberi

tarım aletleri kredisi 2022

Milyonlarca çiftçiye kredi müjdesi geldi. Ziraat Bankası, tarım aletleri kredisinde üst limitleri yükseltti. Çiftçiler artan maliyetler sebebiyle üretim yapmakta zorluk çekiyordu. Çiftçilere rahat bir nefes aldıracak tarım aletleri kredisinin detayları belli oldu. 

Ziraat bankası tarımsal işletme kredileri çerçevesinde milyonlarca çiftçiye makine alımları için düşük faiz oranlı kredi imkanı sunuyor. Banka, yerli ve yabancı pek çok tarım aleti için kullanılabilecek 5 seneli, yılda 2 kez ödemeli kredi sağlıyor. 

Peki Ziraat Bankası tarım aletleri kredisine nasıl başvurulur? Tarım aletleri kredisi kapsamında hangi ürünler yer alıyor? İşte ayrıntılar... 

 

Ziraat Bankası, Hayvansal, bitkisel ve su ürünleri üretimi / avcılığı konuları kapsamında tarımsal üretimde bulunan milyonlarca çiftçi için alet ve makine alımına yönelik kredi veriyor. 

Kredi kapsamında, tarımsal üretimde kullanılmak için satın alınacak yeni ve kullanılmamış tüm...