19 / 05 / 2024

 Çiftçiler bu habere dikkat! 20 Ocak'tan sonra bunu yapamayacaksınız

 Çiftçiler bu habere dikkat! 20 Ocak'tan sonra bunu yapamayacaksınız

Yem bitkileri destelemelerine esas köy/mahalle icmalleri askıya çıkarıldığı duyuruldu. İcmal verilerinde yanlışı olanlar  20 Ocak’a kadar başvuru kaydı şartı geldi. 20 Ocak itibari ile yapılacak itirazların reddedileceği ilan edildi.



Çiftçiler genellikle yerel, bölgesel veya ulusal çiftçi birliklerinin veya tarımsal üretici örgütlerinin üyesidir 
ve önemli siyasi etkiye sahip olabilirler. Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Grange hareketi, çiftçilerin gündemlerini,
 özellikle 20. yüzyılın başlarında demiryolu ve tarım ticareti çıkarlarına karşı ilerletmede etkili oldu. FNSEA ,
 özellikle genetiği değiştirilmiş gıdalarla ilgili olarak Fransa'da politik olarak oldukça aktiftir . Hem küçük hem de büyük tarım üreticileri, 79 ülkede 120 ulusal çiftçi birliği aracılığıyla 600 milyondan fazla çiftçiyi 
temsil eden Uluslararası Tarımsal Üreticiler Federasyonu (IFAP) tarafından küresel olarak temsil edilmektedir

 Çiftçiler bu habere dikkat! 20 Ocak tan sonra bunu yapamayacaksınız

Çiftçi : Genellikle tarla bitkileri , meyve bahçeleri , üzüm bağları , kümes hayvanları veya diğer çiftlik hayvanlarını yetiştirmenin bir kombinasyonunu yapan kişiler için geçerlidir . Bir çiftçi, çiftlik arazisinin sahibi olabilir veya başkalarının sahip olduğu arazide işçi olarak çalışabilir. Çoğu gelişmiş ekonomide , bir "çiftçi" genellikle bir çiftlik sahibidir ( toprak sahibi ), çiftliğin çalışanları ise çiftlik işçileri olarak bilinir. (veya çiftçiler). Bununla birlikte, diğer eski tanımlarda bir çiftçi, bitkilerin, toprağın veya ekinlerin büyümesini teşvik eden veya iyileştiren veya emek ve dikkatle hayvanları (hayvan veya balık gibi) yetiştiren bir kişidir.

Şok yine yaptı yapacağını! Robot süpürgenin fiyatını duyanlar sıraya girdi! Şok'ta tanıdık çalışan varsa hemen ayırtın 

Tahıl koridoru ithalatçıya yaradı! 2023'te hedef daha da büyüdü

Korona salgınından sonra ilki yaşıyorlar! Yüzde 6,5'e geriledi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön