05 / 05 / 2024

tarkan karlıdağ haciz

tarkan karlıdağ haciz

Behzat Ç., Elveda Rumeli gibi geniş izleyici kitlelerine ulaşan dizi ve sinema filmlerinin yapımcılığını üstlenen Adam Film hacizlerle boğuşuyor. Şirket, faaliyetlerini durdururken, sahibi Tarkan Karlıdağ’ın evleri icradan satışa çıkarıldı.

Borsa İstanbul’da ihracat oranı yüzde 70’in üzerinde olan şirketler! İşte Şubat 2024 listesi

Borsa İstanbul’da işlem gören ve ihracat oranlarıyla öne çıkan şirketler karlılıklarıyla da dikkat çekiyor. Borsa İzinde X Sosyal medya hesabından ihracat oranı yüzde 70’in üzeride olan şirketlerin listesini paylaştı.

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...

Çift maaş almak isteyenlere son dakika müjdesi: SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı fark etmiyor! Tek şartla alınıyor! 

SGK ölüm durumunda alınan maaşlarla ilgili gelişmeler merak ediliyor. AYM'nin kararına göre belirli kriterlere uygun kişiler çift maaş alma hakkı elde ediyor. Avukat Arabulucu Tuğba Güzel Karlıdağ, çift maaş almak için aranan şartı duyurdu. İşte ayrıntılar...

No61 Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No61 Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Karlıdağ tarafından kuruldu.

Peker GYO, 1 yılda karını yüzde 535 artırdı! İlk yarıda 683 milyon TL net kar!

Peker GYO, bu yılın ilk yarısında rekor kâr artışına imza attı. İlk yarıda 683 milyon TL net kar elde eden şirket, 1 yılda karlılığını yüzde 535 artırdı. İşte ayrıntılar...

Kartal Karlıktepe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kartal ilçesi, Karlıktepe Mahallesi, 11382 ada, 102 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

Hadımköy Loft'ta yüzde 0.69 faiz ve 15 yıl vade fırsatı! 

Karlıdağ İnşaat imzasıyla İstanbul Hadımköy'de inşa edilen Hadımköy Loft projesinde yüzde 0.69 faiz ve 15 yıl vade fırsatı sunuluyor. İlk 3 sene ödeme kolaylığı da sağlanan projede inşaat tamamlandı. İşte Hadımköy Loft projesi ile ilgili merak edilenler...

10 bin TL deprem yardımına haciz mi geldi? Bu kadarı da olmaz! Bakanlık resmen açıkladı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, vergi dairelerinin Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ardından verilen 10 bin TL’lik deprem yardımlara haciz koyduğu iddialarının gerçeği yansıtmadığını ve kamu alacaklarının tahsili için 6 Şubat tarihinden itibaren bölgede hiçbir haciz uygulaması gerçekleştirilme

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Karefe İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karefe İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Efe ve İsmail Karlıdağ ortaklığında kuruldu.

Stabilid İstanbul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stabilid İstanbul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Karlıdağ tarafından kuruldu.

Acd Karlıdağ İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acd Karlıdağ İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy’de  2 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Yağız Karlıdağ  tarafından kuruldu.

tarkan karlıdağ haciz Haberi

tarkan karlıdağ haciz

Ünlü yapım şirketi Adam Film Yapım İletişim Tanıtım Danışmanlık şirketi, Türkiye’nin en çok izlenen televizyon dizilerinin yapımcılığını üstlendi. Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Elveda Rumeli, Balkan Düğünü, Mor Menekşeler, şirketin yapımcılığını üstlendiği önemli dizi filmleri oldu. Ancak bir süreden beri mali sıkıntılar yaşayan şirket mali darboğazı atlatamadı.


ALACAKLILAR SIRAYA GİRDİ

Şirket hakkında birçok icra takibinin yapıldığı anlaşıldı. Bankalardan vergi dairelerine, set şirketlerinden şahıslara kadar birçok kişi ve kurum şirket hakkında icra takibi başlattı. Şirket adresinde kimse bulunamadığı için yapılan takipler tebliğ edilemedi. 



Şirket sahibi Tarkan Karlıdağ’a ise ulaşılamıyor. Karlıdağ’ın adına kayıtlı görünen üç evi de haciz kararlarından nasibini aldı. Karlıdağ'ın evleri için icradan satış istendi.


İPOTEKLİ VARLIKLAR SATIŞA KONULDU

Alacaklı bir şirket avukatı, borçların ödenememesi nedeni ile yasal takibe geçtiklerini belirtti.


Avukat, “İhtar süresi içinde...