22 / 05 / 2024

Çiftçileri sevindiren haber! Başvuranlara düşük faizli 5 milyon TL kredi!

Çiftçileri sevindiren haber! Başvuranlara düşük faizli 5 milyon TL kredi!

Milyonlarca çiftçiye kredi müjdesi geldi. Ziraat Bankası, tarım aletleri kredisinde üst limitleri yükseltti. Peki Ziraat Bankası tarım aletleri kredisine nasıl başvurulur? Tarım aletleri kredisi kapsamında hangi ürünler yer alıyor?



Ziraat Bankası, Hayvansal, bitkisel ve su ürünleri üretimi / avcılığı konuları kapsamında tarımsal üretimde bulunan milyonlarca çiftçi için alet ve makine alımına yönelik kredi veriyor. 

Kredi kapsamında, tarımsal üretimde kullanılmak için satın alınacak yeni ve kullanılmamış tüm mekanizasyon araçları ile ikinci el traktör ve ikinci el kendi yürür tarım makineleri için destel veriliyor. 

Çiftçileri sevindiren haber! Başvuranlara düşük faizli 5 milyon TL kredi!

Hangi araçlar için geçerli? 

-Traktör,
-Biçerdöver, 
-Pamuk, zeytin, patates, badem, meyve hasat / toplama makineleri,
-Çayır biçme, 
-Balya,
-Silaj,
-Süt sağım makinesi,
-Süt soğutma tankı,
-Yem karma makinesi, 
-Pulluk,
-Yemlik, 
-Balık bulucu cihaz. 

Peki tarım aletleri kredisine nasıl başvurulur? Tarım aletleri kredisine başvuru için hangi evraklar gerekli? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön