02 / 05 / 2024

Tarkan kemerburgaz

Tarkan kemerburgaz

Megastar Tarkan, Kemerburgaz'da bin metrekare büyüklüğünde bir ofis kiraladı. Ofisin aylık kirası 30 bin lira, yıllık kira bedeli ise 360 bin lira olduğu iddia edildi.

Tarkan Kemerburgaz'da ofis kiraladı!

Megastar Tarkan, Kemerburgaz'da bin metrekare büyüklüğünde bir ofis kiraladı. Ofisin aylık kirası 30 bin lira, yıllık kira bedeli ise 360 bin lira olduğu iddia edildi.

Tarkan, Selenium Country’den 1 milyon dolara daire aldı!

Yeni ev yeni hayat... Megastar; Selenium Country’den 1 milyon dolara lüks bir daire aldı. Tarkan geçtiğimiz ay evlendiği Pınar Dilek’le Kemerburgaz’da satın aldığı daireye yerleşti.

Real Life Kemerburgaz ön talep topluyor!

Real Life Kemerburgaz projesi Metal Yapı Konut imzasıyla 56 daireden meydana geliyor. Real Life Kemerburgaz ön talep topluyor...

Tarkan engelli öğrenciler için 5 milyon TL'ye okul yaptırıyor!

Hülya Avşar’ın “Tarkan vergide birinci mi oldu? Okul mu yaptırdı?” dediği Megastar, engelli öğrencilere 5 milyon TL’ye ultra donanımlı bir okul yaptırıyor. Engelli öğrenciler için yaptırılan okulun 2018'de eğitime başlaması planlanıyor.

Ege Yapı, Kemerburgaz Ağaçlı Köyü’nde 2 bin fidan dikti!

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü ve Ege Yapı iş birliğiyle Kemerburgaz Bölgesi Ağaçlı Köyü’nde ormanlık alanların genişlemesi amacıyla düzenlenen hatıra ormanı sosyal sorumluluk projesi hayata geçirildi.

Haliç-Kemerburgaz-Karadeniz Sahili Dekovil Hattı durakları belli oldu!

Haliç-Kemerburgaz-Karadeniz Sahili Dekovil Hattı durakları belli oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Haliç-Kemerburgaz-Karadeniz Sahili Dekovil Raylı Sistem Projesi için bakanlığa başvuruda bulundu. Hat üzerinde 14 istasyon olacak...

Kemerburgaz Arcadium Life 3 daire fiyatları!

Kemerburgaz Arcadium Life 3 daire fiyatları 178 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Metal Yapı Konut A.Ş.'nin projesi Arcadium Life 3, bu yıl sonu tamamlanacak...

Mika Naturalist Kemerburgaz projesi satışa çıktı!

Mika İnşaat, yeni projesi Mika Naturalist ile doğa dostu bir yaşamı başlatıyor. İstanbul’un en yeşil ve değerli semtlerinden Kemerburgaz’da 50 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen projede konutlar mart ayında satışa sunuldu.

Kemerburgaz Mika Naturalist'te 650 bin TL'ye!

Mika İnşaat tarafından Kemerburgaz'da inşa edilen projede fiyatlar 650 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 3 blokta 68 daireden meydana gelen Mika Naturalist'te konut kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Belgrad Life Villa Kemerburgaz projesi yakında satışta!

Metal Yapı Konut A.Ş.'nin Belgrad Life Villa Kemerburgaz projesi yakında satışa çıkacak. 42 villadan meydana gelen Belgrad Life Villa Kemerburgaz projesinin hafriyat çalışmaları başladı...

Tarkan, Vadistanbul Bulvar'dan ofis katı satın aldı!

Megastar Tarkan ofis yatırımı için Türkiye’nin uluslararası alandaki gayrimenkul projesi Vadistanbul’un Bulvar etabını tercih etti. Vadistanbul’un ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabından Tarkan bir ofis katı satın aldı.

Ebru Gündeş-Reza Zarrab çifti Kemerburgaz'dan 2.5 milyon dolara villa aldı!

Ebru Gündeş ve eşi Reza Zarrab İstanbul-Kemerburgaz'da 2.5 milyon dolara orman içinde villa aldı. Tadilat için 1.5 milyon TL, dekorasyona 1 milyon 250 bin TL harcadılar.

Zeynep Mutlu Eğitim Vakfı'nın Kemerburgaz'daki okul planı onaylandı!

İBB 7 yıl önce kaçak olduğu gerekçesiyle yıktığı Zeynep Mutlu Eğitim Vakfı’na ait özel okulun yeni planlarını onayladı. Yeni okul binaları, Kemerburgaz’da bulunan eski okulun yaklaşık 600 metre güneyinde yeniden yapılacak.

Tarkan kemerburgaz Haberi

Tarkan kemerburgaz

Önümüzdeki ay çıkaracağı pop albüm için gün sayan Megastar Tarkan'dan bir hamle daha geldi. Daha önce Kemerburgaz tarafında bir ev aldığı haberleri basına yansıyan Megastar, iddialara göre, yine Kemerburgaz'da bin metrekare büyüklüğünde bir ofis tuttu.


AYLIK KİRASI 30 BİN LİRA


İddiaya göre; Tarkan bundan sonra bütün işlerini buradan yürütecek, işlerini yürütmek için de bir ekip kuracak. Megastar'ın tuttuğu ofisin aylık kirası ise 30 bin lira, yıllık kira bedeli ise 360 bin lira olduğu gelen bilgiler...