04 / 05 / 2024

tarkan çiftlik mi aldı

tarkan çiftlik mi aldı

İstanbul’da iki evi bulunan Megastar, evlerinin yol inşaatı ve 3. köprü güzergâhında kalması nedeniyle yeni yaşam alanı arayışına girdi. Tarkan, uzun arayışlar sonunda Şirince’de tam istediği gibi bir çiftlik evi satın aldı.

İzmir'de Tarkan konseri için kurulan sahne çöktü!  Tarkan konseri iptal mi oldu?

Tarkan'ın İzmir'de vereceği konser için kurulan sahne çöktü. Tarkan konseri bileti alanlar konserin iptal olup olmadığını merak ediyor.

Tarkan'ın imar inadı niye?

Gazeteci Mevlüt Tezel, Tarkan'ın Bayrampaşa'daki arazisini bugün köşesine taşıdı. Tezel, "Elbette her Türk vatandaşı yatırım amaçlı arsa alabilir ve imar için başvurabilir. Bu Tarkan'ın en doğal hakkı ama altı kez imara başvurmak, belediyeyi zorlamak garip. Olmuyorsa olmaz değil mi?" diyor...

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması: Babanıza çiftlik mi yapıyorsunuz?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu çılgın proje Kanal İstanbul için kimsenin üzerinde baskı kuramayacağını belirterek, “Dozerle gireriz diyorsunuz. Kendinize, babanıza çiftlik kurmuyorsunuz. Burası değil 16 milyonun, 82 milyon insanın bekasıyla ilgili bir konudur” diyor. 

Tarkan 53 milyon TL'ye ev mi aldı? İşte Tarkan'ın açıklaması!

Megastar Tarkan, Prens Harry’nin sarayının olduğu yerde 7 milyon sterlin değerinde ev baktı iddialarını, “Londra’da ev aldığım yönünde çıkan haberler asılsızdır” diyerek, takipçilerini bilgilendirdi...

Tarkan evi terk edip otele mi yerleşti?

Tarkan ve Pınar Tevetoğlu'nun bir süredir kavgalı oldukları, Tarkan'ın evi terk ettiği otele yerleştiği iddia edildi. Sosyal medyada dolaşan dedikodulara Tarkan'dan yanıt geldi.

Kentsel tarım geleneksel tarıma alternatif olabilir mi?

Şehirler büyüyor, gıda ihtiyacı artıyor ancak kaynaklar sınırlı. Gökdelenlerin terasları ya da hobi bahçeleri çözüm olabilir mi? Dünya Beslenme Enstitüsü'nden Bommert, "Gökdelenlerde dikey çiftlik kurmak mümkün ancak bu çok maliyetli." diyor...

Tarkan'ın evi müze mi oluyor?

Almanya'nın Alzey kasabasında dünyaya gelen Tarkan'ın evinin belediye tarafından satışa koyulması anne Neşe Tevetoğlu'nu üzdü. Bunun üzerine Tarkanın hayranı olan bir iş adamı evi alıp müze yapmak istediğini açıkladı. 

Fetullah Gülen Kanada'dan çiftlik mi aldı?

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen'in başka ülkeye gidebileceği iddialarına açıklık getirdi. Bozdağ, "Kanada başta olmak üzere çiftlikler satın alındığına dair ciddi istihbaratlar var." dedi.

Tarkan Almanya'dan 3 milyon TL'ye villa aldı!

Megastar Tarkan 2004'te 1.5 milyon TL'ye aldığı Beykoz Öğümce Köyü'ndeki çiftlik evini 3 milyon TL'ye sattı. Hemen ardından Almanya Köln yakınlarında 3 milyon TL'ye lüks villa satın aldı.

Tarkan engelli öğrenciler için 5 milyon TL'ye okul yaptırıyor!

Hülya Avşar’ın “Tarkan vergide birinci mi oldu? Okul mu yaptırdı?” dediği Megastar, engelli öğrencilere 5 milyon TL’ye ultra donanımlı bir okul yaptırıyor. Engelli öğrenciler için yaptırılan okulun 2018'de eğitime başlaması planlanıyor.

Tarkan Beykoz'dan 1.5 milyon liraya çiftlik aldı!

Mega star Tarkan müstakbel eşine düğün hediyesi hediye etti. Tarkan, Anadolu Yakası Beykoz'dan 1.5 milyon liraya çiftlik aldı.

Tarkan'ın Tarabya'daki evi yenilendi!

Tarkan, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği konserler sırasında 5 yıldızlı bir otele yerleşmiş, Tarabya'daki evini de tadilata sokmuştu. Almanya'dan bugün dönecek olan sanatçı tadilatı yeni biten evine yerleşecek.

2003 yılında Tarkan beğendiği malikaneyi satın alamamış!

2003 yılında Tarkan, Beykoz Mahmutşevketpaşa'da işadamı Merdan Araz'ın sahibi olduğu malikaneyi satın almak istemiş. Araz'ın malikaneye 3 milyon dolar istemesiyle Tarkan, fiyatı pahalı bularak almaktan vazgeçmiş.

tarkan çiftlik mi aldı Haberi

tarkan çiftlik mi aldı


İstanbul’da biri Tarabya’da biri de Polonezköy’de olmak üzere iki evi bulunan Megastar, evlerinin yol inşaatı ve 3. köprü güzergâhında kalması nedeniyle yeni yaşam alanı arayışına girdi. Sanatçının tercihi ise çok sevdiği ve geçmişte de taşınacağı iddia edilen Şirince Köyü oldu. Sakin ve gözlerden uzak bir yaşam sürmeyi seven Tarkan, uzun arayışlar sonunda Şirince’de tam istediği gibi bir çiftlik evi satın aldı.Almanya’da Berlin’de, Türkiye’de Şirince’de kalan Megastar, İstanbul’a ise artık sadece işlerini takip etmek için geliyor. Ünlü sanatçı, Amerika’dan ve Almanya’dan gelen dostlarını Şirince’de ağırlayıp yeni evinde partiler...