06 / 05 / 2024

Tariş Yemta yem tesisi mi kurdu

Tariş Yemta yem tesisi mi kurdu

Tariş Yemta AŞ, yeni yem üretim tesislerini 7 milyon TL'lik yatırımla Bergama Yenikent'te hizmete açtı. Faruk Yaman, Yenikent Tesisleri'nin ardından Aydın'da da yem fabrikası kuracaklarını açıkladı.

Yem fiyatları aldı başını gidiyor! Yetiştiriciler kara kara düşünüyor

Döviz kurundaki yükselişten dolayı, son günlerde yeme iki kez zam uygulandı. Süt yeminin çuval fiyatı 450 TL'ye erişti. Besiciler gerek kendilerini gerekse de yem sektörünü Kurban Bayramı bitiminde çok daha kötü günlerin beklediğini ifade etti.

Çiftçiler dikkat! Tam bu kadar yem ve mazot gübre desteği hesaplara yattı! Tek tek rakamlar açıklandı! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden sonra genel hayata etkili afet bölgesi ilan edilen Elazığ'da çiftçilere ödenen destek tutarları peş peşe açıklandı.Çiftçiler dikkat! Tam bu kadar yem ve mazot gübre desteği hesaplara yattı! 

Zeytinyağında şok indirim! Tariş Sızma Zeytinyağı Carrefoursa’da sadece 87 lira! 15 Mart 2023 Fiyat Listesi

Marketler zincirinde Tariş 750 ml Sızma Zeytinyağı 124,50’den 87,90 TL’ye düşerken İran Hurması 300 gram 19,90 TL’den 17,90 TL’ye, İçim Doğal Kaymaksız Yoğurt 2 kg. 65,90 TL yerine 53,95 TL’ye satılmaya başladı. İşte 15 Mart indirimli ürünler listesi…

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre, kırsal kalkınma, yem desteği... Peş peşe açıklandı! Şimdi verilen tarihe bakın!

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre, kırsal kalkınma, yem desteği... Peş peşe açıklandı! Şimdi verilen tarihe bakın!

Çiftçiler hemen bakın! Yem fiyatları düşecek mi? Yem fiyatları ne kadar oldu? 16 Şubat 2023 yem fiyat listesi

Son zamanlarda hububat üretiminde artışların yaşanması ve hayvan varlığında düşüşlerin meydana gelmesi akıllara ''yem fiyatları düşecek mi?'' sorusunu getirdi. Peki bu durum yem fiyatlarını nasıl etkileyecek? Yem fiyatları düşecek mi? 16 Şubat 2023 yem fiyat listesi.

Tariş sızma zeytinyağının kampanyalı alım fiyatı açıklandı! İşte 3 Kasım 2022 fiyat listesi

Tariş sızma zeytinyağının kampanyalı alım fiyatı 81 TL olarak açıklandı. Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği Başkanı Hilmi Sürek, 2022-2023 sezonunda sızma zeytinyağı alım fiyatını 81 lira olarak satışa sunulacağını ifade etti.

Tari İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tari İnşaat Anonim Şirketi Başakşehir'de Ahmet Hakan Tari ve Furkan Tari ortaklığında kuruldu.

Çiftçiler dikkat! Mazot, gübre ve yem desteğinde son dakika! Bakan Kirişci resmen açıkladı! 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, çiftçilere verdikleri desteklerde sadeleştirmeye gideceklerine, ayni olarak sağlayacakları mazot, gübre ve yem desteğinden çiftçilerin verilecek kartlar aracılığıyla faydalanabileceklerine dikkat çekti. İşte ayrıntılar... 

Toprak Mahsulleri Ofisi mayısta yem bitkilerini yem sanayicilerine destekli fiyattan satmaya devam edecek!

TMO'nun resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre, Ofis, mayısta yem bitkilerini yem sanayicilerine destekli fiyattan satmaya devam edecek!

Çiftçiden alınan süte gelen zamlardan sonra yem fiyatlarına da zam geldi! 14 Mayıs yem çuvalı fiyat listesi

Ulusal Süt Konseyi, çiğ süt litre fiyatına zam yaparak litresini 7 lira 50 kuruş olarak belirledi. Mart, nisan ve mayıs aylarında verilen 1 liralık destekleme primi tekrar 20 kuruşa indirdi. 15 mayıs'ta geçerli olacak yeni tarifenin hemen ardından yem fiyatlarına da zam geldi.

Tarım Kredi yem fiyatlarına 6 gün arayla bir zam daha yaptı! İşte 21 Nisan 2022 yem fiyat listesi...

Tarım Kredi Kooperatifleri, yem fiyatlarına çuval başı 15 TL zam yaptı. Peki yem fiyatları ne oldu? İşte 21 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yem fiyatlarında indirim müjdesi kısa sürdü! Yüzde 30 zam yapıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yemde verilen indirim müjdesi uzun sürmedi. Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından hammade ve kurdaki artışlar neden gösterildi yem fiyatlarına yüzde 12 indirimden sonra yüzde 30'luk zam uygulandı...

Nasuhzade Tarım Orman İnşaat Hayvancılık Ve Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nasuhzade Tarım Orman İnşaat Hayvancılık Ve Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Fatih’te 2 milyon 250 bin TL sermaye ile Hadi Selimoğlu Ve  Muhammet Masum Tumaç tarafından kuruldu.

Tariş Yemta yem tesisi mi kurdu Haberi

Tariş Yemta yem tesisi mi kurdu


Yem sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Tariş Yemta AŞ, yeni yem üretim tesislerini 7 milyon TL'lik yatırımla Bergama Yenikent'te hizmete açtı. Tariş Pamuk ve Yağlı Tohumlar Birliği Başkanı Faruk Yaman, Yenikent Tesisleri'nin ardından Aydın'da da yem fabrikası kuracaklarını açıkladı. 

Tariş Yemta Yeniket Tesisleri'nin açılış törende konuşan Tariş Yemta Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Özbek, hayvancılık sektörüne en iyi hizmeti sunma felsefesi ile çalıştıklarını, verim düzeyi ve kaliteyi her zaman yukarı taşıyacaklarını söyledi. Tariş Pamuk ve Yağlı Tohumlar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Yaman da, 16 bin 418 metrekare arazi üzerinde kurulu, saatte 30 ton işleme kapasitesine sahip, toplamda 11 bin 500 ton hammadde stok kapasitesi bulunan Tariş Yemta'nm Yenikent Tesisi ile sektöründeki lider konumunu daha da sağlamlaştıracağına inandığını söyledi. 

Yapımına Ocak 2013'te...