08 / 05 / 2024

 Çiftçiler bu habere dikkat! 20 Ocak'tan sonra bunu yapamayacaksınız

 Çiftçiler bu habere dikkat! 20 Ocak'tan sonra bunu yapamayacaksınız

Yem bitkileri destelemelerine esas köy/mahalle icmalleri askıya çıkarıldığı duyuruldu. İcmal verilerinde yanlışı olanlar  20 Ocak’a kadar başvuru kaydı şartı geldi. 20 Ocak itibari ile yapılacak itirazların reddedileceği ilan edildi.



 

Burdur Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, bir duyuru yayınlayarak, yem bitkileri desteklemelerine esas köy/mahalle
 icmallerinin askıya çıkarıldığı belirtildi.  Destekleme icmallerinin 9 Ocak'ta askıya çıkarıldığı ve 13 Ocak'ta askıdan indirildiği belirtilen duyuruda,  itiraz süresinin ise 20 Ocak'ta sona ereceği kaydedildi. 

  Çiftçiler bu habere dikkat! 20 Ocak tan sonra bunu yapamayacaksınız

20 OCAK'TAN SONRA YAPILACAK İTİRAZLAR KABUL EDİLMEYECEK

Burdur Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, askıya çıkarılan yem bitkileri desteklemelerine esas köy/mahalle icmalleri ile  ilgili yapılan duyuruda şunlar kaydedildi: “Burdur İli 2022 senesi"Yem Bitkisi Destekleme Ödemesi" 
askı icmalleri 09.01.2023 Pazartesi günü geçerli olmak şartı ile Köy Muhtarlıkları, Ziraat Odaları ve Belediye 
Başkanlıkları ilan panolarında askıya çıkarılmıştır. Yem Bitkisi  Desteklemesine baş vuru yapan çiftçilerimizin
askı icmallerini denetimden geçerek, icmal bilgilerinde yanlışlık olanların 20 Ocak 2023 Cuma günü içerisinde mesai bitimine kadar İl/İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerine  yazılı olarak başvuru yapmaları gerekmektedir.
 Askı sonrası yapılacak itirazlar değerlendirilemeyecek olup,  kesinleşen listeler ödenmek üzere Bakanlığımıza gönderilecektir”


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön