01 / 05 / 2024

Tarkan beykozdamı oturuyor

Tarkan beykozdamı oturuyor

MEGASTAR Tarkan’ın 2007 yılında Tarabya’da yaptırdığı villanın inşaatından halıfleks çalmak isterken yakalanan M.S., hırsızlık suçundan yargılandığı davada 8 ay 22 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi ve Nikah Sarayı'nda Deprem Paneli düzenlendi. Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Tarkan'dan depremzedelere 1 milyon TL'lik yardım!

Tarkan’ın  depremin yaşandığı ilk gün AFAD’a 1 milyon TL bağış yaptığı ortaya çıktı. Ayrıca şarkıcının yıkılan evlerin yerine yeni evler yapılması için de destek vereceği belirtiliyor. İşte detaylar...

İzmir'de Tarkan konseri için kurulan sahne çöktü!  Tarkan konseri iptal mi oldu?

Tarkan'ın İzmir'de vereceği konser için kurulan sahne çöktü. Tarkan konseri bileti alanlar konserin iptal olup olmadığını merak ediyor.

İzmirliler çıldırmış olmalı! Tarkan manzaralı balkon 500 dolar!

Ünlü sanatçı Tarkan Tevetoğlu’nun İzmir Gündoğdu Meydanı’nda vereceği konseri izdiham yaşamadan izlemek isteyen İzmirliler, meydana bakan balkonları kiralamaya başladı. Akşam 7’den gece 12.00’ye kadar sürecek kiralamalar 500 doları buluyor.

İzmir’de Tarkan çılgınlığı! Tarifeler fırladı gitti

9 Eylül’deki konseri öncesinde kafe ve restoranlarda Tarkan’a özel fiyat uygulaması başladı, rezervasyonlar haftalar öncesinden doldu.

Rıza Sarraf Miami'de 3.6 milyon dolarlık evde oturuyor!

Rıza Sarraf'ın Miami'de yaşadığı lüks hayatın ayrıntıları ortaya çıktı. Sarraf şu sıralar Miami'de Biscayne Körfezi manzaralı bir evde oturuyor.

Türkiye'de yerleşik her 2 yabancıdan biri kendi evinde oturuyor!

Yabancıya gayrimenkul satış şirketi Nevita tarafından yapılan araştırmaya göre, Türkiye'den ikamet alan 1,5 milyonu aşkın yabancının yarıya yakını kendi evinde oturuyor.

Tarkan Almanya'da 1000 Euro'ya stüdyo kiraladı!

Uzun süredir Almanya'da olan Tarkan, Almanya'da yeni şarkılarının demo kayıtları için 1000 Euro'ya müzik stüdyosu kiraladı.

Tarkan'ın milyonluk arazisine 7'inci red!

Mega Star Tarkan Tevetoğlu'nun Bayrampaşa'daki arazisiyle ilgili 7. kez İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ne gelen imar dosyası reddedildi.

Ağaç kesen, benzinlik, otel isteyen Tarkan mı çevreci?

Gazeteci Mevlüt Tezel, "Tarkan da arsasına imar alıp AVM ya da benzin istasyonu yapacak işte! Daha önce de Ömerli'deki villasındaki ağaçları kestirmişti. Zeytin ağaçlarına üzül, hükümeti eleştir, sonra da arsana imar çıkarmak için yıllarca belediyelerin kapısını aşındır! Bu mu çevrecilik" diyor...

Mahalleliden Tarkan'a eleştiri: Benzin istasyonu tehlike oluşturur!

Şarkıcı Tarkan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki imar dosyası ile gündeme gelmişti. Tarkan'ın Bayrampaşa'daki araziye imar izni istemesine mahallelliden tepki geldi...

Tarkan’dan arsa tartışmalarıyla ilgili açıklama!

Megastar Tarkan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki (İBB) imar dosyasıyla ilgili tartışmalar üzerine bir açıklama yaptı.

Tarkan'ın imar inadı niye?

Gazeteci Mevlüt Tezel, Tarkan'ın Bayrampaşa'daki arazisini bugün köşesine taşıdı. Tezel, "Elbette her Türk vatandaşı yatırım amaçlı arsa alabilir ve imar için başvurabilir. Bu Tarkan'ın en doğal hakkı ama altı kez imara başvurmak, belediyeyi zorlamak garip. Olmuyorsa olmaz değil mi?" diyor...

Tarkan beykozdamı oturuyor Haberi

Tarkan beykozdamı oturuyor

Tarkan’ın 2007 yılında satın aldığı villada dekorasyon yapıldı. İnşaat halindeki villada bekçi olarak kalan İ.A., pencereleri ve kapıları olmayan villadan ses gelmesi üzerine dışarı çıktığında bir şahsın inşaatta dolaştığını gördü. İ.A., durumu hemen polise bildirdi. Polis villanın bahçesinde M.S. isimli şahsı yakaladı. Bekçi İ.A.’nın şikâyeti üzerine M.S. hakkında “hırsızlık” suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı. Olay sırasında alkollü olduğunu söyleyen M.S.,  hırsızlık suçlamasını kesinlikle kabul etmediğini söyledi. Mahkeme, M.S.’yi 1 yıl hapis cezasına çarptırdı, daha sonra cezayı 8 ay 22 güne indirip cezayı...