06 / 05 / 2024

Tariş Yemtanın yem tesisi nerede

Tariş Yemtanın yem tesisi nerede

Tariş Yemta AŞ, yeni yem üretim tesislerini 7 milyon TL'lik yatırımla Bergama Yenikent'te hizmete açtı. Faruk Yaman, Yenikent Tesisleri'nin ardından Aydın'da da yem fabrikası kuracaklarını açıkladı.

Yem fiyatları aldı başını gidiyor! Yetiştiriciler kara kara düşünüyor

Döviz kurundaki yükselişten dolayı, son günlerde yeme iki kez zam uygulandı. Süt yeminin çuval fiyatı 450 TL'ye erişti. Besiciler gerek kendilerini gerekse de yem sektörünü Kurban Bayramı bitiminde çok daha kötü günlerin beklediğini ifade etti.

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre, kırsal kalkınma, yem desteği... Peş peşe açıklandı! Şimdi verilen tarihe bakın!

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre, kırsal kalkınma, yem desteği... Peş peşe açıklandı! Şimdi verilen tarihe bakın!

Çiftçiler hemen bakın! Yem fiyatları düşecek mi? Yem fiyatları ne kadar oldu? 16 Şubat 2023 yem fiyat listesi

Son zamanlarda hububat üretiminde artışların yaşanması ve hayvan varlığında düşüşlerin meydana gelmesi akıllara ''yem fiyatları düşecek mi?'' sorusunu getirdi. Peki bu durum yem fiyatlarını nasıl etkileyecek? Yem fiyatları düşecek mi? 16 Şubat 2023 yem fiyat listesi.

Besici çileden çıktı! Hayvanlarını satıp bakın hangi mesleğe yöneldi

Üretim aşamasındaki maliyet ve giderlere gelen zamlar neticesinde işin işinden çıkamayan bazı besiciler, elleridneki hayvanları satarak hurdacılık yaptırmaya başladığını söyledi. Yem bile almakta zorlandığını söyleyen Besiciler, “Süte 1 TL zam gelmeden yeme 2 TL zam geliyor” dedi.

 Çiftçiler bu habere dikkat! 20 Ocak'tan sonra bunu yapamayacaksınız

Yem bitkileri destelemelerine esas köy/mahalle icmalleri askıya çıkarıldığı duyuruldu. İcmal verilerinde yanlışı olanlar  20 Ocak’a kadar başvuru kaydı şartı geldi. 20 Ocak itibari ile yapılacak itirazların reddedileceği ilan edildi.

Tariş sızma zeytinyağının kampanyalı alım fiyatı açıklandı! İşte 3 Kasım 2022 fiyat listesi

Tariş sızma zeytinyağının kampanyalı alım fiyatı 81 TL olarak açıklandı. Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği Başkanı Hilmi Sürek, 2022-2023 sezonunda sızma zeytinyağı alım fiyatını 81 lira olarak satışa sunulacağını ifade etti.

Tari İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tari İnşaat Anonim Şirketi Başakşehir'de Ahmet Hakan Tari ve Furkan Tari ortaklığında kuruldu.

Yumurta kapıya dayandı Kahvaltının vazgeçilmezi cüzdanın kabusu oldu

Artan yem, taşıma ve enerji maliyetleri temel gıda ürünlerinin fiyatlarını artırmaya devam ediyor. Bu ürünlerden biri de kahvaltıların vazgeçilmezi yumurta. Son gelen zamlarla birlikte yumurtanın fiyatı 50 liralara dayanırken Diyarbakır’da 30’lu yumurtanın fiyatı 60 liraya çıktı. Yetiştiriciler ise

Kurbanlık fiyatlarına yüzde yüzü aşkın zam yapıldı! İşte güncel büyükbaş küçükbaş kurbanlık fiyatları

Kurban bayramının Temmuz ayında idrak edilmesine kısa bir süre kala pazarda satılacak kurbanlık fiyatları da belli olmaya başladı. Kurbanlık fiyatlarına üreticiler bu sene artan yem ve bakım maliyetlerini yüzde yüzden fazla yansıttı. İşte güncel büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatları...

Tarım Kredi yem fiyatlarına 6 gün arayla bir zam daha yaptı! İşte 21 Nisan 2022 yem fiyat listesi...

Tarım Kredi Kooperatifleri, yem fiyatlarına çuval başı 15 TL zam yaptı. Peki yem fiyatları ne oldu? İşte 21 Nisan 2022 fiyat listesi...

Nasuhzade Tarım Orman İnşaat Hayvancılık Ve Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nasuhzade Tarım Orman İnşaat Hayvancılık Ve Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Fatih’te 2 milyon 250 bin TL sermaye ile Hadi Selimoğlu Ve  Muhammet Masum Tumaç tarafından kuruldu.

TMMOB'dan İzmir Alsancak'taki Tariş arazisi imar planlarına dava!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi ve TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, Alsancak'taki 140 bin metrekare alanda Tariş arazilerini kapsayan imar planlarına yeniden dava açacaklarını açıkladı. 

Polo İnşaat Metal Nakliye Otomotiv Reklam Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polo İnşaat Metal Nakliye Otomotiv Reklam Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Topçuoğlılar tarafından kuruldu.

Tariş Yemtanın yem tesisi nerede Haberi

Tariş Yemtanın yem tesisi nerede


Yem sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Tariş Yemta AŞ, yeni yem üretim tesislerini 7 milyon TL'lik yatırımla Bergama Yenikent'te hizmete açtı. Tariş Pamuk ve Yağlı Tohumlar Birliği Başkanı Faruk Yaman, Yenikent Tesisleri'nin ardından Aydın'da da yem fabrikası kuracaklarını açıkladı. 

Tariş Yemta Yeniket Tesisleri'nin açılış törende konuşan Tariş Yemta Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Özbek, hayvancılık sektörüne en iyi hizmeti sunma felsefesi ile çalıştıklarını, verim düzeyi ve kaliteyi her zaman yukarı taşıyacaklarını söyledi. Tariş Pamuk ve Yağlı Tohumlar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Yaman da, 16 bin 418 metrekare arazi üzerinde kurulu, saatte 30 ton işleme kapasitesine sahip, toplamda 11 bin 500 ton hammadde stok kapasitesi bulunan Tariş Yemta'nm Yenikent Tesisi ile sektöründeki lider konumunu daha da sağlamlaştıracağına inandığını söyledi. 

Yapımına Ocak 2013'te...