04 / 05 / 2024

Tarkan evi 2019

Tarkan evi 2019

Megastar Tarkan, Prens Harry’nin sarayının olduğu yerde 7 milyon sterlin değerinde ev baktı iddialarını, “Londra’da ev aldığım yönünde çıkan haberler asılsızdır” diyerek, takipçilerini bilgilendirdi...

Simge Sağın kirada oturduğu evi satın aldı!

Şarkıcı Simge Sağın, 2019 yılında kiracı olarak taşındığı evi 1,5 milyon TL ödeyerek satın aldı. Güzel şarkıcının arkadaşlarını ağırlayıp parti verme hayali ise corona virüs sebebiyle suya düştü.

İsrail 2019'da Filistinlilere ait 521 evi yıktı!

İşgalci İsrail ekipleri geçtiğimiz yıl Doğu Kudüs ve Batı Şeria'da Filistinlilere ait 521 evi "ruhsatsız" olduğubu iddia ederek yıktı.

Tarkan Ander kimdir?

JLL Türkiye’de, 1 Aralık 2019 tarihi itibarıyla Tarkan Ander Eş CEO ve Eş Ülke Müdürü olarak atandı. Peki Tarkan Ander kimdir? Tarkan Ander daha önce hangi görevlerde bulundu?

Suriyelilerle aynı evi paylaşırım diyenler yüzde 50 azaldı!

2016 yılında KONDA tarafından yapılan ankette 'Suriyelilerle aynı evi paylaşırım' diyenlerin oranı yüzde 14 iken, bu oran 2019 yılında yüzde 7'ye geriledi.

Tarkan evi terk edip otele mi yerleşti?

Tarkan ve Pınar Tevetoğlu'nun bir süredir kavgalı oldukları, Tarkan'ın evi terk ettiği otele yerleştiği iddia edildi. Sosyal medyada dolaşan dedikodulara Tarkan'dan yanıt geldi.

Antalya'da her mahalleye köy evi inşa edilecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 2019’dan sonra her mahalleye bir köy evi yapacaklarını müjdeledi. 

Ev kadınlarının 2019 emlak vergisi muafiyeti!

Tek evi olan ev kadınının 2019 yılında emlak vergisinden muaf olabilmesi için 2018 yılındaki menkul sermaye iradı gelirleri sınırının 34 bin lira olması gerekiyor. 

Tarkan'ın evi müze mi oluyor?

Almanya'nın Alzey kasabasında dünyaya gelen Tarkan'ın evinin belediye tarafından satışa koyulması anne Neşe Tevetoğlu'nu üzdü. Bunun üzerine Tarkanın hayranı olan bir iş adamı evi alıp müze yapmak istediğini açıkladı. 

Tarkan'ın Tarabya'daki evi yenilendi!

Tarkan, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği konserler sırasında 5 yıldızlı bir otele yerleşmiş, Tarabya'daki evini de tadilata sokmuştu. Almanya'dan bugün dönecek olan sanatçı tadilatı yeni biten evine yerleşecek.

Tarkan Şirince'den çiftlik aldı!

İstanbul’da iki evi bulunan Megastar, evlerinin yol inşaatı ve 3. köprü güzergâhında kalması nedeniyle yeni yaşam alanı arayışına girdi. Tarkan, uzun arayışlar sonunda Şirince’de tam istediği gibi bir çiftlik evi satın aldı.

Tarkan, Tarabyadaki villasında kuş uçurtmuyor!

Megastar Tarkanın dört yıl önce 2 milyon dolara satın aldığı Tarabyadaki villası, kısa sürede fiyatını dörde katladı. Son olarak girişe retina tarama sistemi koyduran, duvarları yükselten, zırhlı kapı yaptıran şarkıcının evi, 24 saat kameralarla izleniyor

Nesrin Esirtgen, Mısır Apartmanı'nda bir sanat evi açtı!

Sanata olan tutkusuyla tanınan ve farklı dallarda koleksiyonları bulunan Nesrin Esirtgen, Beyoğlu'ndaki Mısır Apartmanı'nda bir sanat evi açtı. Sanat evinin açılışında Nesrin Hanım'ı dostları yalnız bırakmadı

Belçika'daki Liege Barış Evi, Manço ailesini kızdırdı!

Belçika'da Barış Manço'nun bir süre kaldığı evin 'Liege Barış Evi' adı altında kültür evi olarak açılmak istenmesi dernek yöneticileriyle Manço ailesini karşı karşıya getirdi

Tarkan evi 2019 Haberi

Tarkan evi 2019

Tarkan, son günlerde İngiltere’nin başkenti Londra’dan ev aldığı yönünde çıkan haberleri Instagram’dan yalanladı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; megastar, Prens Harry’nin sarayının olduğu yerde 7 milyon sterlin değerinde (53 milyon TL) ev baktı iddialarını, “Birkaç gündür yazılı basın ve sosyal medyada, Londra’da ev aldığım yönünde çıkan haberler asılsızdır” diyerek, takipçilerini bilgilendirdi.

1990'ların başından itibaren Türk pop müziğinde yakaladığı devamlı liste ve satış başarılarıyla hem Türkiye'de hem de Avrupa'da adından söz ettiren Tarkan, şimdilerde kızı ve eşiyle...