28 / 04 / 2024

tarımköy konutu satışa çıkıyor

tarımköy konutu satışa çıkıyor

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara'ya 1,5 saat mesafedeki göl manzaralı 78 tarımköy konutunu, peşinatsız 240 ay vadeyle satışa çıkarıyor...

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı! Yeni proje!

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar Grup işbirliği ile başlanılan proje sonrasında Yıldızlar grup tarafından ihaleyle satın alındı. Projedeki inşaat çalışmaları Yıldızlar Grup tarafından devam ediyor. Peki Batıyakası Köy projesinde konut fiyatları ne kadar?

TOKİ'den müjde: 1000 TL peşinatla hemen anahtar teslim 11 konutu satışa çıkardı! 619 bin 630 TL'ye 2+1 daire!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara Çubuk Aşağıçavundur 484 Konut AGG Projesi kapsamında 11 konutu satışa çıkaracağını duyurdu. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'ndeki hemen teslim 119 konutu satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, Başkent Ankara'nın Çankaya ilçesinde yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satışa çıkardı. E-ihale süreci 25 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek.

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

TOKİ 327 ucuz konutu satışa çıkarıyor! Başvurular yarın başlıyor! 370 bin TL'ye 2+1 ev fırsatını sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Merkez Karaağaç Mahallesi'nde yer alan 327 adet konutu satışa çıkardı. İşte detaylar...

TOKİ Tokat'taki 93 konutu satışa çıkardı! Kira öder gibi ev sahibi olabilirsiniz!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat Turhal'da yer alan 93 adet konutu satışa çıkardı. Projelerden 120 ay vadeyle konut sahibi olmak mümkün.

Satılık yazlık arayanlar için büyük fırsat! Dikili Belediyesi 15 konutu satışa çıkardı!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, İzmir, Dikili Çandarlı'da yer alan 15 adet konutu satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 17 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Yozgat Merkez'de 175 adet konutu satışa sunuyor!

TOKİ, Yozgat'ın Merkez ilçesi Mutafoğlu 2. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan 175 konutu satışa çıkarıyor. 

TOKİ Kars Merkez'de 202 adet konutu satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars Merkez Atatürk Mahallesi ve Bayrampaşa Mahallesi'ndeki 202 konutu satışa çıkarıyor. Proje için başvuru dönemi 6 Eylül'de başlayacak.

TOKİ İzmir Karabağlar'da 285 konutu satışa çıkarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İzmir Karabağlar'da 285 konutu satışa sunuyor.

TOKİ Kütahya Parmakören'de 174 konutu satışa sunuyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kütahya Merkez Parmakören Mahallesi 1453 Konutlar Projesi'nde yer alan 174 konutu satışa sunuyor...

TOKİ Avangart İstanbul projesindeki 28 konutu satışa çıkardı!

TOKİ Avangart İstanbul projesinde yer alan 28 adet konutu satışa çıkardı. Konut satışları için açık artırma 16 Haziran Çarşamba günü saat 11:00'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kocaeli Dilovası'nda 184 konutu satışa sunuyor!

Kocaeli'nin Dilovası ilçesi Köseler mahallesinde 184 adet konutu satışa çıkarıyor. Alt gelir grubu için satışa sunulan projede evlerin fiyatları 210 bin 258 TL'den başlıyor.

tarımköy konutu satışa çıkıyor Haberi

tarımköy konutu satışa çıkıyor

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara'ya 1,5 saat mesafedeki göl manzaralı tarımköy konutlarını, peşinatsız 240 ay vadeyle satışa çıkarıyor. 


TOKİ yetkililerinden alınan bilgiye göre, konut atağını kırsal bölgelere kadar taşıyan İdare, tarımköy projeleriyle yeni köyler inşa ediyor. Şehir hayatının standartlarını kırsaldaki vatandaşlara sunan proje kapsamında her bölgenin ihtiyaç ve özelliklerine göre farklı konutlar yapılıyor. 


Derme çatma evlerde yaşayan vatandaşlar, tarımköy uygulamalarıyla çevre düzenlemesi, yeşil alanı, düzenli yolları, altyapısı, çocuk parkı, okulu ve sağlık ocağı hazır hale getirilen modern konutlara kavuşuyor. 


Köylerdeki cami, köy odası, ahır ve samanlık da aynı projede yer alıyor. Tarımköyler, sel ve deprem gibi afetlere karşı zemini sağlam ve korunaklı yerlere yapılıyor. 

     


78 tarımköy konutu peşinatsız satışa çıkıyor 

     

TOKİ, Tarımköy Projesi kapsamında Kırşehir'in Kaman ilçesine bağlı...