05 / 05 / 2024

tarkan annesine ev aldı

tarkan annesine ev aldı

Tarkan annesi Neşe Tevetoğlu'nun emlak zengini yaptı. Annesi için yıllar önce İstanbul Ataşehir'de 2 daire alan Tarkan bu gayrimenkullere yenilerini ekledi. 3 ay önce ailesine bir jest daha yaptı.

Dilan Çiçek Deniz annesine Marmaris’ten ev alacak!

Dilan Çiçek Deniz, ilk evini arayışa girdi. 24 yaşında olan genç oyuncu, dizi ve reklamlardan kazandığı birikimiyle annesi Hale Hanım’a Marmaris’ten taş ev alıyor.

Tarkan 53 milyon TL'ye ev mi aldı? İşte Tarkan'ın açıklaması!

Megastar Tarkan, Prens Harry’nin sarayının olduğu yerde 7 milyon sterlin değerinde ev baktı iddialarını, “Londra’da ev aldığım yönünde çıkan haberler asılsızdır” diyerek, takipçilerini bilgilendirdi...

Tarkan Londra’da 54 milyon liralık ev baktı!

Baba olduktan sonra daha çok yatırım yapan Tarkan'ın Prens Harry’nin de sarayının olduğu Londra’daki Kensington bölgesinden ev alacağı konuşuluyor. Megastar'ın beğendiği lüks villanın fiyatı ise yaklaşık 54 milyon lira.

Serenay Sarıkaya annesine Bayramoğlu’ndan ev aldı!

Oyuncu Serenay Sarıkaya, vefalı evlat çıktı. Güzel oyuncu, kazandığı parayla annesi Ümran Seyhan’a Bayramoğlu’ndan ev aldı.

Sakaryalı engelli yazar Rukiye Türeyen annesine ev aldı!

Tek parmakla 144 sayfalık kitap yazan Sakaryalı engelli yazar Rukiye Türeyen'in azmi başarıya dönüştü. Bir ömür kendisine bakan annesine ev almak isteyen Rukiye'nin hayali gerçek oldu.

Kibariye annesine İzmir'den ev aldı!

Sanatçı Kibariye annesi Makbule Tokmak’a İzmir’den ev satın aldı. Kibariye, 3+1 daire için 500 bin TL ödedi.

Özge Özpirinçci annesine ev bakıyor!

Şu sıralar sevgilisi Burak Yamantürk ile Afrika turunda olan oyuncu Özge Özpirinçci, annesi Güzide Özpirinçci için ev bakıyor. 

Kuşum Aydın, annesine 1 milyon TL'lik ev aldı!

Şarkıcı Kuşum Aydın annesine 1 milyon TL değerinde deniz manzaralı bir ev aldı.

Tarkan kızı Lidya için ev aldı!

Kısa süre önce baba olan ünlü ve yakışıklı şarkıcı Tarkan, kızı Lidya için şimdiden yatırım yapmaya başladı.

Bade İşçil Nişantaşı'ndan ev aldı!

2016 yılında boşanan oyuncu Bade İşçil ve Tarkan Süalp Ulus'taki evi satıldı. İşçil'e evden 1.5 milyon TL kaldı. Oyuncu bu parayla Nişantaşı'ndan ev aldı.

İşte Tarkan'ın Almanya'da büyüdüğü ev!

Megastar Tarkan’ın doğduğu hastane ile büyüdüğü ev ilk kez görüntülendi. Almanya, Tarkan'ın yaşamında önemli bir yere sahip.

İngiltere'de 17 yaşındaki milyoner annesine 130 bin sterlinlik ev aldı!

İngiltere'de yaşayan üniversite öğrencisi Robert Mfune kısa süre içinde ticaret yapmayı öğrenip çalışması sonucunda milyoner iş adamı oldu. Robert, annesine 130 bin sterlin değerinde bir ev aldı.

Tarkan, Selenium Country’den 1 milyon dolara daire aldı!

Yeni ev yeni hayat... Megastar; Selenium Country’den 1 milyon dolara lüks bir daire aldı. Tarkan geçtiğimiz ay evlendiği Pınar Dilek’le Kemerburgaz’da satın aldığı daireye yerleşti.

tarkan annesine ev aldı Haberi

tarkan annesine ev aldı

Tarkan annesi Neşe Tevetoğlu'nun emlak zengini yaptı. Annesi için yıllar önce İstanbul Ataşehir'de 2 daire alan Tarkan bu gayrimenkullere yenilerini ekledi.  Neşe Hanım'a Tarabya'dan bi daire, Antalya-Lara'da bahçeli villa hediye etti. Uzun yıllar Almanya'da yaşadıkları için 3 ay önce ailesine bir jest daha yaptı. Köln'de villa alıp tapuyu annesine...