01 / 05 / 2024

Çiftçileri sevindiren haber! Başvuranlara düşük faizli 5 milyon TL kredi!

Çiftçileri sevindiren haber! Başvuranlara düşük faizli 5 milyon TL kredi!

Milyonlarca çiftçiye kredi müjdesi geldi. Ziraat Bankası, tarım aletleri kredisinde üst limitleri yükseltti. Peki Ziraat Bankası tarım aletleri kredisine nasıl başvurulur? Tarım aletleri kredisi kapsamında hangi ürünler yer alıyor?



Milyonlarca çiftçiye kredi müjdesi geldi. Ziraat Bankası, tarım aletleri kredisinde üst limitleri yükseltti. Çiftçiler artan maliyetler sebebiyle üretim yapmakta zorluk çekiyordu. Çiftçilere rahat bir nefes aldıracak tarım aletleri kredisinin detayları belli oldu. 

Çiftçileri sevindiren haber! Başvuranlara düşük faizli 5 milyon TL kredi!  

Ziraat bankası tarımsal işletme kredileri çerçevesinde milyonlarca çiftçiye makine alımları için düşük faiz oranlı kredi imkanı sunuyor. Banka, yerli ve yabancı pek çok tarım aleti için kullanılabilecek 5 seneli, yılda 2 kez ödemeli kredi sağlıyor. 

Peki Ziraat Bankası tarım aletleri kredisine nasıl başvurulur? Tarım aletleri kredisi kapsamında hangi ürünler yer alıyor? İşte ayrıntılar... 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön